Scudo Sports

Shimano Ayakkabı Ölçümü

@mervan kızıl çok teşekkür ederim benim için çok faydalı bir paylaşım oldu yaptığınız yorumlar

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
Scudo
Merhaba bir sorum olacak normal günlük hayatta 43 numara spor ayakkabı giyen birisiyim 45 numara shimano büyük mü olur
ayak ölçüsü 27.5-28

Merhaba bir sorum olacak normal günlük hayatta 43 numara spor ayakkabı giyen birisiyim 45 numara shimano büyük mü olur
ayak ölçüsü 27.5-28
Normal ayak numaran 43 ise bir üst numarayı almalısın Shimanoda. 45 büyük gelir. Shimanonun 44 numarası 27.8 cm tekabül ediyor.

Scott ve Sidi'de 43 no MTB ayakkabısı olurken Shimano'da 45 kullanmıştım

Fikir vermesi açısından

shimano.shoe.chart.jpg

• Beğen
Tepkiler: oscak41
ayak ölçüsü 27.5-28
Deneme imkanınız varsa deneyerek alın. Ben de sizin ölçülerdeyim, deneyerek almama rağmen 44 burundan rahatsız etti, 45 almalıymışım. Normalde 43 spor ayakkabı kullanan biri için Shimano'da 45 doğru seçim olmalı.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Kesinlikle 2 numara büyük anca olur.
kendimde arkadaşlarımda hep böyle denk geliyor shimanoda

Shimano Rc520 Ayakkabılarım geldi Normal ayakkabı 42.5 giyiyorum Shimanoda 43 numara aldım 27.2cm ayağımın önünde hafif boşluğu bile var vurma falan yok lakin yanlardan sıkı hissettiriyor sanki 2 parmağım sıkışıyor gibi acaba esneme yapar mı ne kadar sürede yapar yanlardan bilen kişiler yardımcı olur musunuz önden sıkmıyorken bir büyüğünü almak yanlış olabilir diye sormak istedim

Sayfaya yeniyim başlık açamadım için bu konu üzerinden siz değerli arkadaşlarıma sormak istediğim bir iki soru var bende cararo big 2912 SX eagle var ben bunun ön krank göbekginin hangi türde olduğu ve hub yapmak istersem hangi ölçüde almam gerekiyor bendeki milli yanılmıyorsam krank takımı bunu hub yapmam için hangi ölçüde almam gerekiyor.. teşekkürler

Geri