Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sezon bitti bisikletçileri

@Semih Cavdar kendisi ile şahsen hiç tanışmadık ,kendisinin forumda asla bir saygısızlığını görmediğim gibi elinden geldiği kadar yurtdışından,forumdaki arkadaşlar için elini taşın altına soktuğunu yazışmalardan takip edebiliyorum .... yazdığı üst postta ise en ufak bir gösteriş veya terbiyesizlik ifadesi çıkaramadım.... herkese iyi forumlar
Ben şahsen de tanıştım. Öyle gösterişmiş, övünmeymiş falan zerre kadar yok. Zaten öyle bir insan olsa bırak yüz yüze vakit geçirmeyi forumda bile arkadaş olmazdım.

Scudo
Tuhaf değil, herkesin malı kendine kıymetli. Ata sporumuz olan yorumu yapmak çok kolay ama birde o kişiye sormak lazım bakalım ne zorluklarla almış bisiketini.

Şahsen benim durumum elverişli birden fazla bisikletim var mevsimine ve hava şartlarına göre seçip bütün sene boyunca bisiklete
biniyorum ama yağmurda çamurda binmeyeni de yadırgamıyorum, zira yukarıda yazdığım gibi kim bilir nelerden feragat ederek bisikletini aldı. Kullanıcı adına bakarsak bunu en iyi senin anlaman gerek sanırım.
Bu mesaja gülerek tepki veren bir ben olmuşum. Gerçi forumda bu tepkiyi en çok ben ve @Cemal Ç. veriyor. Ne yapalım yani ağlayalım mı?
Semih'in mesajına gelirsek ilk paragrafın ikinci cümlesinde kelime eksikliğinden veya yanlış kelime kullanımından kaynaklı anlatım bozukluğu var. Söylenmek istenen düşünce çok kıymetli. Zaten kıymetden bahsetmiş.
İkinci paragrafın ilk cümlesinde kendi durumunu özetlemiş ve kendisine ait olan farklı bisikletlerden bahsetmiş. Durumunun iyi olduğunu ve mevsim şartlarının bisikletle olan bağını koparmadığını net bir şekilde anlatmış. Cümlenin devamında imkanı olmayan insanları yadırgamadığını , sahip oldukları bisikletleri ne zorluklarla aldığını anlatmaya çalışmış. Bomba ikinci paragrafın son cümlesin de patlamış. Kinaye yapmış ve mesajı yayınlayan arkadaşın kullanıcı adından bahsederek bu işe daha çok sizin vakıf olmanız gerekir demiş.
Mesajın genelinde verilen örnekler dahil her hangi bir böbürlenme emaresi yok. Sahip olduğunuz bisikletleri imkanlarınız dahilinde doğru şekilde kullanın diye telkin de bulunulmuş. İsabetli bir telkin olmuş.
Semih ÇAVDAR'ı nasıl bilirdiniz sorusuna gelirsek, hayda şimdi böyle bir sorumu sorulur deyip kızabilirsiniz. Allah için forumda isteyerek ve bilerek kimseyi kötülük etmedi. Kimseyi kırmadı ve alenen büyüklenme gösterdiğine tanık olmadım derim. İnsan olarak kusurları vardır ,yanlış anlaşılmışlıkları veya kendini ifade edemediği olmuştur derim. İyi kavramını doldurabilecek bir üye derim.
Kızdığın yerler yok mu derseniz, Norveç de yaşayıp balık tutmayan ha tutuyorsa da benimle paylaşmayan bir forum üyesini çok hazetmem. İşte bende böyle birisiyim.(Kusura kalma balık konusunda takıntılı adamım. Tutmak zorunda değilsin ,balık tutmayı sevmeye de bilirsin. Norveç balık cenneti . Sakalsız ve bıyıksız da olabilir ,elinde olta olan bir Viking resmi paylaş bu anlaşmazlığımızdan kurtulalım. Hiç olmadı kedi @hamlet2006 nın bir fotoğrafına montajla balıkçı imajı verebilirsin. O mükemmel göbeğiyle tüm İskandinav bölgesine vikinglerin kralı olduğunu yutturabilir. Yine de ben onu Efelerin Efesi olarak görüyorum zira bir kilo bıyığı olan bana bile efeleniyor Canım Kardeşim 😍 🧿 :harika: )
Dilim açıldı çok uzattım. @Enflasyon Mağduru kardeşimle de özelden olsun genelden olsun muhabbetim iyidir. Art niyetli bir insan değildir. Aslında merhametli bir arkadaşımızdır. Semihle öncesini bilmem ama bu mesajda Semihe haksızlık yapmıştır. İnşallah bu yanlış anlaşılma gerekli adımlarla tatlıya bağlanır.
Son zamanlarda çok yazmıyorum , yalnızca forumu takip ediyorum. Bu forum gülmeyi unutmuş. Üyelerin bir kısmı ise tahammülsüz hal almış. Hayırdır gülüyorsunuz diye vergi mi alıyorlar. Kasılmalara gerek yok ,sonrasında ya inciniyoruz yada incitiyoruz.
Sevgiyle kalın. Cümlemize eğlenceli forumlar olsun.:):harika:

