Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sığır Avcıları (Metropolitan Hunter)

ihbar hatlarına resim yollamak bir işe yaramıyormuş gönderenlere ordaki ekipler ceza yazabilir gibi mesaj gönderiyorlar

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Scudo
Resimde gördüğüm kadarıyla bisiklet yolu fazla uzun değil yanılıyor olabilirim eğer fazla uzun bir yol değilse 1 km yol için kavga etmeye değmez ama İzmirdeki gibi Sasalıdan - İnciraltına kadar 60-70 km kesintisiz yol varsa o zaman haklısınız ne yapsanız adam suçlu.

• Beğen
@alpyese
Haklısınız bisiklet yolu ama iki bisiklet yanyana silme geçer..
Diğer belediyelerle kıyasla Nilüfer belediyesi şehircilik ve planlamada daha önce.Darda olsa nerdeyse bisiklet yolu her yerde mevcut.
@mehmetsunu

Kaşıntımı ? Evet evet kaşıntım var ama avuçlarımda:)
Angusilerle çok kez mücadeleye girdim ama abi çekmedim.
Sanırım gayseride angusiler kendine artiztik yapanara gesi bağlarını mezosoprano modunda okuyorlar sanırım:)

Deliye atarlanmaya gelmezzz:)
Bu arada İlhan abimi severim emrah uzak durabilir:D

Ben de Fethiye Mahallesi nde oturuyorum.Sanırım pazarın oldugu sokaktan da fotoğraf var.
Aksam isten eve yuruyerek döndüğüm için bunlarla çok sık karşılaşıyorum. Ben fotoğraflarını çekip adres ve saatle birlikte emniyete mail atıyorum. Ceza yazıp mail ile yanıtlıyorlar.

• Beğen
@Hüesyin
Ben bizzat test ettim ve takip ediyorum.Mail atıyorum ceza yazıp dönüş yapıyorlar.

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@selahattinfidan
Evet pazar caddesi.Bu sadece küçük bir örnek bunun gibi günde en az 5-6 vaka ile karşılaşıyorum.

İhbar ediyor olmanız çok iyi.En azından bir daha yapma ihtimali azalıyor.
Milletimiz kurallara ancak yüksek cezalarla ittaat edecek durumda.

Bir uzun yol şoförü Kars'tan Edirne'ye varana kadar 100 den fazla trafik kural ihlali yaparken hudutttan avrupaya geçtikten sonra Hollanda'ya kadar 0 kural ihlali yapmakta..Oradaki ceza ve yaptırımlar ağır.

Düğüne depişmeye gelen sığırlar

Yer :Nilüfer Karaman mah
Saat : 19:35
Engelli ve bisiklet yolu işgali
image.jpg

Sevgili Bisiklet dostu ve tutkunu değerli arkadaşlar , medya da gazetelerde radyolarda bisiklet' e yer verilmediği sürece insanları bu konuda bilinçlendirmek imkansız. Bisikletin bedava ve çevre dostu sağlık fostu bir ulaşım aracı olduğu ülkede kabul edilmeli anlatılmalı tv de gazetelerde radyolarda hatta şarkılar da anlatılmalı.

mangalcı abinin park ettiği yer karşısında kocaman otopark olmasına rağmen hemde bedava otopark sığırlık parayla değilki
yer: Büyükçekmece-İstanbul

Dosyalar

• P_20160720_195557.jpg
    P_20160720_195557.jpg
    142,2 KB · Okunma: 44
Yaya kaldırımına bir insan geçmeyecek gibi yayılan arabaların sürücü tarafındaki silecek kolu gelende kızgınlık amaçlı havaya kaldırılmış oluyor. Hah ben işte o kolları eğip büküyorum ama hyundai accentlerde o kol plastik. Eğeyim derken kırmıştım. İçim hiç acımadı. Üstelik yağmurlu bir gündü de. Lastiklerini indirmeyi düşünüyorum 2 ve ya 3 tanesini birden. O kadar sinir oluyorum bunlara.

@mehmetlevent
En sağlıklı yol ihbar etmektir.
Milletimizin ancak cebinden para çıkarsa ufak ufak park etmemeye alışır.
Yoksa haklı durumdayken haksız duruma düşmüş oluruz.

