A
ben 4 mevsim kullanıyorum saçlarım kısa terlediğimde gözlerime geliyor. Buff teri topluyor rahat ediyorumMerhabalar, kask altına bandana hangi zamanlarda giyilmeli? Yaz kış kullanılabilir mi?
Balaklava varken su içmek zor olmuyor mu? Ben genelde kışın termal buff kullanırım o bile zor geliyor.
Balaklava, bandana ve buff arasında ne gibi farklar var? İnternetten bandana isimli aksesuar aldım. Epey ince ve elastik. Soğuk ve sıcak havalarda kask altına kulakları örtecek şekilde giyebilir miyim bunu? Dün 15km kadar sürdüm sahilde hava çok rüzgarlıydı ve başım ağrıdı.
Dechatlon dan aldığım buffu eylül ayından beri takıyorum. Deniz kenarı rüzgarı hiç durmadığı için banamısın demiyor.Buff ile suratımı tamamen kapatmıyorum su içerken zor oluyor.
Bende balaklava arıyorum sivrisineklere karşı çok iyiKısaca şöyle açıklayabiliriz
Balaklava:
296015 dosyayı görüntüle
Bandana:
296016 dosyayı görüntüle296017 dosyayı görüntüle
Buff:
296018 dosyayı görüntüle296019 dosyayı görüntüle
Bende balaklava arıyorum sivrisineklere karşı çok iyi
(link)
dün bu üründen sipariş verdim, bugün geldi. Yapısı çok rahat duruyor. Haftasonu deneyimlerimi yazarım. Su içerken tabi açık hali gibi olmaz ama kumaşı yumuşak rahatça aşağı indirilir gibi duruyor.