Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sidi Ergo3 vs Sidi Kaos vs Sidi Level

emirozturk

Aktif Üye
Tepki
86
İsim
Emir
Bisiklet
Merida
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Üç adet ayakkabi arasında kaldım . Sidi level sıfırını 400₺ gibi bir fiyata alabiliyorum Kaos ikinci el temiz durumda 400₺ Ve ergo3 oda cok temiz 380₺ Birbirleri arasındaki farklar nedir ? Satış fiyatlarınıda göz önünde bulunursak ? Farklar gözle görülecek fark edilecek farklar,teknolojiler mi acaba .Şimdiden teşekkür ederim

IMG_3044.JPG IMG_3046.JPG IMG_3045.JPG

g

Scudo
@emirozturk 2.soradakini alirdim ben olsam.2.sinde ayagin on kismini da ozel bagcik sistemiyle baglanabiliyor.Bu sayede yokuslarda digerlerinden daha iyi esnemezlige sahip olacaktir.Ben de bagcikli sistemi kullaniyorum yokuslarda ayagimin on kisminda esneklikten dolayi biraz guc kaybi yasiyorum yani bu sebepten 2 diyorum:)

Sidi Kaos kullanan birisi olarak yazıyorum;

Sidi'lerin kalıpları Shimano'ya göre çok daha dar, alırken ayağınıza uygun olanı aldığınıza çok dikkat edin. Aksi durumda, uzun sürüşlerde ciddi ayak ağrıları yaşayabilirsiniz. Ayakkabıların uzun ölçüsünü baz alarak, doğru numarayı bulabilirsiniz.

Ayakkabı'da burun bölgesini altı (yani taban uç bölgesi) çabuk deforme olan bir yapıya sahip. Bunu şöyle açıklayayım; sürüşe başlamadan önce, boş bulunup ayak ucunuzu yere sürterek ileriye doğru hareketlendiğiniz an, bahsettiğim yer çok çabuk aşınıyor. Bu bölgeye, topuk kısmında olan desteklerden neden koymamışlar diyebilirsiniz.

Sidi olsun taştan olsun. Kaos kullanıyorum bayılıyorum ama ikinci el olmaması adına Level derim.

Temizlik durumları hiç giyilmemiş ise değerlendirilir ama fizyolojik hijyen önemlidir.

birde karsılastırmaya bu gaerne leri katsak sonuc ne olur?IMG_3052.JPG IMG_3051.JPG

@emirozturk

Tabi ki alınabilir, ben sadece tecrübe edindiğim durumları paylaşmak istedim. Sidi adı altında satılan bir ayakkabı için, alınmaz dersem hata etmiş olurum. Her şeyi ile kaliteli ürünleri var.

yakın zamanda Sidi level aldım. Üst kısımdaki bağcık teknolojisi haricinde bu modeller taban olarak baya benziyorlar. Makaralı sistem ayakkabı da kullanıyorum ergonomi açısından öyle aman aman bir fark yok. Baya ergonomikler. 2. el almak yerine ben de level almanı tavsiye ederim. Türkiye fiyatı şu an yurt dışına göre daha makul ve gayet de güzel ayakkabılar.

Gaerne lere karar kıldım . Doğru bir seçimmidir ?

Sidi Kaos Road Shoes Kaos-Road-Shoe.jpg 42 numara bu ayakkabıyı aldım. ayak tarak kısmından biras sıkıyor. Zamanla açılırmı.

@serpol79 iç kısmı yumuşaksa kesin açılır,benimki yumuşak mesela

@serpol79 Açılıyor ama yavaş yavaş. Benim de ayaklarım taraklıydı sağdan soldan sıkıyordu. Bağcıkları ve üst tarafı da fazla sıkmamak gerek.

@Erdal Yılmaz Bende Sidi kaos alma arifesindeyim sizi sormak istediğim kalıpları shimano ya göre çok daha dar demişsiniz peki bu modeli deneyerek nerelerden alınabilir? Birde air modeli ile sadece havalandırma farkı mı var?

@Hayatikiteker

İstanbul'da bikeandoutdoor, bisikletsepeti, aslıbisiklet ve bayileri satıyor. Google'dan ilgili firmaları aratırsanız, yeterince kaynak mevcut.

Kaos ve Kaos Air modeli arasındaki fark, sizinde yazdığınız gibi havalandırma.

Sevgili hocalarım, sidi wire carbon hakkında da bir görüş belirtebilir misiniz ? Verilen paraya değer mi gerçekten ?

Bir de ben normalde 42 numara giyiyorum, almak istersem 43 numara olanını mı almalıyım ?

@hydrocon İnceleme videosu çok iyi olmuş teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Geri