Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme SIGMA SPORT ROX 11.1 EVO | Bisiklet Bilgisayarı

Herkese Selamlar,
Amazon dan aldığım Sigma Rox Evo 11.1 cihazın "Start" tuşu bozuldu. Artık bu tuşa basılamıyor. Tuş takılı kaldı diyebiliriz.
Aldığım firma amazon ile görüşmemi söyledi.
Amazon ile görüşmemde; cihazın yurt dışı siparişi olduğunu bu sebeple de onların vereceği kodla gönderebileceğimi ilettiler.
Gönderim sonucunda ya param iade olacak, ya da arızalı cihaz ve sensörler tamamıyla Amazon da kalacak ve arızalı şekilde de olsa geri gönderilmeyecek.

Bu bilgiler ile siz ne yaparsınız?
* Cihazı gönderirim ve büyük ihtimal 3500TL iade mi alırım ve otururum.
* Cihazı göndermem ve kendim içini açıp tamir etmeye çalışırım. Tamir olur ise ne ala, olmaz ise 1 adet speed sensör ve 1 adet kalp ritm ölçer benim olmuş olur.
Amazon’dan sipariş verdiğim ve yurtdışından gelen bir kablosuz kulaklıkta şarj problemi çıkınca Amazon’a başvurdum. İngiltere kodlu bir telefondan Türkçe konuşan bir görevli aradı. Kargo ücretini öğrenip müşteri hizmetlerine iletmemi söyledi. Kargo bedeli yüksek çıkınca para iadesi yaptılar, kulaklık da sizde kalsın dediler. Bence her şartta Amazon’a tamir için başvurabilirsiniz.

Scudo
Cevap veren herkese çok teşekkürler.
Son durumda detaylı kontrol ettiğim zaman cihazın üstünde evo 11,1 yazan beyaz bir plastik bant var (Aşşağıya fotoğrafını ekliyorum). Onu sökünce yapışkanın eridiğini gördüm. Temizledim ve güzelce kuruttum. Şu anda bir sıkıntı görünmüyor. Cihaz bende kalmaya devam ediyor.
İlginize emeğinize teşekkürler arkadaşlar.
Aynı düşünce ile çağrı açtım fakat MNG den ücretsiz kargo kodu verdiler :)

Screenshot 2025-01-20 094029.png

Geri