Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sigma BC 8.12 ilginç arıza

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Merhaba, kullanmakta olduğum BC 8.12 km saati uzun yolda sapıtmaya başladı. İlk 45 dk.-1 saat normal çalışıyor. Sonra bir anda anlık hız sıfırlanıyor, cihaz çalışmayı durduruyor. Bir süre sonra yine kendiliğinden normal çalışmaya başlıyor. Bazen de anlık hızımla alakasız tutarsız değerler gösteriyor. Sonra yine kafasına göre normale dönüyor falan.
Pilini değiştirdim düzelmedi. Cihaz darbe almadı, su girmedi, kablosu montajı falan düzgün. Sizce sorun ne olabilir?

Scudo
Sonuçta elektronik bir cihaz bozulmuş olması hiç aklınıza gelmedi mi ? Biz burdan bakıp nasıl anlayalım neresinde ne var.Bir elektronikçiye ya da aldığını yere gösterin bence garantili bir cihazdır mutlaka sigma sonuçta diye tahmin ediyorum.

Sigma sayaçların mıknatıs okuyan kısmı diye tabir ettiğim kısmı iyi sabitlenmediğinden bazen janttaki mıknatıstan uzakta kalıyor ve anlık hız gözükmüyor. Eğer yaklaştırıp sabitlerseniz problem çözülür diye umuyorum.

@MertAG

Ukalalığa ihtiyacım yok.

@T. Yıldırım

Montajı kontrol ettim, oradan doğru bir sorun yok. Elektronik devrede bir sorun var sanırım. Cihazı Sigma'nın distribütörü olan Aslı Bisiklet'e gönderdim bugün. Bakalım sonuç ne olacak..

Aslı bisiklet cihazın yenisini gönderdi. Teşekkür ediyorum buradan.

Merhaba benimkide 10 km den sonra 150 km gosteriyor.Acaba nedendir

Ve sabit kaliyor.

Bc 8.12 model kablosuz .

Geri