Scudo Sports

Sigma BC 8.12 hakkında

@csuns Ben kablosuz aldım ve şuan keşke kablolu alsaydım diye kendimi yiyorum... KM gerçek göstermiyor.Alakasız bir rakam oluyor. Cep telefonu,Yüksek gerilim hatları vs gibi etkenlerin yanında sapıtıyor..

Scudo
@C. Tiryaki
Arka isik derken ekran yaniyor degilmi

Lüleburgaz'dan gönderildi

Konuya buradan devam etmek istiyorum Sigma 8.12 kablo kit arıyorum Interntte aradım ama bulamadım Nerede satıldığını bilen, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: CarroraForces320
16.12 cad ayrıca sigma nabız saati kullanıyorum 500 km kadar oldu hiç sorun yaşamadım kadans ve anlık hız güzel bende sıfırlamadım hiç bilgiler gider diye son km ye bakıp öyle başlıyorum Türk usulü noolmaz noolmaz
Eklemek istiyorum gidon boğazında kullanıyorum ama mantıklı olan sensöre yakın tarafa elin kolay ulaşacağı yere bağlantı kurmak , simetri bakımından ortada tercih etmiştim ama gidonda daha rahat olacak

Jant teline takılan mıknatıs düşmüş satan var mı

Merhaba sigma BC 8.12 nin 2 versiyonu olduğu belirtiliyor
ATS serisi yeni seriymiş ve kablosuz bağlantı sorunları giderilmiş deniyor ATS olan versiyonda
sizinki normal versiyonmu ATS olanmı? ben de 8.12 almayı düşünüyorum @idrisarici

düz model : (link)

ATS : (link)

@war3z
Ben kullaniyorum 8.12 Ats versiyonunu, 2 ay oldu hic sorun cikarmadi simdiye kadar :)
Ancak linkteki urunler pahali geldi, indirim bak derim, hepsiburada nin outlet kisminda olmasi lazimdi. Orda 60 liraydi.
Ben 2 ay once decathlondan 60 liraya almistim.

Epey araştırdım ama 60 liraya kablosuz 8.12 ATS bulamadım hocam araştırdıkça da kafam karıştı az daha az daha diye diye 16.12 bakmaya başladım :)
5.12 den 16.12 nasıl çıktım anlamış değilim :islik:
şuanda 8.12 ile 12.12 arasında kaldım 12.12 sıcaklık var ekstra galiba
fiyatlar dediğiniz gibi uçmuş @Ahmet Bilge Kaan AKIN

12.12 STS (link)
8.12 ATS (link)

Sizin kullandığınız kablosuz 8.12 mi hocam otomatik başlama durma varmı?
@Ahmet Bilge Kaan AKIN

@war3z
Evet kablosuz 8.12, hayir ben orta tusa basinca basliyor :)

Cevap için teşekkürler Peki hocam giderken 1dk durduk bisikletin üzerinden inmedik veya indik bisikletten 1 dakikalığına tekrar çalışmaya başlamıyor mu?, belli bir süresi yokmu? @Ahmet Bilge Kaan AKIN

@war3z
Hocam yanlis bakmadiysam 5 dk durunca kendini durduruyor, onun disinda durunca surus suresine eklemiyor teker donmedigi zamani.
Baslangic aleti zaten ben bunu sadece hiz gostermesi icin edindim :)
Daha fazla detay icin 16.12 ya da rox 5.0 gibi ust seriler lazim zaten.
Bir de bunda her seferinde bastan baslamiyor, uzerine kayit ediyor her seferinde, ben bastan baslamasini isterdim :D

5 dk ise iyi, sizin istediğiniz özellik
Günlük yapılan yol mesafesi
Günlük yapılan zaman
galiba 12.12 modelinde bu özellik var
bu gidişle 16.12 alıcam zati :)

@war3z
Hocam paraniz varsa ust model alin yani pek bi ozelligi yok, beni idare edecek en iyi ve ucuz makine buydu ondan aldim :D
Hatta almisken kadansli, nabiz olcerli alin derim, uzun sure kullanirsiniz, yabanci sitelere bakin orda daha ucuz.
30euroya dusmese gumruk vergi parasi ben de alacaktim 180 190 liraya 16.12 kadans nabiz parcalariyla alabiliyordum, malesef parasizliktan kacirdik :D

12.12 kablolu modelini kullanıyorum. gayet memnunum. ATS adlandırması kablosuz modelleri için geçerli. Bilerek kablolu aldım çünkü nadir de olsa kablosuzlarda bağlantı kopma durumu olduğu için.
12.12 modeli bence giriş seviyesinde hemde uzun turlarınızda gayet yeterli oldugunu düşünüyorum. günlük yaptığınız turların süresi mesafesi ortalaması ve ayrıca tur mesafesi ortalaması ve süresi hepsi ayrı ayrı gösteriliyor.
mesela günlük turunuzu sıfırladığınızda toplam turunuzun bilgileri duruyor. bisikletinizle yaptıgınız toplam km ve süre de belirtiliyor. mesela bir aracınız varsa ve yaktıgı yakıtı lt olarak girdiginizde toplam bisiklet sürüşünüzde ne kadarlık bir yakıt tasarrufu yaptıgınızıda gösteriyor :) minik ama güzel bir ayrıntı :)

• Beğen
Tepkiler: war3z
Geri