Yatıya kalan sığırlar

Yer: Nilüfer
Saat : 07:15
16 NUA 44
Engelli ve bisiklet yoluna şuursuzca yanlama
image.jpg

16 BYZ 35
image.jpg

16 BZN 84
image.jpg

3 araçta tarafımca vatandaş adına şikayet edilmiştir.

@Candan Biberci
Eski ve yeni türkiyede emniyetten tanıdığı olupta Kendi adına yazılmış cezayı sildiren insanlara rastladım. Evet canı yanmadan cebinden para çıkmadan bizim insan ayılmaz bu konuda hem fikiriz. O nedenle eğip büküyorum. Aslında kaldırıma parketmiş arabalar üzerinden yürümek istiyorum ve bazen ayağım yere değmeden rahatlıkla 100-150 metre gitmek mümkün. Belki bunu yapmalıyım 100kg cüsseyle :)

• Beğen
Ben şikayet falan etmekten yana değilim bunları. Rusyadan bir kaç genç bir video hazırlamışlardı. Şuan aklıma gelmiyor adı ve linki. Bunlar gibi yaya yolu vb yerleri işgal edenlerin ön camına büyük kötü kalite yani kolay kolay çıkmayan stickerlar yapıştırıyorlardı. Stickerada yaptığını yazmışlar. Bence bu tür agresif hareketler insanları caydırabilir.

• Beğen
@murat85
Suçlunun haklı olduğu bşr ülkede yaşiyoruz. Bunu yapın ama dikkat edin etrafta kamera olmasın.

Ben de istiyorum bir kusur görmeyeyim yada görünce kusuru edeni uyarayım o da kendini düzeltsin. Hadi Boşverdi ilgili kurumu arayayım hemen gelsin uyarsın ve gerekirse cezasını versin. Uyumlu bir toplumda yaşamak istiyorum. Ama herkes uyanık. Herkes bir diğerinin hakkını gasp etmeyi mariget sanıyor. Bir trafik polisi kaza olmadan sorunlu yeri görmezden geliyor. Belediyeler ayrı komedi. Adalet çoook yavaş işliyor ve artık parası olandan yana daha güzel işliyor. İnsan isyan ediyor. Ben de huzurla bir yerden bir yere gitmek istiyorum ama uyanıklar cennetinde bu epey zor.

@mehmetlevent Doğru yazmışsın. Bende bunlardan dolayı alternatif yöntemler düşünüyorum. Biz etrafımızı düşünüyorsak çevremizde bizi düşünmeli. O arabayı oraya park ederken sonuçlarının farkına varmalı, duyarlı olmalı. Ancak yetiştirme tarzı hep cezaya yönelik. Cezalandırılmadıkça ta da bunları yapmaya devam ediyorlar. Ben zarar veren değil farkındalık yaratan karşı eylemlerden yanayım. Çünkü mevcut düzen yetersiz ve farkındalık yaratmıyor.

İhbar etmekte bir yere kadar maalesef.Ben her gün kullandığım kaldırımı sürekli işgal eden araca değisik zamanlarda 10 kez ceza yazdırdım.Mail attığım memur bir gün beni arayip"Yanlış anlamayın ama defalarca aynı plakaya ceza yazdırdınız,aranızda şahsi bir husumet mi var?" gibi sorular sordu.Durumu izah ettim,yine ceza yazdı.Aracın ait olduğu şirketi arayip sikayet ettim,kaldırıma degil park için ayrılmış cebe park etsinler diye.Müdür dedi ki,"Defalarca ceza geldi,şöföre ödetiyoruz ama yine aynı yere park ediyor."
Vallahi garip!

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@selahattinfidan Bursa'da bu tipleri nereye şikayet ediyoruz? Mail adresi mi var, telefon numarası mı?

• Beğen
@selahattinfidan
Demek ki aynı suç için aynı cezalar hep aynı düzeyde ilerlememeli. Daha caydırıcı olabilmesi için ihlal tekrarlandıkça ceza da kademe kademe arttırılmalı. Bakalım o zaman da böyle yapabiliyor mu sığır.

Geri