Scudo Sports

Sigma ile çin malı km saatleri arasındaki fark

Aşağıdaki ürünü sipariş verdim. Nasip olur da elime ulaşırsa fikrimi yazarım buraya.
(link)

Scudo
@Umut Kılınç37

3 Ay mı ? Yanlış bilgi vermeyiniz !

şu ürünler nasıl acaba..
(link)

(link)

(link)

@Tahir Keskin
ee hocam fikrnizi yazmamışsınız..:) ben de tam bundan alcaktım şu anda aliden, yazınızı görünce fikrinizi alayım dedim.

Çin ürünleri iyi olmamıştı tüm Çin mallarını boykot etmelisiniz

• Beğen
Tepkiler: Helen
Sadece malzeme kalitesinde fark var. Yoksa çin malı da her türlü bilgiyi sorunsuz verir sana.

çin mallarında bir süre sonra yolda giderken okumama durumu olabiliyor ve çok çabuk bozuluyor

• Beğen
Çin malını sevmiyorum. Garantisi olan ve muhatap bulabileceğim ürünleri tercih etmeye çalışıyorum. Bana boşa harcanan para gibi geliyor. Bu arada çok sevimli oldukları için Sigma My Speedy'i gözüme kestirdim :)

Valla ben geçen gün Sigma BC 12.12 modelini 21 euro'ya (65 TL) satın aldım. Sepete üç beş bi şey daha ekleyince kargo parasını da hayli hayli çıkardım zaten. bike-components.de'yi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: A.Samed.Y ve Helen
@Birhan K.

Teşekkür ederim ama ben garanti konusunda muhatap bulabileceğim alışverişi seviyorum. Olası bir aksilikte sorun yaşamak istemiyorum.

Ayrımcılık yapmayın. Çin de olsa o da insan :)

@katran

Hahah sesli güldüm :D

bazı bisiklet anahtarları çin sitelerinde çok ucuz gayette sağlam ama haricinde birşey almak uzun vadede sıkıntı yaşatabilir

• Beğen
Geri