Arkadaşlar 225 liradan ikinci el olarak ya SLX aynakol ya da Stylo 3.3 aynakol alacağım.
Sizce hangisini almak mantıklı olur? Stylo 3.3 iyi bir mal mıdır?
Hangisi daha pahalıdır?
Sizin öneriniz hangisini almamdan yana olacak acaba?
Görsel olarak benim zevklerime pek hitap etmedi. Ama görüntü kötü diye performans da kötü olacak gibi bir şart yok. Ben yine de seçimimi Slx'ten yana kullanırdım.
siz kullanım amacınıza göre belirleseniz daha iyi olur. sanırım stylo biraz daha dağ bayır tırmanmak için. en küçük yaprağına bakarak söylüyorum bunuda.
Truvativ Stylo 3.3 GXP aynakol daha önce kullanmadım ve kullanan hiç bir arkadaşım yok.
Ama duyduklarıma göre bu modellerde vites geçiş sorunları, stabilite sorunları olduğunu duymuştum ama doğrumudur bilemiyorum.
İşin babası Sram veya Shimano'dur. Bu markaların ürünlerini almak daha mantıklı bence.
Benim fikrim, SLX uygundur.
Arkadaşlar cevaplar için sağolun, başka bir bilgili abimize danıştım, yine o çevreden.
250'ye iyi durumda SLX veya 350'ye yine iyi durumda XT ayarlayabiliyor bana.
XT dikkatimi çekti, görüntü olarak da kötü durmuyorlar : Sizce dişliler iyi durumda mı? Net fotoğrafları da var : 350TL verilir mi?
@Gökhan Akkaya Deore XT aynakol'un durumu oldukça iyi ve temiz görünüyor. Sen bilirsin ama,
Benim fikrim, 350TL'ye Deore XT'yi satıyorsa, 100TL daha verip Deore XT'yi sıfır alman yönünde olacak.
@Gökhan Akkaya bende bir çok alışverişimi erdoğanlardan yaparım ama bazı ürünler çok çok çok pahalı.
(link) sitesinden daha ucuza alıyorum.
Belki daha uygun satan yerler vardır ama ben bilmiyorum
Benim 450TL verecek durumum yok, 350'ü zar zor verebiliyorum. Diğer parçalara da çok harcadım zaten. Sizce 350''den almaya değmez mi resimdeki göbeği?
Slx bile 250 Bu 350 olunca normal karsiladim.
Arkadaşlar öneriniz üzerine Shimano SLX 660 model olanından aldım, henüz monte etmedim ancak şahane gözüküyor.
Sağlığık konusunda beni benden aldı, teşekkürler.