Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sıfır bisiklet mi yoksa 2. el mi almalıyım sizce?

Enes D.

Üye
Tepki
1
Arkadaşlar selam,

İstanbul'da şehir içi ulaşımda kullanabileceğim şehir/tur bisikleti arıyorum. 2. el alacak olursam eğer max. 600-700 TL veririm diye düşünüyorum bisikletin durumuna göre. Onun dışında sıfır alırsam eğer 1000-1500 arası bir şey veririm diye düşünüyorum.

Bu fiyat aralıklarında önerebileceğiniz bir bisiklet var mı? Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Specialized Sirrus Elite gönlümden geçen bisiklet. Sedona 321 ondan sonra gelen.

Scudo
Selamlar,

Bende Specialized in yol bisikletini kullandım bana sorarsan Specialized Sirrus Elite 'i al derim ama karar sizin tabikide.

• Beğen
Tepkiler: Enes D.
Bisiklette 2.el hep önceliğimdir, 1500'e ikinci el çok güzel şeyler vardır.

• Beğen
kendini geliştirdikce daha iyisine geçmek isteyeceğini düşünürsek, 2014 Yada 2015 de üretilmiş yeni modellerin az kullanılmışı her zaman en mantıklısı olur.. 2500tl lik bir bisiklet ikinci ele düşünce 1500- 2000 arasında bulunabilir..

• Beğen
0 bisiklete vereceğin parayla 0 gibi temiz olan bir bisiklet alırsan 0 dan çok daha iyi donanımı olan bir bisiklet almış olursun benim düşüncem bu

O paraya sıfır alsanız daha iyi. O fiyata 2.el alırsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz.

sıfır alın tabiki millet ikinci el bisikletleri 100-200 tl ucuza satıyor zaten uyanık millet

çok güvenilir birisinden alınacaksa ve bisiklet gerçekten yeni ve temizse 2. el daha mantıklı gibi.. ancak herkes çakal olmuş kazıklayacak adam arıyorlar, çok dikkatli olmak lazım.. benim gibi bisikletten çok anlamıyorsan, sıfır al için rahat etsin..

Bencede sıfır bisiklet alın en azından içiniz rahat olur ilk pedallıyan siz olursunuz aklınızda model varmı?

2.el alma diyenler olmuş ama ortalikta bir hevesle alinmis ancak daha sonra gerek vakit bulunamadigindan gerek is yogunlugundan sadece 3-5 sefer kullanilmis sifir ayarinda uygun fiyatli tonla bisiklet var.

Tabi niyeti bozuk saticilarda olabilir ancak bisikletlerden anliyorsaniz ya da anlayan tanidiklariniz varsa 2.eller gözardi edilmemeli. En azindan arastirmakta fayda var.

300-400 tl arasında düzgün sıfır varmı ikinci el daha mantıklı degilmi

Geri