Scudo Sports

Sigma 1606L incelemesi

Scudo
@vanderbike

evet bugün yeni pil aldım, canavar gibi :)...

Geçen yıl kullandığım ucuz kilometre saatı bu yıl çalışmadı. Sigma'nın ucuz modellerinden herhangi birini Ankara'da nereden alabilirim.
Yardımcı olursanız sevinirim.

İletişim Bilgileri

Erdoğanlar Bisiklet
Libya Cad. No: 9/B ANKARA
Tel: (312) 435 74 55 - 56 Faks: (312) 431 57 54

(link)

@aloha2003

bende bugün sigma 1606L kablolu modelinden aldım..benimkininde ışığı yanmıyor pilini değiştirecem..anlamadığım bir fonksiyonu var..almanca dilde pedal upm yazıyor..bu fonksiyon nasıl çalışıyor ne işe yarıyor ve nasıl ayarı yapılıyor bilmiyorum.. bilen varsa paylaşsın lütfen..

Bu saatten bendede var ve şu anda çok memnunum ancak Hakan hocanıın yüksek kadans ile ilgili yazısını okuduktan sonra kadans aparatı takmak istiyorum.Bu aparat nerden bulunur ne kadardır nasıl takılır bilen var mı?

(link)

http://img24.imageshack.us/img24/8196/kadans.png

@Çağrı Erdoğan

Bende yaklaşık 1 senedir 1606L modelini kullanıyordum ancak, geçen ay bir hatam sonucu tam bağlantı yerinden kabloyu koparttım.. Acaba kadans seti ile beraber bu kablo kitini nerden bulabilirim bir fikri olan var mı? Hatta kadans seti olmasa da olur..

@vanderbike

peki bu set kablolu 1606L de kullanılırmı.?özellik olarak pedal UPM yazıyor bir modunda bu ne demektir.? teşekkür ederim

@d.berkay

Aslı Bisiklete sormak gerek. Biliyosun disbritörleri onlar. Geçen sene Polonezköy yarışından önce sorduğumda ellerinde yoktu. Belki bu sene getirmişlerdir. Eğer var ise kadans kitinden ben de almayı düşünüyorum ;)

@bisikletcanavari

peki kablolu ile çalışan kadans yokmu? cihazın bir modunda pedal upm yazıyor bu ne demek.? 5 kere sordum kimsede bilmiyor hayret :eek: neyse teşekkürler size

@ErhanYılmaz

Eğer km saatiniz Sigma 1606 L modeli ise kadans kiti satılıyor. Ama bulması biraz mesele ;)

Banada kablo kiti lazım bisiklet çalındığı zaman onu sökmüşler malesef sadece alet var elimizde şimdi.Türkiyede bulabilirmiyiz acaba aslı bisiklete soran oldumu bu sene?

@bisikletcanavari

evet km saatim SİGMA 1606 L kablolu modeli.! bu modele kadans kiti takılıyormu.?
acaba nerede satılıyor.? peki Zeki Müren,de bizi görecekmi :D teşekkürler

bende 1606 L modeliini aldım erdoğanlarbisikletten 30 euro gerçekten çok kullanışlı ve montajı kolay gereğinden fazla özellik var :)) çözemedim henüz.

@Çağrı Erdoğan

delta dan 7 euro karşılığı aldım ben..kablolu model

arkadaşlar bende de sigma km saati var.mtbde kullanıyodum şimdi yol bisikletine geçtim.ancak tekerlek boyutunu nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum.ayarlar menüsünden wheel size a giriyorum.eski mtb deki ayar olan 2.089 rakamını gösteriyor.şimdi 28 inç olan jantım için hangi rakamı girmeliiym.bilgisi olan var mı?

@bisikletle

lastik üzerindeki bilgileri km saatinin klavuzundaki tablodan bulup karşısındaki değeri gireceksin..mesela 700x20 vs. gibi değerler yazar lastik üzerinde

Geri