Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sıcaklar bitene kadar gündüz bir daha asla...

aşırı sıcaklarda gündüz turuna çıkar mısınız?

• evet çıkarım

• hayır çıkmam

• kararsızım

• Toplam katılım
    73
Çalışma saaatlerim 15:00 - 23:00 olduğundan Tarabya'dan saat 13:00'de çıkarak pedallamaya başlıyorum. İlk başlarda pek hissetmesemde Emirgan dolaylarında sıcak adeta derimin altına nakış işliyor. Kendi kendime ''acaba ne zaman buharlaşacağım'' diye soruyorum o an. Sonra Bebek'te bir mola verip hemen 2 lt suyu tüketmeye başlıyorum lakin daha Beşiktaş'a varamadan muhtemelen tükettiğim suyu ter olarak atıyorum dışarıya diye düşünüyorum çünkü sırılsıklam oluyorum terden. İş yerim Taksim'de. Hah, birde işin Gümüşsuyu'unu tırmanma tarafı var stadın oradan ki hiç girmiyorum o mevzuya. İş yerine varınca buz gibi suyun altında 1 saate yakın duş alıyorum ve kendime geldikten sonra çalışmaya başlıyorum.

Şimdi bisikletten vazgeçemiyorum, sıcak hava bahanem olamaz. Sakın yanlış anlamayın beni. Öncelik tabi sağlık.

Scudo
denizliden pamukkaleye sürdüm, gitmek zevklıydı ta ki aynada kendimi Helboy görene kadar :huhuu:

@KUTAY67 helboy dedin de 3. serisi çıkmadı mı hala :D

@chnkrmz helboy 3 cıkmadı ama (link)trailerini izle derim. bu filmi bekliyorum.

Haziran dan eylül ortasına kadar akşam saatleri dışında bisiklet sürmek çoğu zaman pişmanlıktır.Tecrübe ile sabittir.:)

Sicaga dayaniklilikta sagliyor bu durum aslinda. Arkadaslarimin cok sicak diyip terlemekten soldugu ortamda bana sicak gelmiyor. Demekki vucut alisiyor.

temmuz-ağustos aylarında uzun etaplar sakıncalı,100 km yapmak için sonbahar aylarını seçmekte fayda var ve ilkbahar,anormal sıcaklar başladı,sabah en erken pazarları 06.00-09.00 arası 50 km mesafe sürüşleri olabilir,kışın iyi tarafı ise tabi yağışsız ve 0 'ın altına derecenin düşmediği zaman uzun sürüşler olabilir, malum nem ,aşırı sıcak ve aşırı soğuk,aynen düşmanımız.

Sıcakta tur sonrası harareti kesmeye ayran gibisi yok. bursa Mudanya turu yaptığımda geri dönerken bime uğrayıp bi küçük su birde büyük ayran alıyorum o rampa ve tur bitiminde kavrulan içimi nasıl soğutuyor bilemezsiniz. Yaşasın ayran kardeşliği.

• Beğen
Tepkiler: bulut ve KUTAY67
Ben de bir tur düşünüyordum bidaha düşünüyüm en iyisi :D

Bugünlerde öyle sıcak var ki, rampa inerken esen rüzgar bile sıcak vuruyor insanın yüzüne :D

Bu havada gece gezmek en iyisi bence. Gündüz sıcaklığı aşırı derecede çok ve insaını ister istemez etkiliyor. Şuanda bile dışarı çıkmayı düşünüyorum fakat sıcak engel oluyor bana.:)

Daha susamadan su içmek altın kuraldır.
Ben çıkmadan evvel yarım litre içiyorum, yarım saatte bir tekrar su içiyorum. Çişim sarı renk ise az su almışım demektir, bir dahaki sefere daha çok içiyorum. Hatta yazları suya biraz limon sıkıyorum, meyve parçaları atıyorum veya muz taşıyorum.
Sıcaklardan pek etkilendiğimi söyleyemeyeceğim, krem de kullanıp, açık renk şeyler giydiğimden dolayı şu ana kadar gayet rahatım tavsiye ederim...

• Beğen
Tepkiler: bulut
Abi 10 km/h hızla gitsen bile kafadan 3 saat güneş altında kalmışsın, normal değil mi şu havada pişmen? :D

çok nankör bir milletiz kışın yaz gelsede bisiklet sürsek deriz
yaz geldi çok sıcak akşam bile çıkılmaz
sonbahar gelsede bisiklet sürsek sonbahar gelicek yağmur çok var yerler ıslak bisiklet sürülmez bahaneler vol100 :)
kış gelir çok soğuk yaz gelsede bisiklet sürsek kısır döngüye girdim :D
bu günleri ararız en güzeli sabah 7 de çıkmak 1 e kadar işi bitirmek tertemiz :)

Annem ayran aşı yapıyor, bilmeyenler için mısırlı ayranlı bir çorba çeşiti. Su yerine soğuk ayran çorbası içiyorum kesinlikle vücudu dengeliyor...

Hep böyle başlar sonra no no no well maybe ye dönüşür bu işler.

@mehmetsunu

dostum mehmet,2009 senesinden beri gördüğüm şu,bir işi tam anlamı ile sonuna kadar götürecek insanların az olması,açıkça 2009 senesinden kimler burada sele üstünde buna bakarım ,biliyorsun forumu murat reis kurmuş idi,yanılmıyor isem 2004 senesinde kuruldu ,bence bu forum süreklilik açısından kesin birinciliği hak ediyor,ayrıca foruma üye olmayan ama sürekli sele üstünde olanları biliyorum çine gidiyorlar yani onların yaşam biçimi olmuş,2004 senesinde foruma üye olanlardan hala sele üstünde olanlar var ,önemli olan süreklilikte başarılı olmak, bir anlık heves değil bisiklet ,beşikten mezara kadar bisiklet, olayda budur.

Geri