Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme SIGMA SPORT ROX 11.1 EVO | Bisiklet Bilgisayarı

Merhabalar

Benim satın aldığım rox u açtığımda gps e bağlantı sağlayamıyor , başka bir işlem mi yapmam gerekiyor öncesinde acaba
Başlangıçta ben de biraz sıkıntı yaşamıştım. Açık alanda telefondaki "sigma ride" uygulamasını açıp yol bilgisayarını da telefon yakınlarında bir yere hareketsiz koyarsanız, hem uygulama vasıtası ile GPS konumlarını yol bilgisayarına iletebilir hem de bir dahaki açılışta GPS bağlantısının hızlanmasını sağlayabilirsiniz. Sigma dan gelen cevabın orjinalini de aşağıya ekliyorum.

Dear Mr. Yücel,

Thank you for your message.

Please connect your ROX to the SIGMA RIDE APP, A-GPS data will be transmitted, which will make it easier for the ROX to find the GPS signal. Furthermore, please proceed as follows. Start your ROX. Start an activity and place the ROX on the ground in the open air and let it search for the GPS fix again without moving the device. This can sometimes take 2-5 minutes. It is important not to move the device during the search.

When synchronizing your SIGMA ROX with the SIGMA RIDE APP, A-GPS data is transmitted to the ROX, which has a positive effect on the quality of the GPS signal.

A-GPS - ASSISTED GPS A-GPS predicts the positions of satellites and their orbits, thus eliminating significant position calculations and enabling faster positioning.

14 days of satellite prediction data is downloaded to the ROX once a day via the SIGMA RIDE APP when it is connected to your smartphone / the SIGMA RIDE APP . A-GPS should always be used as it enables faster positioning. The more difficult the conditions, the more important and noticeable the advantages of A-GPS become. It also enables better overall route, speed and distance accuracy through better dynamic satellite selection during training sessions. This difference is also noticeable under difficult

• İnanılmaz
Tepkiler: Özcan
Scudo
Arkadaşlar sıfır almış olduğum cihazı bisiklete ara vereceğim için satmak istiyorum. Sıfır kapalı kutu hiç kullanmadım. Fiyat olarak 4bin tl + kargo düşünüyorum. Mesajla iletişim kurabilirsiniz.

Arkadaşlar sıfır almış olduğum cihazı bisiklete ara vereceğim için satmak istiyorum. Sıfır kapalı kutu hiç kullanmadım. Fiyat olarak 4bin tl + kargo düşünüyorum. Mesajla iletişim kurabilirsiniz.

Satıldı. Teşekkürler.

rox 11.1 evo aldım ekranı çok küçük geldi bi iki defa kullandım çok düşük fiyata vereceğim isteyen olursa

Merhaba herkese,
Bütün mesajları okudum. Genel olarak fiyat/performans anlamında herkes memnun.

Sıfır olarak 85 euroya mal edebiliyorum.

Almalı mıyım?

Merhaba herkese,

Almalı mıyım?
14 bin TL'ye satanları görüyorum şok oluyorum. 2 ayda 4x yapması saçmalık , kafayı yemiş herkes...
Sorunuza gelecek olursak ben aldığımdan beri hiçbir problem yaşamadım diyebilirim. 85 euro makul bir fiyat, alabilirsiniz bence.

• Beğen
Tepkiler: BayCicik
Merhaba herkese,

Almalı mıyım?
İhtiyacınız varsa alınabilinir.
Hayırlı olsun.😄

Selamlar,

Sigma 11.1 Evo Rox kullananlar için yazılım güncellemesini paylaşmak istedim. Normal şartlarda 2.06 en son sürüm gözüküyor ancak e-bisikletlerde sorun yaşandığı için geri çekilen bir güncelleme daha mevcut. Bende sanıyorum güncelleme hastalığı var ve e-bisiklet kullanmadığım için de 2.14 sürümünü firmadan isteyip, sorunsuzca yükledim. (firma, e-bisiklet kullanmıyorsanız kurabileceğinizi iletti.)

Ekteki dosyayı indirip, arşivden çıkarın. Evo Rox cihazınızın (kabloya bağlı olmayacak) tüm tuşlarına aynı anda basılı tutun. Siyah bir ekran ve "Exit - Fdisk" gibi seçeneklerin olduğu bir menü çıkacak. Bu ekran çıkınca cihazı kablo ile bilgisayarınıza bağlayın.

Arşivden çıkardığınız .bin dosyasını, Bilgisayarım / Sigma Rox kısmından cihaza atın ve cihazın kablo bağlantısını kesin. Ekranda 1'den 100'e kadar ilerleme görülecek. Sonrasında cihaz yeni sürüm ile yeniden başlayacak.

Firmanın tavsiyesi manuel güncellemeden sonra, ayarlar kısmından cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamanız. Zaten telefon uygulamasına yeniden bağlandığınızda ayarlarınız geri gelecek. Cihaz içerisindeki aktiviteleriniz silinecek ancak zaten bunları cihazda tutmanın bir anlamı yok. Bir süre sonra cihaz hafızasının dolmasına neden olacaktır. Strava ya da Sigma Cloud ile senkronizasyon açık olduğu sürece antreman verileriniz silinmeyecektir. Cihazdaki toplam antreman bilgileri de duruyor. Sadece tek tek aktivite bilgileri siliniyor o da uygulamadan görüntülenebiliyor.

