Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sezon bitti bisikletçileri

yerler ıslak olmasın yeter
12 ay bisiklet üstündeyim
daha dün 7 derecede turladım
bir termal İçlik bir bisiklet montu
onan sonra yanıyor memleket
yanlız yedek termal almayı unutmayın
mont çok terletiyor saat başı deişmek lazım
diğeride on dakkada kuruyor bisikletin önünde
bitti gitti

ayriyetten soğukta kondisyon ikiye katlanıyor yorulamıyor insan bir türlü

Scudo
Sezon bitmez, sezon bitemez. Yağmurda, çamurda, doluda, tayfunda, sulu sepkende, karda, siste, fırtınada, el ninoda, kasırgada, hortumda, borada, zemheride, kocakarı soğuğunda, tipide, çığda biz burda beştaş oynamıyoruz, biz burda bisiklet sürüyoruz. SHOW MUST GO ON, SHOW MUST GO ON.

Soğukta rahat edenlerdenim. Her ekipmanimi zamanla temin ettim . Eksiğim yok, soğukta sürmek benim gibi çabuk usuyen biri için bile süper zevkli.

Doğru ekipmanla sürmeyen bilemez. sürüşten sonra o zindelik hissiyatı başka şeye benzemez.

• Beğen
Tepkiler: Groims ve ahmtbag
Canım sürmek istediği sürece çıkar sürerim. ama sezon denilen kavram bana göre mart nisanda başlar ekim ayının sonuna kadardır. Daha sonrasında düzenli sürüş zor oluyor. Çarşamba akşamı bir sürüş yaptık 12 km yi 1.5 saatte gitmişi deli gibi rüzgar yedik. dönüş yarım saat sürmedi :D

Mersinden selamlar bizde sezon kapanışı yok

• Beğen
Tepkiler: ahmtbag
"Bisiklet sezonu bitti abi yeaa" sözünü duyunca kan beynime sıçrıyor. Bazıları bisikleti kayak zannediyor.

Şuan kar yağışı altında sürüyorum. Selamlar.

Sezon diye bir şey yoktur tabii ki ama şu bir gerçek yağmurlu havalarda işe gelmek benim için sorun olduğundan arabaya mahkum oluyorum ama bugün hava kuru ve yeniden bisiklete dönmek güzel...
Yağmurda sürüş çok keyifli bu arada bunu denedim, bir kaç defa eve dönerken yağmur yağdı ve nasılsa eve gidiyorum diye sırılsıklam olma uğruna bisikletle devam ettim, yaşadığımı hissettim :)

@Hasan Ç.
hehehe kalbimi okumuşsunuz valla:harika:

Bizde Bursa'da 12 ay biniyoruz. Geçen sene dışarıda lapa lapa kar yağarken bisiklet tepesindeydik. Bu senede planlarda karda Uludağa tırmanmak var.

• Beğen
Tepkiler: volkan baran
Her mevsimde bisiklet sürmeyi seviyorum ben, kendimi ve makinemi hiçbir zaman sezonluk olarak görmedim (çevremdekilerin ağzına sakız olduğum doğrudur :)).Mesela yazları saat 5.30-6.00 gibi çıkar güneşin üzmediği saatlere kadar veya akşam üstü 4-5 gibi başlayıp günbatımı eşliğinde tamamlarım antrenmanları.Kışın da hava aydınlansın yeter bana ...
Kazasız belasız pedalcılar.

• Beğen
Tepkiler: volkan baran
kendi adıma yağışların başlaması ve hava sıcaklığının -10 un altına düşmesi sebebi ile trainer 'a düştüm. Yalnız trainer a binince farkettim ki bizim velespit in ayarları oynamış yolda farketmemiştim 1 haftadır ince ayar modundayım. Bu ara da da 10+10+10 şeklinde sürüşler yapıyorum. Yalnız yol daki rüzgar a karşı sürüş ve asfalt ezme gibi bir his burada olmadığından pek te zevk almıyorum ne diyim. Continental 4 season getirttim wiggle dan ön jantta o takılı, arkada trainer lastiği ancak her an arka jant a da takıp kendimi dışarı atasım var. yalnız uygun bi çamurluk şart gibi :(

(link)

Bisikletin sezonu mu olur, domates mi lan bu diyorum. Gerci domates artik kisin serada uretilebiliyorsa demek ki kisin bisiklete binmenin de bir formulunun oldugunu bilmeyenlere anlatmak lazim.
Ayni durum biber patlican salatalik vs ile de cesitlendirilip zenginlestirilebilir.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Hoş, bu işi fazla da dillendirmemek lazım. Malum tatlısu bisikletçileri ortadan çekilince Bisiklet yolu boşalıyor, yollar rahatliyor ve bisikletler ucuzluyor ayrıca tamirciler bomboş sizi bekliyor...

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Yarın iki arkadaşımla beraber İznik gölü çevresini döneceğiz. Şiddetli fırtına yağış olmadığı sürece pedallamaya devam

• Beğen
adamların yolları dümdüz maşallah. Kopenhag bizim karadeniz bölgesi gibi bir engebeye sahip olsaydıda görseydim onları. Bizim bir arkadaş Artvin'e atandı 2009 yılında,
" yaw arkadaş işe giderken rampa çıkıyorum, eve dönerken rampa çıkıyorum bu nasıl memleket"

demişti. Göreyim ARTVİN li leri :D

Artvinden çıkan bisikletçiler hep CLİMBER sanırım :D

• Beğen
ee herkes sezon bitmez sürüyom ben diyo da yollarda kimseyi göremiyoz abi :))

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
@hasanalparslang valla ben normal sezonda da fazla göremiyorum. hele ki işe gelip giden kimse yok bir dayı hariç. kış geldi ama dayı üstünde mont başında bere istikrarlı şekilde devam ediyor.

• Beğen
Tepkiler: hasanalparslang
Geri