Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sıcak havalarda bandana veya buff takmak

@Mustafa Özer

Bir şey olmaz Mustafa'cım, protein ihtiyacını karşılarsın :D

Scudo
@Mesut D.

Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu.

@Sinan Ş.

Rica ederim. Ahah evet Şile turundan, surattaki yorgunluk, bitkinlik, bayılmak üzerelik belirtilerini photoshop ile attım da öyle profil fotoğrafı yaptım. :D

Yorum yazan herkese teşekkürler linkteki gözlüğü sipariş verdim kazasız belasız sürüşler diliyorum.
(link)

Merhabalar, kask altına bandana hangi zamanlarda giyilmeli? Yaz kış kullanılabilir mi?

Bu aylarda yavaş yavaş kulaklarımı koruyan band kullanmaya başlıyorum, bandana, baff fazla geliyor. Kulaklardan soğuk yiyince ağrıyor. Ceketlerimin genelde yakaları uzun boyun için buff gerektirmiyor. Ama lay lay lom bir turda kısa boyunlu giymişsem buff takarım. Kışın direk balaklava. Malum Eskişehir. Hava durumunda sıfırın altı sıcaklıklar görünmeye başladı bile.

Balaklava varken su içmek zor olmuyor mu? Ben genelde kışın termal buff kullanırım o bile zor geliyor.

Balaklava varken su içmek zor olmuyor mu? Ben genelde kışın termal buff kullanırım o bile zor geliyor.

Benim kullandığım balaklava ince, Decathlon ürünü. Rahatlıkla çeneye çekilebiliyor. Sıcaklayınca da çekiyorum. Zaten amaç ciltteki rüzgar akışını kesmek. -5 derece bile bisiklet sürerken yeterli oluyor.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Yaz kış bandana takıyorum, son bir haftadır sabahları hava serin oluyor, bandanayı kulakları örtecek şekilde indirmeye başladım. Balaklava veya buff için daha erken kendi açımdan.

Her zaman yanımızda yedek buff olmalı. Baş ve boyun bölgesi terlediğinde kuru olanlar ile derhal değiştirmeli, yoksa şifayı kaparız...

Balaklava, bandana ve buff arasında ne gibi farklar var? İnternetten bandana isimli aksesuar aldım. Epey ince ve elastik. Soğuk ve sıcak havalarda kask altına kulakları örtecek şekilde giyebilir miyim bunu? Dün 15km kadar sürdüm sahilde hava çok rüzgarlıydı ve başım ağrıdı.

Dosyalar

• IMG_20221021_111841.jpg
    IMG_20221021_111841.jpg
    81,5 KB · Okunma: 40
  • IMG_20221021_111829.jpg
    IMG_20221021_111829.jpg
    122,9 KB · Okunma: 39
Balaklava, bandana ve buff arasında ne gibi farklar var? İnternetten bandana isimli aksesuar aldım. Epey ince ve elastik. Soğuk ve sıcak havalarda kask altına kulakları örtecek şekilde giyebilir miyim bunu? Dün 15km kadar sürdüm sahilde hava çok rüzgarlıydı ve başım ağrıdı.

Kısaca şöyle açıklayabiliriz

Balaklava:
1666340923694.png

Bandana:
1666340975859.png1666341034874.png

Buff:
1666341090056.png1666341118585.png

Dechatlon dan aldığım buffu eylül ayından beri takıyorum. Deniz kenarı rüzgarı hiç durmadığı için banamısın demiyor.Buff ile suratımı tamamen kapatmıyorum su içerken zor oluyor.

• Beğen
Tepkiler: The Working Dead
(link)
dün bu üründen sipariş verdim, bugün geldi. Yapısı çok rahat duruyor. Haftasonu deneyimlerimi yazarım. Su içerken tabi açık hali gibi olmaz ama kumaşı yumuşak rahatça aşağı indirilir gibi duruyor.

Dechatlon dan aldığım buffu eylül ayından beri takıyorum. Deniz kenarı rüzgarı hiç durmadığı için banamısın demiyor.Buff ile suratımı tamamen kapatmıyorum su içerken zor oluyor.

(link), (link)?

Birkaç haftaya kalmaz ben de balaklavaya geçerim :D başakşehir...

• Beğen
Tepkiler: TalhaB.
Bende balaklava arıyorum sivrisineklere karşı çok iyi

Aşağıdaki mesajımda eklediğim ürünü aldım. İlk izlenimlerim çok rahat. Bisiklet kullanırken denemedim. Haftasonu sabah erkenden sürüşe çıkacam o ara deneyimleme fırsatı bulurum.

(link)
dün bu üründen sipariş verdim, bugün geldi. Yapısı çok rahat duruyor. Haftasonu deneyimlerimi yazarım. Su içerken tabi açık hali gibi olmaz ama kumaşı yumuşak rahatça aşağı indirilir gibi duruyor.

1666361411567.png1666361473021.png

yaz kış buff daima kullanıyorum ve yedeği de her zaman çantada mevcuttur.
buff da amma markaymış ya, selpak gibi, markayı ürünün ismine verdi adamlar.

ne diycez bunlara şimdi, bunun bir adı yok mu?

Geri