@MuratHan aero olmayan jant yok zaten
rs 11 aero jantsa 50-60 cm yanaklı jantlar ne oluyro acaba
aero jant dediğimiz ince ve uzun profil olmalı yani geniş... rs 11 aero olması pek mumkun değil. olsa olsa antreman jantı olurki zaten o amaçla üretilmiş. muadilide mavic aksiumdur. nasılki aksium serisinde aksium elite aksium equipe aksium race aksium s gibi ufak farklar varsa shşmanoda da rs10 rs11 rs20 rs21 serileri var...
@Murat B. var 10 mm jantlarda var. araştırmak gerekli. dtswiss splinelerde var. ama hangi modeldi aklıma gelmiyor. genelde antreman jantları 10-15 mm arası profil oluyorlar...
yanlız ikinizden ziyade ben bu forumda yeniyim ama bilgi paylaşımı yaparken gelen cevaplarda yuksek bir tersleme sen ne bilirsin şeklinde cevaplar görmekteyim... forumun genel yapısımı bu?
paylaşılan bilgilerd ehatalar yapılabiliri ama ukalaca cevaplar kabul edilecek gibi değil...
geçen bir konuda benzer dönüş oldu... ses çıkarmadım...yaş ortalaması düşük herhalde forumun...
ben bunca zamandır 10 mm jant ne gördüm ne duydum ne demek ya? expermisin üstadmıısn dünya şampiyomusun bisiklet mağazanmı var?
rs11 aeroymuş... toplam çıplak ağırlığı 2 kg olan 24 mm yanak aero jant nasıl oluyor?
maalesef ülkemizin kaderi bu
bisiklet-kayak-tenis-dalış gibi biraz paralı sporları yapan herkes birbirinden ukala birbirinden havalı...