@Mert E.
@SOZUAK
Mert E. ve SOZUAK, söylediklerimde hata olduğunu sanmıyorum. Daha dün bisikletini çaldıran arkadaşın konusuna uzun bir yazı yazdım, arkadaşımızın acısını paylaşmaya çalıştım ve hatta o mesajımın başında hassasiyetlerimizin gittikçe azaldığını, buna bizlerin de dahil olduğunu belirttim.
Bu Ülke'nin bir efradı olarak, ben sizler kadar acımasız bakmıyorum Ülkemin geleceğine, her devrin sorun ve sıkıntıları olduğu gibi bu devrin de var, tıpkı diğer toplumlar olduğu gibi. Sadece göze hitap edilen, vicdanların yara aldığı, ruhların inlediği, duyarsızlıkta zirveye çıkıldığı bir dönem. Bunu hep birlikte görüyoruz.
Size katılmadığım yön yukarıda da belirttiğim gibi şu; Sizler "bu toplum böyleydi, bundan sonra da adam olmaz" cıları oynuyorsunuz ve buraya iştirak eden büyük-küçük herkesi umutsuzluğa bir adım daha itiyorsunuz. İstediğiniz gibi bakmakta hürsünüz ama başkalarını olumsuz etkilemeye hakkınız yok. Eleştirini yapabilirsin ama bu ülkeden bir cacık olmazvari söylemlere giremezsin. Tepkini koyarsın ama yakıp, yıkamazsın. Acı hissedersin, üzülürsün, haykırırsın ama şerefsizler gibi arkadan vuramazsın. Umutsuzluğunuzu paylaşın ama empoze etmeye kalkmayın.
Konuyu açan arkadaşın affına sığınıyorum böyle bir tartışmanın içine girip, konuyu baltalamak istemezdim ama sanki aynı tezgahtan çıkmış gibi söylemleri alt alta okuyunca tepkimi koymadan edemedim.
Hayırlı Ramazanlar ve günler.