Scudo Sports

Sezon bitti bisikletçileri

sabah baktım 2 derece hava bılmıyorum yokustan asagı ınınce kac derece oluyor o hızla ama ıse gıdıp gelıyorum guzel gıyındıkten sonra sorun olmuyor.

Scudo
Biz hiç sezon açmadık ki, sezon kapatalım :)

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@hasanalparslang

hasan ,
küçük bebeğe hazır isen gel ozan geliyor saat 11.00 de barboros meydandan alırız seni
hareket nerde orada bereket eğimler lazım ,
kışın fırın gibi yanmak için..
biliyorsun ben durmam......

@Kudret Kurtcebe sabah erken sürdüm bugün kudret abi biraz, hava çok sert özellikle rüzgar, pazar sürüş var ise katılabilirim

@hasanalparslang

hasan sen daha önce çıktın ama belli bir yere kadar ,devamını yaparsın zorlama yapmazsın .ısınma zati beşiktaştan bebeğe kadar olacak fakat ,eğim başında fazla duramayız yavaş yavaş tırmanmaca biliyorsun 900 metreyi 8 dakikada çıktım,4 mola içinde,şimdi tekniği çözdük mola yaptığım yerleri sen daha önce çıktığın için gördün yan yollar ,fakat burada en fazla 4-5 saniye duruş olacak hemen arkadan hızlı gelerek sağdan bodoslama ve yüklenmece yukarda taksiciler bana çay ikram etmişlerdi çay içeriz , ya da sıcak salep içeriz .

avrupa yakadan sezon bitmedi ,küçük bebek eğimine bende varım diyenler saat 11.00 de beşiktaş barboros meydanda buluşup küçük bebek eğimini dümdüz ederiz.....

Suunto Ambit 3 için uygun cadanse ve hız sensörü bildiğiniz bi yer varmı arkadaşlar 250 tl nin altında ben bulamadım da :(

Kışın bisiklet sürmek çok daha farklı, ben kapalı mekandan kapalı mekana gidiş için ayarladım giysilerimi, uzun yollardan kaçınıyorum, terlemek sorun oluyor, eve ulaşmak çıkmış olduğum yokuştan dolayı son durağım oluyor.

Aslında bir miktar iyi olabilir sezonu bitirmek, tüm bakımları tek tek yapıp, üstüne el yeteneği varsa yeni bir boya atilabilir, fosforlu boyalar var çok hoş görüntüler elde edilebilir, tüm çalışan aksam tek tek gözden geçirilebilir.

Kullanmaya devam ediyorum ama kışa hazırladım, yaza tekrar hazırlık gerekecek :okyrm: ve bu planı ancak yaz başı uygulayabilirim.

Yer ıslaksa yazın bile sürmem bisikleti. :D

aynı anda 2 konu takip edince yanlış yere yazmışım afedersiniz

Antalya'da bisikleti sezonu ne mutlu ki 12 ay. Sadece yağmurun yağdığı günler pek mümkün olmuyor çünkü buranın yağmuru insanlık dışı yağıyor.
Kışın bisiklete binmenin avantajları :
-Yapış yapış olma derdi yok, aşırı terlemiyorsunuz.
-Mecburen uzun kollu giydiğinizden, kol ve bacaklarınızda amele yanığı olmuyor. (Bendekiler hala geçmedi.)
-Bisiklet üstünde ısınma süresi daha uzun sürdüğünden gidilen yol daha uzun oluyor. (En azından bende böyle.)
-Soğuk havada gücümü daha uzun süre koruyabiliyorum. (Kişiye göre değişebilir.)
-Termal taytların, kısa taytlara göre daha konforlu olması.
-Molalarda içilen kahve çok daha fazla keyif veriyor. :)

Liste daha da uzar...

• Beğen
Tepkiler: seyhanla ve Özcan
Havalar eksiye bile düşse, vırız gelir tırıs gider. Hergün dönecek arkadaş o tekerler. Bir termos sıcak kahveye bakar . Bol pedallar .

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Hocam kısa ve net diyeceğim şu ki burnumu çeke çeke sürüyorum:D

Aydın Sökedeyim. Buralarda havalar eksinin altına asla düşmez 25 yaşına giriyorum. 25 yıllık yaşantımda toplasan 5 yada 6 defa kar yağdı. daha da yapmıyor. :) 4 5 dereceleri görüyoruz ve gerçekten üşüdük diye sızlanabiliyoruz. :) Bizim buralarda sezon hiç bitmez. sadece yağmurluklar alınır. okadar. :) bizim için sadece yazın sıcağında bisiklet binmek yakıcı oluyo :)

• Beğen
Tepkiler: seyhanla
Haftaiçi okul,Haftasonu tur. Hergün sürüyorum.Kar yağmur vs. farketmiyo benim için :)

bugün saat 15:00- 16:30 arası 30 km yaptım ama çok fena üşüdüm.5 km mesafeyi 6 tur attım rampayı çıkarken terliyorum inerken malum. hala ısınamadım

Sonuçta bisiklet sporu bir hobi, ciddi ilgileneni var, eğlencesine ilgileneni de var ama sonuç olarak bir hobi dolayısıyla isteyen istediği zaman sürer. Sezon bitti bisikletçileri, sezon devam ediyor bisikletçileri diye ayırmışsınız ne de meraklıyız birbirimizi ötekileştirmeye.
Şahsen ben soğukta sürmeyi sevmiyorum ve benim için "sezon bitti" bütün kış boyunca bisiklet sürmeyeceğim diye hemen beni ve benim gibi düşünenleri bisikletçi değil ilan ettiniz. Öyleyse ben yazın yarışlara katılıyorum, katılınca da katılmayanları bunlar gerçek bisikletçi değil diye ilan edeyim olur mu öyle şey nasıl bir mantık bu?

Bu kişilerden birisi de ben oluyorum. İlk ve son baharda bisiklete binerim, yazın mümkünse yüzerim, kış zamanı salon sporları ile uğraşırım, gerçi ben bisikletçi değilim neden üstüme alındım acaba? Her bisiklete binen bisikletçi oluyorsa ben de bisikletçi oluyorum değil mi? Bu işten para kazanana demiyorlar mıydı bisikletçi diye?

Geri