Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sigma 16.12

Arkadaşlar merhaba, Amazon sitesinde Sigma 16.12 sts&cad cihaz ve 100 adet siyah kelepçe ile birlikte 40 pound yaklaşık 175 tl geliyor, kargo ücreti de yok galiba :). Türkiye'de gümrükten dolayı vergi gelir mi bilmiyorum ama sizce nasıl yorumlarınızı almak istedim.
(link)

Ekstra olarak yazılım güncellemek ve bilgileri pc'ye aktarmak için stant,
(link)

Scudo
@ebp
Kargo ücreti var. Ödemeden önce görünecek. Limit 75 euro. Onun altında sıkıntı olmaz.

Konuyu hortlatmis olacağız ama mesaj atmak icin en uygun yer olarak burasını gördüm :)
Merhaba Arkadaşlar kablosuz sigma 8.12- 12.12- 16.12 arasında ne fark var bilen biri yardımcı olabilir mı. Özelliklerine de baktım aradaki fiyat farkına değecek pek birşey bulamadım.

@nonsteril
8.12'yi kullanıyorum ve gayet memnunum. 12.12'de 8.12'den farklı ekran kontrast ayarı, kaç litre yakıta eş sürdün gibi birşeyler var. 16.12'de kadans özelliği var. Yani kadansla işin yoksa 8.12 kablosuz gayet iyi.
(Decathlon'dan 49 TL'ye almıştım 5-6 ay önce şimdi ne kadardır bilmiyorum)

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@BerkEvren
Çok teşekkür ederim. Ben de geçen hafta 12.12 aldım fakat daha bisiklete takmadim. Bir Arkadasa da alalım dedik. 8.12 de decathlonda su an ekstra indirim görünce ve arada da 40 TL gibi bir fiyat olunca aradaki fiyat farkına değer mı diye düşündük.

Merhaba.
Sigma 14.12 sts nin bu parçası lazım.. nereden bulabilirim acaba..200443200444

Kablolu olan modelinden var bende cıhaza yeni pil takıyorum 1 ay geçmeden düşük pil uyarısı veriyor bisikleti az kullandığım halde çıkarıp pile bakıyorum (dile deydiriyorum) pil dolu yeni pil takıyorum bir süre sonra yine aynı bir sefer inat ettim değiştirmedim 1 sene cıhaz sorunsuz çalıştı ekrandaki görüntüde azalma da yok teker dönmeye başlayıp ekrandaki saat kaybolup çalışma modunda geçince pil düşük uyarısı veriyor. sürekli gözüme çarpıyor canımı sıkıyor böyle bir sprunla karşılaşan varmı.

@Yalnız Pedal Garip bir durum, aklıma şöyle birşey geldi.Pilin temas ettiği metal plakalar oksitlenmiş olabilir, bir kontrol edin bence.

Geri