Cihazı yönetmek ve yedeklemek için ayrıca Sigma Data Center (sigma-download.com/?lang=en) uygulamasını da bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

Son olarak elimde cihazdan birkaç adet mevcut. İstanbul Anadolu yakasından ilgilenen var is emesaj atabilirler.

Sigma e-mail.png

Dosyalar

• F-0GB-23-2306131_2_14.zip
    675,3 KB · Okunma: 4
  • Beğen
Tepkiler: anspoki
Selamlar,

Sigma 11.1 Evo Rox kullananlar için yazılım güncellemesini paylaşmak istedim. Normal şartlarda 2.06 en son sürüm gözüküyor ancak e-bisikletlerde sorun yaşandığı için geri çekilen bir güncelleme daha mevcut. Bende sanıyorum güncelleme hastalığı var ve e-bisiklet kullanmadığım için de 2.14 sürümünü firmadan isteyip, sorunsuzca yükledim. (firma, e-bisiklet kullanmıyorsanız kurabileceğinizi iletti.)

Ekteki dosyayı indirip, arşivden çıkarın. Evo Rox cihazınızın (kabloya bağlı olmayacak) tüm tuşlarına aynı anda basılı tutun. Siyah bir ekran ve "Exit - Fdisk" gibi seçeneklerin olduğu bir menü çıkacak. Bu ekran çıkınca cihazı kablo ile bilgisayarınıza bağlayın.

Arşivden çıkardığınız .bin dosyasını, Bilgisayarım / Sigma Rox kısmından cihaza atın ve cihazın kablo bağlantısını kesin. Ekranda 1'den 100'e kadar ilerleme görülecek. Sonrasında cihaz yeni sürüm ile yeniden başlayacak.

Firmanın tavsiyesi manuel güncellemeden sonra, ayarlar kısmından cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamanız. Zaten telefon uygulamasına yeniden bağlandığınızda ayarlarınız geri gelecek. Cihaz içerisindeki aktiviteleriniz silinecek ancak zaten bunları cihazda tutmanın bir anlamı yok. Bir süre sonra cihaz hafızasının dolmasına neden olacaktır. Strava ya da Sigma Cloud ile senkronizasyon açık olduğu sürece antreman verileriniz silinmeyecektir. Cihazdaki toplam antreman bilgileri de duruyor. Sadece tek tek aktivite bilgileri siliniyor o da uygulamadan görüntülenebiliyor.

Cihazı yönetmek ve yedeklemek için ayrıca Sigma Data Center (sigma-download.com/?lang=en) uygulamasını da bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

Son olarak elimde cihazdan birkaç adet mevcut. İstanbul Anadolu yakasından ilgilenen var is emesaj atabilirler.
Yeni sürümde ne gibi değişiklikler var? Kurmaya değer mi sizce?

Ben biraz inceledim de ufak tefek birkaç değişiklik olmuş görebildiğim. Mobil uygulama üzerinden profil seçimi kısmına yeni profiller eklenmiş. Örneğin e-road bike, cargobike gibi. Yürüyüş modu falan da varmış yeni keşfettim. Yeni gelmiş de olabilir. İkinci keşfettiğim şey ise sürüşe başlamak için cihaz hazır olduğunu söylerken renkli ekranda modun rengi beliriyor. Yani yol bisikleti modu mavi renkse mavi bir arkaplan, dağ bisikleti modu sarıysa sarı bir arkaplan var.

Beta kanalından 2.27 sürümü de geldi. Eklentiden indirebilirsiniz. Henüz kurmadım ancak gelen mail'e göre değişiklikler şu şekilde:

Yeni özellikler:

• 'Ara ve Git' rotasının yeniden yönlendirilmesi eklendi
  • Eğer RIDE uygulaması ile bir 'Ara ve Git' rotası seçilip ROX 11.1 EVO'ya aktarıldıysa, yeniden yönlendirme özelliği artık mevcut, yani orijinal rotadan çıkarsanız, hedefe yeni bir rota otomatik olarak belirlenir ve ROX 11.1 EVO'da görüntülenir.
  • İz yüklenmediğinde not ekleyin
  • Daha net rehberlik için, iz fonksiyonuna iz yüklenmediğinde bir not eklendi.
Hata düzeltmeleri:

• Strava Hatası: Birim Strava'da yalnızca kısaltılmış olarak görüntüleniyordu.
  • Maxon e-bisiklet BLE üzerinden bağlanamıyordu.
  • Bazı güç ölçerler için denge güç değerleri doğru şekilde kaydedilmiyordu.
  • Sistem kararlılığı geliştirildi.
Ekran görüntüsü 2024-06-21 203634.png

Dosyalar

• F-0GB-23-2406171_2.27.zip
    674,6 KB · Okunma: 3
  • Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Ben de Amazon üzerinden 5 Bin TL ye HR Set olarak sipariş verdim. Henüz elime ulaşmadı ancak kronik sorunları okuyunca canım sıkıldı biraz. Şu an normalde CooSpo Bc200 kullanıyorum. Biraz daha iyi bir cihaz olsun niyetiyle bunu sipariş vermiştim. Kargo da hala ürün Amazon Almanya satıcısı. Kargo dan almasam mı diye düşünce sardı beni...

