Hep ayni kisiler, ayni uslup ve anlam veremedigim israrla bu tip basliklari bilincli olarak sabote ediyor. Artik bunu belirtmeye ben bile utaniyorum
Video icin tesekkurler
@hydrocon
Konunun 3. sayfasindayiz ve gerekli yorum sayisi belki de 10. Yok mu arkadaslar bu forumda birbirinin emegine, cabasina, onu da gectim hobisine saygi duyan pedaldaslar.
Bisiklet kulturu illa da bisiklet ustunde olmaz arkadaslar. Her basliga sirf yazmis olmak icin yazmamak da bisiklet kulturunun bir parcasidir. Cunku bu anlayisli olmaktir, saygili olmaktir.
Şunca içi boş yorumdan sonra ne yazalim ki biz bu konuya? Nesini konuşalim
Konuşacak gercekten hicbir sey kalmamis demek, garip garip şeyler konuşmaya başlamışız.
Dura ace 9100 gibi efsane bir set için Türkçe içerik zaten YOKKEN, bu set ile ilgili Türkçe kaynak aramaya niyetlenen bir pedaldaş google aracılığı ile bu başlığa ulaşacak, önce 3 sayfa yorumu görüp heyecanlacak, edinecegi yeni bilgiler, gorecegi guzel yorumlar ve paylaşımlar için, hemen ardindan boş muhabbetle 5 dakikasının gasp edildigini fark edip lanet edecek.
'Ne gerek var', 'bundan banane' gibi yorumları lütfen yazmayınız. Çünkü bu tip yorumlar başlığı değersizleştiriyor. Sizin ilgi duymadiginiz şey, sizin saygi duymadiginiz şey degersizleşmek zorunda degil arkadaşlar.