Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Shimano rs11-rs21-rs31 serisi jantlar hakkında?

@soner canlı Benim jantlarımın sıfırı 1600 tl Aslı Bisiklet te. Çanakkaleden bir arkadaştan 750 tl ye aldım. Süper satıcıydı Allah Razı olsun dediği gibi jantlar 300 km kullanılmamış o kadar temizdi. Eski R500 lerimi arkadaşıma 250 tl ye sattım. Jantlar bana 500 tl ye gelmiş oldu. Her bisiklete bindiğimde dua ediyorum kendisine.

bu Mavic Aksium Race hub sesi

Bu Cole ROllen Elite hub sesi.

Bu da R500 ün olmayan hub sesi.

Scudo
Rollenin hub sesi gerçekten güzelmiş.Ancak aksium hoşuma gitmedi çok gürültülü geldi bana. r500 sesi daha hoşuma gitti.Hocam siz gerçekten 750 tl ye uygun almışşınız.Yurt dışından alsanız bile 1200 tl civarına geliyor galiba sıfırının fiyatı.Ben de böyle uygun fiyatlı denk getirebilsem kaçırmazdım herhalde. Ama mesela ben şimdi rs11 bakıyorum diyelim.Sıfırı 726 tl adam 500-600 tl fiyat çekiyor ikinci ele.Öyle olunca da bir anlamı kalmıyor risk aldığına deymiyor yani 200 tl fazla verir sıfır alırım diyorum kendi kendime.

@soner canlı Cole Rollen yurtdışı satış yapan yer ben göremedim. Büyük ihtimalle vergisi, nakliyesi o fiyatlara gelir. İkinci elde 3 kere riske girdim 3 ünden de memnun ayrıldım.

Wh-rs11 ön jatta sağ sola 2-3mm lik esneme yapıyor, arka tekere göre tel sayısı az, şimdiye kadar 2225km yapmışım bu bisikletle, çamurluk takınca fark ettim. Tek el dropbarda su içerken ön teker çamurluğa sürtüyor. Sizce normal mi, aldığım yere gitmeden fikirlerinizi alayım. 100kg'im bu arada

IMG_20180831_183658.jpg

• Beğen
Tepkiler: amasseia
@sonyaz Ağırlığınız bu jant setine göre biraz fazla bu yüzden esneme yapabilir diye düşünüyorum. Tel sayısı az olduğundan ve kilonuzun birazcık fazla olduğundan dolayı esneme doğal diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: sonyaz
@sonyaz Ağırlığınız bu jant setine göre biraz fazla bu yüzden esneme yapabilir diye düşünüyorum. Tel sayısı az olduğundan ve kilonuzun birazcık fazla olduğundan dolayı esneme doğal diyebilirim.

Aldığım yerdeki usta normal demişti, 9bim km deyken sattım. bi sıkıntı olmadı.

Geri