Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şifreli kilidin şifresini değiştirmek

@Eroseros

senmi çaldın benim bisikleti çaldıysan kapının önüne bırak kızmıycam bak bişey demiycem

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu abi denedim olmafı. Çilingir bile açamam dedi. Gittik aptal gibi 50 tl verdik. Daha bisiklete dokunmadı kilit. Aldım 5050 yaptım şifreyi sonra kapattım kiliti. Karıştırdım tekrar 5050 yaptım ama malesef. Sinirlerim bozuldu.

Vallaha hiç gülecek durumda değilim.

Telefonla aradıpım 1 çilingir getir açarız demişti. Açılabilirmi öğrenmek için aramıştım yeri biraz uzaktı. Yarın 2 tane daha yeere gideceğim umarım açılır

@Tolga Çelebi
Şahsen ben güldüm [emoji23] Kahkaha atamadım ama, oğlum yanımda uyuyor [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Benim başıma da gelmişti. Kilit şifreli ucuz bir şeydi ve birisi uğraşa uğraşa açmıştı [emoji57]

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
bende Çelik halat şeklinde kilit vardı kalın
sağolsun hırsız arkadaşlar açıvermişler keserek problem yaşamadım yani
ayrıyetten zahmet edip altıncı kattan indirivermişler
üzüldüm bilseydim aşağıya bırakırdım zahmet oldu

Ben bisikletimi ikinci el aldım. Bisiklet kargoyla geldi birde baktım ki üzerinde güzel bir şifreli kilit var. Hemen bisikleti aldığım arkadaşı aradım şifreyi sordum ama maalesef hatırlamadı e tabii bende üzüldüm kilit kesilecek diye. Sonra ya Allah bismillah dedim oturdum başına tek tek bütün kombinasyonları denedim ve sonuç açıldı :harika: ama biraz sabır lazım.

@mehmetsunu
Yeni bir bisiklet alsın daha kolay....:hihi::hihi::D

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Ahmet Zeki usta bütün kombinasyonları nasıl denedin kaç hane kaç rakamdan oluşuyodu

1 2 3 4 deneyin acilir :D
O degil bisiklet hirsizina tüyo veriyormuş gibi hissediyor insan şu konuya yazarken :D

Şifreli kilit nasıl olur da kimse tarafından açılamaz yav. Gidin bir nalbura demir makasıyla 3-4 saniyede açarsınız.

@Kerem Özbayrak kilit boşta şuan daha bisiklete takamadım. 5050 girdiğim şifreyü kabul etmiyor. Kırmaya gerek yok yani

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
Ben de zamanında dışarıda bıraktığım bisikletimin anahtarını kaybettim. Bisikletimi dışarıda bırakamazdım. Hemen bir hırdavatçıya gidip 5 tl ye pense aldım. Kilidin dışındaki plastiği soydum ve çelik kablonun tellerini teker teker kırdım. Bu işlemin bitmesi 10 dk mı almamıştı, sonunda meridam benimdi. Tenha biryer de değildi. Etrafta insanlar vardı bir kişi bile ne yapıyorsun birader bisikleti mi çalıyorsun demedi. Ben değil hırsız olsaydı bisikletimi götürmüştü

• Beğen
Tepkiler: Furkan Alp
Kilidi iki taraftan kuvvetlice çekerken en son basamaktaki bütün rakamları deneyin. Rakamlardan birisine geçerken bir miktar direnç gösterir. Sonra diğer basamaklara da uygulayın bu yöntemi çok çok kaliteli değilse kesinlikle açılacaktır. Konudaki videoları izleyerek açabilirsiniz bence :harika:

@rulokat 50 tl verdiğim kadar kaliteli gerçekten 10 kere vidro izleyip 10 kere denedim geçiş sriesleri hassasiyeti tamamen aynı

Bugün 25 tl daha verip anahtarlı aldım dechatlondan zaten dışarda bırakmam apartmanda duracak bisiklet umarım birşey olmaz

@birdost1arkadas Hocam dört haneli bir kilit. bir arkadaşımızın bahsettiği gibi abartılacak bir zaman almıyor. 2 satte çözdüm.

@Ahmet Zeki hocam benimki 10 haneliymis tekrar baktim. Sizinki kaç haneli acaba

@birdost1arkadas Hocam 10 haneli biraz çok değil mi ya en fazla beş haneli vardır diye tahmin ediyorum. Benimki 4 haneliydi.

@Ahmet Zeki 10 haneli derken 0 dan 9a kadar rakamlar var.
4×10 siyeyim

@birdost1arkadas kilidiniz bence fotoğraftaki gibi, 4 haneli ve 10 rakamlı. Öyleyse 10**4=10000 tane kombinasyon olmalı. Her birinin 2 saniyede denerseniz 6 saatinizi alır :confused:

Bence en iyisi kesin siz hocam :harika:

Dosyalar

• shimano-aim-bisiklet-kilidi-1000x1000.jpg
    shimano-aim-bisiklet-kilidi-1000x1000.jpg
    54,7 KB · Okunma: 5
Geri