Scudo Sports

Sigma rox 6.0 cad

Slm. iyi günler arkadaşlar. Bu gün itibari ile bende bikecomponent sitesinden rox 5.0 km saatimin siparişini vermiş bulunmaktayım.

Scudo
@serpol79
Hayirli olsun.. 6.0 kullaniyorum aralarindaki tek fark altimetre diye biliyorum.. cok memnun kalacaksiniz.. bol pedallar..

SM-N7502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mertsimsek76 Teşekkür ederim. Siteye üye olmadan palpay üzerinden aldım. Kargo takip numarasını nereden bulacağım.

@serpol79
Bilemiyorum ben hic alisveris etmedim bike componentsden.. belki bilen arkadaslar soyler.. ben genelde ebay tercih ediyorum veya Merlin..

@serpol79
Normal fiyatı öyle. Başka bir yere yazmış olmam lazım. BCte daha ucuza bulursan aynı fiyata veririz diyorlar. Ben de 71,39a link gösterince o fiyattan verdiler . Bu arada döviz de biraz yükseldi. Size o fiyattan geldi. Güle güle kullanın... Ben tek bir sürüş yaptım. Çünkü nabzım normal kullanımda bile acaip artıyormus. Tırstım biraz ..korkudan kullanamıyorum :(

• Beğen
Tepkiler: serpol79
@x-rayted
Bu model telefonla eşleştirme yapilabiliniyormu ?

@serpol79
Ben öyle bir şey bilmiyorum, yapılamıyor sanırım. Youtube da montaj ayar ve kullanım videolari var bakabilirsiniz.

merhaba sıgma rox 5.0 modelinden aldım fakat su sıkıntım var bisikletim 29'' teker ayarları kısmında bununla ilgili ölçüyü bulamadım bu konuda bilgisi olan var mı acaba

@kaplan381
Şu sayfadaki sigmanın önerisi ama en doğrusu. kendiniz tam tur çevirerek ölçmeniz.
http://dealersearch.sigmasport.com/de_media/service_center/faq/visuals/radumfang_tabelle.jpg

• Beğen
Tepkiler: erdozdemir
@serpol79 Üyeliksiz alışverişte önce dekont maili gelir. Kargo hazır olunca da size dhl kodu gönderirler. Oradan takip edebilirsiniz. Sınırı geçince de domestic shipping code denilen ptt de kullanacağınız kod ile yine yurtiçinde takip edebilirsiniz.

• Beğen
@serpol79
485 TL YE ALDIM

Ürün çok güzel gayet memnunum birde şu teker ölçüsünü de deneyim eğer olur ise dört dörtlük bir cihaz

@x-rayted benim lastiğin ölçüsü resimdeki gibi ama o ölçü hangisine denk geliyor anlayamadım20160503_174648.jpg

İyi günler arkadaşlar. 7.05.2016 tatihin de sipariş vermiş olduğum Sigma Rox 5.0 km saatim bugün elime ulaştı. Toplam maliyeti yol 20160520_140519.jpg + gümrük dahil 365 tl ye mal oldu. Artık bisikletimin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

@kaplan381
evet sizmada basım hatası var. sizin ölçünüz 29x2.2 sigmada 2298 veya 2300 olarak girmenizi öneririm.

@serpol79
Gümrük çıkmasına çok üzüldüm. Benim yazdığım şekilde alabilseydiniz gümrüksüz gelirdi.
Canınız sağolsun, bu da böyle olsun.

Hayırlı olsun tekrardan

• Beğen
@x-rayted Km. saatimi bilgisayara bağlamak için aparatı ayrı satılıyormuş.

@serpol79
evet maalesef..

Geri