Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sezon bitti bisikletçileri

Zaten kuru iken kaymaya musait asfaltimiz var,yerler islakken cikmaya hic gerek yok.Yerler kuru oldugu muddetce bende soguk havayi seviyorum ne bunaltiyor ne ter sorunu oluyor.Ayrica kavurucu gunesin altinda yanmakta ayri bir dunya.Soguk hava lastikler konusunda daha avantajli.Yaz sicaginda kaynayan asfaltta lastik isiniyor hamuru yumusayip delinmeye daha musait oluyor.Gecen kis 1 kez bile patlamayan lastik sadece bu hafta 3 kez delinerek patladi.Tesaduf olamaz heralde :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: rodya ve Son Selim
Scudo
İyice soğuklar bastırınca lastikleri değiştirmem lazım gelecek herhalde çünkü 700x28 ile kışın hiç sürmedim en azından 700x35 takacam ...

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
Yagmur yağmadıkça sogukta binerim diyen cengaverleri afyona bekleriz:D -20 de cok guzel sariyor bisiklet binmek:D(not -30 a kadar yolu var:D)

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve Serrchi
Ben şahsen kışın kuru havalarda bisiklet sürmeyi yazdan daha çok seviyorum. Yazın sabah çok erken veya gece sürmek zorunda kalıyoruz sıcaklardan dolayı.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Ben olaya çok farklı bir açıdan yaklaşacam: Adı İstanbul olan açık hava mağarasında iki damla yağmur çiselese 4 tekerlekliler milim ilerleyemez oluyor, asıl yağmurda bisiklet lazım oluyor.

Önemli bir sorum var. Hava sıcaklığına, yağmurun şiddetine bakmaksızın bisiklete çıkıyorum. Ama hava sıcaklığı 4°C'nin altında olunca buzlanma tehlikesi nedeniyle bisiklete binmekten korkuyorum. 700x38c kış lastiği önerebilir misiniz?

Bisikletin zevki kışın ayrı, yazın ayrı. Bisiklet her mevsim güzel.

Sezon bitmez abi başlar devam eder durmak yok :)

• Beğen
Tepkiler: Emre Özhan
Sezon benim için ocak-mart arası hariç hep devamlılık arz ediyor. Sonra 2 ay off. :) Özellikle binmeye çalışsam da her sene böyle oluyor.

bu tabi ne için bisiklet sürüyoruz başlıgı altında incelenmesi gereken bir durum. soguk buzlanma yapmadıgı sürece bir neden olmamalı (iyi bir kışlık forma + ceket var ise) ama performanslı bir sürüş için yağışlı hava büyük bir risktir (özellikle istanbulda) ama keyif için 4 mevsim her zaman sürelebilir. hafta sonu andolu yolcuları ekibi ile rumeli feneri yaptık. fenere yaklaşırken yağmur başladı ve yol baya ıslandı. elimizden gelen en güvenli şekilde iniş yapmayı başardık. (fenere güzel bir iniş ile varılıyor) eğer yağmur devam etseydi otobüsle dönecektik ama şansımıza hava açtı ve pedallayarak geri döndük. sizlerde bilirsiniz ki yokuş aşşagı çok kolay 50-60 km hızlara çıkan bu bisikletlerle yağmurda ve frenler tutmazken iniş yapmak çok akılcı değil.

ben mesela düz yolda yağmurda sürmeyi severim. her zamankinden daha dikkatli giderim ve keyif almaya çalışırım.

Hocam ben de istiyorum kışın sürmek de sırt ağrım soğukta ve rüzgarlı havada azıyor. Yazın 2 saatte başlayan ağrı kışın 15 20 dk da başlıyor.

Herkesin fikrine ve kararlarına saygı duymakla beraber, ben de yazın bisiklete binemiyorum. Çok sıcak arkadaşlar ve ben sıcaktan nefret ederim. Hele bir de Antalya'da yaşıyorsanız hiç binilmez.

Bence en iyi sezon bahar ve kış ayları :)

Ben yaz sıcağından rahatsiz olduğum için suruslerimi gece yapiyorum 22.00 - 00.00 gibi, hem ortalık tenha oluyor hem de serin oluyor.
Kışın da kar yagisi ve buzlanmali günler dışında gunduz surusleri yaparim kanaatindeyim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Gravel alırsam sezon bitticilerden olmayacağım aöa 25'lik lastiklerle gerçekten sezon bitiyor.

Geri