Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sigma Bc 8.12 kullanıcı yorumları

Scudo
@ciares

Tekerleği sibop'un yere bastığı yerden işaretleyip bir tur çevirip yine sibop kısmına geldiği yerde durdurup işaretleyin. Aradaki mesafe girmeniz gereken gerçek rakamları verir. Tablo da ki değerler ortalama hesaplanmış, bu yüzden veriler de sapmalara sebep olur.

Arkadaşlar bu sayaç tüm jant modelleriyle uyumlu mu? Mesela benim eski bisiklette kullandığım km sayacı yeni bisiklete uymadı jant telleri yassı olduğu için. düz jant telleriyle uyumlu mudur bu model?

Decathlon'dan 50 TL'ye kablolu modelini aldım. Ayarları yaptım ve 1 haftadır kullanıyorum, üst seviye bir ürün olmasa da şu anlık ihtiyacımı karşılıyor.

Her şeyden evvel ihtiyacınızı ölçüp tartıp düşünün ona göre bir ürün tercih edin. Ben ucuz, güzel görünen km/h doğru ölçen ve toplamını da gösteren bir saat aramıştım ve buldum. Elbet uzun vadeli bir alışveriş olmadı ileride üst modellere geçiş yaparım.

Bu bağlamda, ihtiyacını belirlerseniz özellikleri ile karşılaştırırsanız doğru ürünü de bulabilirsiniz arkadaşlar.

bu modelin ATS versiyon çıkmış ve kablosuz sorunlar giderilmiş deniyor bilgisi olan varmı
birde pure 1 den farkı nedir

200437Merhaba.
Sigma 14.12 sts nin bu parçası lazım.. nereden bulabilirim acaba..

Sağol kardeş..
Ama pahalıymış:)

Bu parça olmadan çalışır mı acaba..

200467

Isaretledigim parça lazım

Geri