Yağmur yağmadığı sürece her sıcaklıkta işe gidip gelirim. Rekorum -10 derece (hissedilen -17) işe gidip gelmiştim. Kıyafet çok önemli, bisiklet için üretilmiş üst ve pantolon, kalın çorap, buf, bisiklet kar maskesi, kışlık bisiklet eldiveni.

Müsabık sporcu iken , kar kış kıyamet demez sürerdim. Şimdi hiç sürmüyorum. Bacaklarım kaşınıyor 😊. Sürdüm mü her mevsimde her hava koşulunda sürerim.

Bunlar Bursa Atlasköy'ün piknik alanı köpekleri. Her daim insana karşı şirinlik yaparak mama yedikleri için hiçbir kötü davranışlarını görmedim :)

Yeri gelmişken o gün geçen bir olayı anlatayım:
Bir km kadar ileride köyün diğer ucundan çıkış yaparken, bir evin bahçesinin tel örgüleri arkasından iki irice köpek feci şekilde havlamaya başladı.
Nasılsa tel örgü var diye güvenerek köpeklere bağırdım. "Ulen kuçular, kolaysa tellerin dışına gelip havlayın bakalım bana", dedim.
Aman Allahım, bu köpüşler gayet güzel şekilde lisanımızı anlıyormuş 🤔
Sanki peki abi der gibi, tıkır tıkır bir yerlerden inip bir engelin etrafından dolaştılar, telin açık olduğu bir yere gelip dışarı çıktılar :krktm:
Şükür ki yanımıza gelirken bağırıp çağırmayı kesmişlerdi. Gelip bize dönüş yolu boyunca, ta ormanın bitimine kadar eşlik ettiler, arkadaşlık ettiler 🧿
1666615520717.png
Konuya dönecek olursak, kışın bisiklet sürmek çok çok zevkli olabiliyor 👍

sezon bitti bisikleti trainera taktım ama sanırım 1 2 kere bindim.
tekrar başlama vakti.

• Hahaha
Tepkiler: egesenkaya
yokluktan böylesine asil bir oluşumun içerisine dahil olamamanın verdiği üzüntüyü ifade etmek isterim.

Ankara için dün itibariyle ben bitirdim. Olmuyor, üşüyorum. hava şu an öğleden sonra olmasına rağmen 2 derece. Birkaç saat sonra sıfır veya eksiye düşecek. Arada beş derecenin üstüne çıkarsa binerim. Ama marta kadar böyle gider Ankara. Ahh Ankara ah.

Ankara'dayım. Şimdi girdim eve. Zemin ıslak olmadıkça sorun yok. Pedal dönüyorsa soğuk diye bir sorun kalmıyor, hatta yokuş çıkarken fermuar açmak gerekiyor. En az üç katman uygun giyim ve evden ilk çıkışta ısınana kadar biraz sabır ile yola devam.

Bunlar da arşivden. Soğuğun cidden soğuk olduğu zamanlardan. 29 Aralık 2013 Pazar günü donmuş Eymir gölü turundan. Kışın en ayaz zamanları bile kalabalık turlar olurdu. Şimdilerde yazın bile o kadar katılım kalmadı.

IMG_7391.jpgIMG_7374.jpg

Bisiklet orta ve şiddetli yağmur, kar ve buz, sert rüzgar harici her koşulda kullanılabilecek bir araçtır. Mesela İzmirde 365 günün 300 günü bisiklete keyifle binilebilir.

FhZa2owWAAEE9pG

Geri