Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sıcak havalarda bandana veya buff takmak

yaz kış buff daima kullanıyorum ve yedeği de her zaman çantada mevcuttur.
buff da amma markaymış ya, selpak gibi, markayı ürünün ismine verdi adamlar.

ne diycez bunlara şimdi, bunun bir adı yok mu?
Boyunluk :D

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Scudo
Aşağıdaki mesajımda eklediğim ürünü aldım. İlk izlenimlerim çok rahat. Bisiklet kullanırken denemedim. Haftasonu sabah erkenden sürüşe çıkacam o ara deneyimleme fırsatı bulurum.
Merhabalar Hocam paylasimizdan sonra bende bu ürünü almayı istiyorum. 1ay kadar önce çok arastirmistim thermoform balaklavasinda karar kılmıştım daha almamıştım. fakat sizin paylaştığınız ürünün kumaş kalitesi daha iyi duruyor terletmemesi için. Sürüşe çıktınız mı, nefes alması, kafayı terletme seviyesi nasıl. Ben 10 derece ve altı sıcaklıklarda kullanacağım. (Ankara)
Teşekkür ederim.

Merhabalar Hocam paylasimizdan sonra bende bu ürünü almayı istiyorum. 1ay kadar önce çok arastirmistim thermoform balaklavasinda karar kılmıştım daha almamıştım. fakat sizin paylaştığınız ürünün kumaş kalitesi daha iyi duruyor terletmemesi için. Sürüşe çıktınız mı, nefes alması, kafayı terletme seviyesi nasıl. Ben 10 derece ve altı sıcaklıklarda kullanacağım. (Ankara)
Teşekkür ederim.

Merhaba hocam. Hayırlı akşamlar. Bu sabah sürüşe çıktım. Saat 7.30da sürüşe başladım. Sabah o saatte serindi çok rahat ettim. Yaklaşık 2,5 saat sürüş yaptım. 1-1,5 saat sonra güneş kendini iyice belli edince terletmeye başladı biraz ama bugün hava da çok soğuk değildi. Kumaşı hoşuma gitti. Daha soğuk havalarda daha iyi iş görür ben e. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Merhaba hocam. Hayırlı akşamlar. Bu sabah sürüşe çıktım. Saat 7.30da sürüşe başladım. Sabah o saatte serindi çok rahat ettim. Yaklaşık 2,5 saat sürüş yaptım. 1-1,5 saat sonra güneş kendini iyice belli edince terletmeye başladı biraz ama bugün hava da çok soğuk değildi. Kumaşı hoşuma gitti. Daha soğuk havalarda daha iyi iş görür ben e. Tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim hocam geri bildiriminiz için bende bu üründen sipariş edeceğim en kısa zamanda. Sağolun hayırlı akşamlar.

Merhabalar, saçlarım uzun olduğu için kaskın deliklerinden uçuşuyor. Alnım terliyor. Kask altına tüm saçı ve kafayı saracak şekilde ince bandana taksam faydası olur mu? Yoksa daha mı çok terletir?

Merhabalar, saçlarım uzun olduğu için kaskın deliklerinden uçuşuyor. Alnım terliyor. Kask altına tüm saçı ve kafayı saracak şekilde ince bandana taksam faydası olur mu? Yoksa daha mı çok terletir?
Pamuk hakkında birşey demiş olayım. Normalde iyi hava alan bir kumaş olsa da ıslanınca hava akışı duran bir kumaş, o yüzden kalın bağlarsanız daha rahat edersiniz.

ben yaz kış kask altına buff takarım teri topluyor tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: The Working Dead
Ben de terlediğim için alnıma bandana takıyorum yaz-kış. Kışın soğuktan koruyor. Yazın terin gözüme gelmesini engelliyor. Gözüme ter gelince yanıyor. O yüzden tavisye ederim.

• Beğen
Daha çok terletir. Saçın uçuşması kısmını anlamadım. Kaskı saçlarını geriye yatırdıktan sonra takarsan bi sorun olmaması lazım.

Kask nispeten uzun saçla rahatsiz ediyor diye ve kaskın şekli saçımda çıkıyor diye saçımı hep kısa tutuyorum.

• Beğen
Daha 5 gün önceye kadar kask takmaya utaniyordunuz. simdi de takiyorsunuz ve saclariniz kaskin deliklerinden ucusuyor. Utanmayi anladim belki 5 günde asmis olabilirsiniz ama o saclar o deliklere nasil geliyor ve ucusuyor o kismini anlamadim. Arkaya yatik saclarin üzerine kaski takinca zaten toka gibi olur ve ucma sansi omaz. Sadece arkadan asagiya sarkan sac ucususur.

Uçma derken evet arka ense kısmında ve alın bölümünde çıkan saçlar rahatsızlık veriyor. Her ne kadar geriye de atsan aradan çıkanlar oluyor illaki. Bandana taksam faydası olur mu diye o yüzden sordum. Bu arada halen utanıyorum.

Geri