kuzey efe
Aktif Üye
- Tepki
- 105
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Merhaba arkadaşlar, bisiklet aldıktan sonra önce “km saati” ile başlayan arayışım beni bisiklet bilgisayarına kadar getirdi. Aslında tek amacım günlük ne kadar km yaptığım ve hız paritelerimi görmekti. Ancak cihazların çeşitliliği ve bisikletin benim için hobiden spora doğru evrilmesi ile hedefimi büyüttüm diyebilirim. Yurtiçi fiyatların bazı sebepler ile dengesiz derecede bütçemi aşması sebebiyle yurt dışı ürünlere yöneldim. Ürün hem benim istediğim özellikleri sağlayacak hem de malumunuz 150 euro sınırını aşmayacaktı. Coospo, Igpsport, Cycplus, Wahoo, Garmin, Meilan incelediğim markalar arasında. AliExpress belirsizliğinden, fiyat/performans olarak çinlilere güvenmemekten, tasarımsal hoşlanışlardan, bütçemi aşanları elemiş bulundum. Fazla seçenek sunan ürünler hep kafamı karıştırmıştır. Elbette çok faydalı özellikleri olanlar vardır fakat benim belli başlı özellikler haricinde eksikliğini hissedeceğim şeyler olmadığını gördüm. Ayrıca sensörleri ekleyince -kadans, hız, kalp ritim- fiyat olarak benzer çıktıları aldığımı gördüm.
Sigma Rox 11.1 Evo Türkiye fiyatı 6 binlerde seyrediyordu. Amazon sağolsun 2.941,68 TL + İthalat Ücreti Depozitosu 529,50 TL Sipariş Toplamında 3.471,18 TL ödeyerek satın aldım. 19 Nisan’da sipariş verdim 21 Nisan’da yola çıktı ve resmi tatiller vs derken 4 Mayıs’ta elimdeydi cihaz. Henüz test etme imkanım olmadı ama merak eden arkadaşlar için başlığı açmak istedim. Başlık zamanla güncellenecektir.
Sigma Rox 11.1 Evo Türkiye fiyatı 6 binlerde seyrediyordu. Amazon sağolsun 2.941,68 TL + İthalat Ücreti Depozitosu 529,50 TL Sipariş Toplamında 3.471,18 TL ödeyerek satın aldım. 19 Nisan’da sipariş verdim 21 Nisan’da yola çıktı ve resmi tatiller vs derken 4 Mayıs’ta elimdeydi cihaz. Henüz test etme imkanım olmadı ama merak eden arkadaşlar için başlığı açmak istedim. Başlık zamanla güncellenecektir.