Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

sigara bırakmaya yardımcı ilaç hakkında!!!

Tepki
16
arkadaslar ''champix'' marka ilacın sigarayı bıraktırma konusunda çok basarılı oldugunu ve bir kaç kişinin bu ilaçla sigarayı bıraktıgını duydum kullanan arkadaslar varsa yorumlarını alabilirmiyim biraz pahalı bir ilaç oldugu için almadan önce yorumlarınıza başvurayım dedim saygılar....

(link)

Scudo
Benim annemde 30 yıldır içiyordu bu ilacı aldı bitmesine 1-2 hafta kala bıraktı sigarayı ama önce kafada bitirmek lazım annemin bıraktığını gören kuzenim ve onun kocası da aynı ilaçtan aldı ikisi de bırakmak istiyordu ve bıraktılar ama eniştem ilacı aldı bırakmaya niyeti olmadığı için ilacı bitirdiğinde hiçbir faydasını görmedi hala içiyor.İlaç çok yardımcı fakat sizin istemeniz daha önemli

Şimdi gerçeği söylemek gerekirse; şu bildigimiz pembe cocuk aspirinleri varya onun ismini değiştirip sigarayı bıraktırma ilacı diye satsalar yine tutar. denildiği üzere önce kafada bitirmek gerekiyor. 10 sene kadar aralıksız sigara içtim. yavaş yavaş engellemeye başladı bende. bırakıcam dedim bisiklet aldım ve bıraktım. şuan öyle rahatım ki. önce kafanda bitir sonra zaten kendisi biter.

Bu ilacı kullanan yaklaşık 10 kişi biliyorum. İlacı kullandığın sürece sigarayı bırakmak o kadar zor olmadığını söylediler. Fakat ilaç bittikten en fazla 2-3 ay sonra 10 kişiden 7'si tekrar sigaraya başladı (Tabi sigaraya başlamalarındaki etken sigara içilen ortamda çok fazla bulunmaları). Ama diger 2-3 kişi yaklaşık 1 yıl oldu başlamadılar. Ben ilaç kullanmadan 13 yıl aradan sonra kendi kendime bıraktım. Ben sadece ilacın psikolojik olarak fayda sağladığını düşünüyorum. (Çok pahalı olmasını düşünmeyin çünkü ilacı kullanırken çok rahat bıraktığınız için sigara parasından daha fazla kar ediyorsunuz.

Ayrıcı Muğlda'da (başka illerde var mı bilmiyorum) sigara bırakma polikliğine başvurduğunzda gerçekten tiryaki olduğunuza kanaat edilirse ilaç 3 ay bedava olarak veriliyor.

Valla benim yakınım bıraktıkdan sonra iş yerinde hep sigara dumanı soluyordu hala daha başlamadı dediğine göre kokusu çok kötü geliyormuş ve tadı da öyle

çevre çok önemli başlama ve bırakma çevrede bitiyor.

Geri