Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sigara içiyor musunuz?

Sigarayla ilişki durumunuz nedir ?

• Toplam katılım
    1.061
1-doğum tarihiniz? (1979)
2-cinsiyet? (erkek)
3-kaç yıldır bisiklet sporuyla ilgileniyorsunuz? (5 senedir spor amaçlı bisiklete ilk binişten bugüne dek 16 sene dir biniyorum
4-sigara kullanıyor musunuz? (kesisinlikle kullanmıyorum NOT: içki yanında hariç içkide senede 2 yada 3 kez anca)

• Beğen
Tepkiler: Motorola ve boreas
Scudo
1-1987
2-Erkek
3-13 yıldır biniyorum...profesyonel spor amaçlı değil..Atlayıp zıplayıp düşüp kalkıp eğlenmek için:D:D
4-4 senedir içiyorum...Çok memnunum...

• Beğen
Tepkiler: boreas
1) 1980
2) Kadın
3) 15 senedir bisiklete biniyorum, hem spor hem profesyonel...
4) Kesinlikle içmiyorum, kendime bu kötülüğü yapmam...

• Beğen
1-doğum tarihiniz?--- 1987
2-cinsiyet?--- erkek
3-kaç yıldır bisiklet sporuyla ilgileniyorsunuz? ---12 yıldır biniyorum son bir sendir profesyönel olarak biniyorum
4-sigara kullanıyor musunuz?---kesisinlikle kullanmıyorum bugune kadarda kullanmak aklıma hiç gelmedi

• Beğen
1-)1966
2-)Erkek
3-)9 yaşından beri biniyorum fakat son 11 yıldır daha bilinçli spor amacıyla biniyorum.
4-)Hayır hiç kullanmadım.

• Beğen
1-doğum tarihiniz?
2-cinsiyet?
3-kaç yıldır bisiklet sporuyla ilgileniyorsunuz?
4-sigara kullanıyor musunuz?

1-1987
2-Erkek
3-16 yıldır bisiklete biniyorum ama professionel olarak yapmadım hiç...amatörce..
4-hiç içmedim,içmemde...

kolay gelsin...

• Beğen
http://img241.imageshack.us/img241/4264/izmirwallpaper1040be9.jpg

1976 - E
14 sene içtim :)
10 Ekim 2005 tarihinde bisiklet sporu sayesinde bıraktım. Kasım ayında ciddi antrenmanlara başladım. Eylül 2006 da ilk resmi madalyamı aldım. :D Sonra yine aldım tabiki...;) Çok keyif alıyorum bisiklete binmekten yaw. :p Herkese kucak dolusu sevgiler. :rolleyes:

1967
Erkek
30 yıl
Evet,günde yarım paket.

• Beğen
1-doğum tarihiniz?
2-cinsiyet?
3-kaç yıldır bisiklet sporuyla ilgileniyorsunuz?
4-sigara kullanıyor musunuz?

1-1974
2-erkek
3-10 yaşımda tanıştım , 8 yıl sadece yazları kullandım, 4 yıl tuvalete bile bisikletle gittim , sonrasında 4 yıl motosiklet kullandım , 6 yıldır otomobil kullanıyorum. Yani yaklaşık 10 yıldır bisiklet kullanmıyordum , geçen ay hanımla ikimiz birer bisiklet aldık 2 kere bindik , kilere kaldırdık :) yerler ıslak ya bu aralar çamurlu lastiklerle eve girilmezmiş o yüzden :p

4- 17 yıl sigara içtim günde 3 paketi geçmedim :) 1 mayısta bıraktım sigarayı , şimdi dana gibiyim , aynalardan uzak durmaya çalışıyorum , başlaması dert , bırakması dert , bırakınca alınan kilolar ayrı dert , uzak durmak lazımmış bilemedik biz :D

• Beğen
1988
erkek
3yaşımdan berı bisiklet kullanıorum sigara ile 7 yaşımda en iyi arkadaşımın aracılığı ile tanıştım 13yaşımda iken tiryaki olmuştum 4yıl önce bisiklete pro. anlamda binmeye başlayınca bıraktım,yazları hiç içmedım kışları da antreman yapmaya başlayana kadar içtim bisiklete binerken çok az içmişimdir fakat son 1sendır gunde 2-2buçuk paket içiorum

• Beğen
Geri