evet 2 eylül için kesin konuşmalar ve kesin cevaplar ve düşünceler nedir.............
hava sıcak olursa kimler şikayet edecek bu turda şikayet olursa konsantrasyon bozulur ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
bahtiyar nerdesin trabzondan geldinmi gene boşladın bu sefer çok boşladın sen bu işi bırakırsan ben burda topik açmam bilesin............evet erkan sen hazırmısın 2 eylüle ..................
evet diğer dostlar çalışmalar yaptılar kendilerini yeterli görüyorlarmı..............doğaç kask şart bu turda kask olmaz ise kağıt imzalatacağım sana.............grub performans anlayışta ise dünyanın hiç bi yerinde sürat yapan ve kask takmayan kişi olmaz bu konuda bana dönmedin başına her an bi şey gelebilir kafan betona 404 gibi yapışır mehmet ergenenin kaza yaptığı yerde olursa bu iş orda yaşamın son bulur benden söylemesi.bu konuda asla sorumluluk kabul etmem, biz burda ciddi iş yapıyoruz ve kask takmıyanları,aslında asla almamam gerekir, 50-60 bazen 70 leri görüyor millet inerken kafada kask olmaz ise ne olur bu konuyu iyi irdele..............evet barış yılgör ile iyi partner durumda doğaç tek kaldığını zannetmesin barış ve yılgörü yakalayamaz ise kendi temposunu korusun bahtiyar ve erkan partner murat tek basar onla partneriz..........kubilay bizi yakalayacak beni ve muratı..ozan artık bilemem ne yapar............