Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sigma 16.12 kadans sensörü çalışmıyor

yeyu

take me back to my bike on the road
Tepki
181
Bisiklet
Scott
merhabalar ben de sigmamı 16.12 sts cad ile yenilemiştim. Ancak kadans sensörünü hiçbir şekilde çalıştıramadım. Pilini değiştirdim, yerini değiştirdim hatta sayacın yanına alıp denedim ama çalışmıyor. Sensörün yanından mıknatısı geçirince içinden ses geliyor yani çalışıyor gibi. Ama ekran kısmı tanımıyor gibi böyle bir durum var mı? Çözümü nedir? Saygılar

bu arada bir de computer kısmı bisikleti otomatik olarak ikinci bisiklet olarak tanıyor takıldım buna da

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Scudo
hayır hala çözemedim kadans sensörü olmadan kullanıyorum. verdiğim paraya yanıyorum ya :)

Kadans sensörü, algılayıcıya uzak duruyor olmasın. Benim kadans sensörüm de ölçmüyordu. Uzaklık ayarını yaptım. şimdi sıkıntı yok. Eğer her yolu denediyseniz, fatura ile aldığınız yere gönderin. Değişim yapsınlar ya da onarsınlar.

Ben de sistemi tamamen söküp baştan taktığımda çalıştı :) Galiba ilk taktığım zaman biraz uzak mesafede takmışım diye tahmin etmekteyim. Neyse ki şimdi çalışıyor sorunsuz :harika:

merhabalar uzun aradan sonra sorun çözüldü.

ilk önce ürünü aldığım yere mail atmıştım, sorunu çözememiştik daha sonra direk sigmaya mail attım. adamlar bana şu maili gönderdiler.

"
Dear Customer,

Please send us pictures of the assembly on your bike.
Please check the battery cover of the Cadence Transmitter. Is the little silver Contact beside the cover still ok? (picture below)

Mit freundlichen Grüßen/Best regards

Silke Becker

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/batteriekontakt-ok-jpg.43869/"

bir de bu fotoğrafı gönderdiler. benim sorun da pilin üzerindeki metalin boyu kısa kalmış. elimle açtım ve çalıştı.

merhaba ayni sorun bndede var sensor goruyor fakat ekrana yansimiyor neler yapabiliriz

Geri