Ben de Amazon üzerinden 5 Bin TL ye HR Set olarak sipariş verdim. Henüz elime ulaşmadı ancak kronik sorunları okuyunca canım sıkıldı biraz. Şu an normalde CooSpo Bc200 kullanıyorum. Biraz daha iyi bir cihaz olsun niyetiyle bunu sipariş vermiştim. Kargo da hala ürün Amazon Almanya satıcısı. Kargo dan almasam mı diye düşünce sardı beni...
Yaklaşık 3 ay ve 40-50 saat civarı kullanımım oldu. Hiçbir problemiyle karşılaşmadım. Ben de sizin gibi problemleri okuyunca canım sıkılmıştı ama hiçbiri başıma gelmedi. O yüzden gönlünüzü ferah tutun. Cihaz parasının çok çok üstünde performans sergiliyor. Çok memnunum, iyi ki almışım diyorum. Biraz pahalıya almışsınız ama.

• Beğen
Tepkiler: m.cakici ve Jingim
Yaklaşık 3 ay ve 40-50 saat civarı kullanımım oldu. Hiçbir problemiyle karşılaşmadım. Ben de sizin gibi problemleri okuyunca canım sıkılmıştı ama hiçbiri başıma gelmedi. O yüzden gönlünüzü ferah tutun. Cihaz parasının çok çok üstünde performans sergiliyor. Çok memnunum, iyi ki almışım diyorum. Biraz pahalıya almışsınız ama.

Cihaz pahalı değil hocam, önceki fiyat hatalı fiyattı. Ben 7.000 TL'ye sensör setini ilana koydum. Birkaç tane sattım. Amazon'da sensör seti haziran'da 7.550 TL'ydi. Hr Set için 5 bin TL makul gibi.

2024-06-12_09-05-28.png

Ben de, fazla olmasa da 17 saat kadar kullandım ürünü. Herhangi bir sorun yaşamadım. Yukarıda paylaştığım güncel beta sürümünü yüklerseniz bahsedilen hataların çoğu düzeltilmiş durumda. Zaten hata yeter ki yazılımsal olsun, onu düzeltmesi basit iş.

• Beğen
Tepkiler: m.cakici
Cihaz pahalı değil hocam, önceki fiyat hatalı fiyattı. Ben 7.000 TL'ye sensör setini ilana koydum. Birkaç tane sattım. Amazon'da sensör seti haziran'da 7.550 TL'ydi. Hr Set için 5 bin TL makul gibi.

318635 dosyayı görüntüle

Ben de, fazla olmasa da 17 saat kadar kullandım ürünü. Herhangi bir sorun yaşamadım. Yukarıda paylaştığım güncel beta sürümünü yüklerseniz bahsedilen hataların çoğu düzeltilmiş durumda. Zaten hata yeter ki yazılımsal olsun, onu düzeltmesi basit iş.
Düşük fiyat birkaç gün geçerli olmuştu ben cihazı aldığımda. Hatalı fiyatı hemen düzeltmeleri gerekmiyor muydu? Belki de hata değildi. Türkiye fiyatı 12 binden fazla sanırım. Ben bu fiyatın altıda birine yani toplam her şey dahil 2500 tlye almıştım. Fiyatını garminlerle kıyaslıyorum açıkçası. Aynı parayı verip bir yıl kullanılmış garmin mi yoksa sıfır kutusunda Sigma mı diye hesap yapıyorum. Açıkçası Garmin 830'lar falan 8-9 civarına bulunabilirken Sigma da almazdım. Bunun sebebi Sigma'nın kötülüğü değil Garmin'in bu cihazdan kat kat daha iyi olması.

Satıcının ne zaman fark ettiği ile alakalı, satıcısı baàka, göndericisi amazon olan ürünlerde bu şekilde. 5000 tl'lik ürünü 5 tl'ye aldığım da oldu.

Şarj edilen ürünler için ben şahsen sıfırı tercih ederim, bu elekrikli araba ya da bisiklet için de böyle, bisiklet bilgisayarı da. Önceki kullanıcısı ne koşullarda kullandı kestiemek zor. Ama 14.000 tl de vermem tabii bu cihaza. 6.5-7 gayet makul.

Bir de benim aldığımda hız ve kadans sensörü yok. Aşağıdaki ürünü alsam uyumla çalışır değil mi? Yol bisikletimde sorun olmamıştı ama Gravel bisikletimde Aynakol um ile kadro arası çok dar olduğu için CooSpo daki kadans sensörünü takamamıştım. O yüzden bu tarz sensör almam lazım alırsam.

1719911112655.png

Satıcının ne zaman fark ettiği ile alakalı, satıcısı baàka, göndericisi amazon olan ürünlerde bu şekilde. 5000 tl'lik ürünü 5 tl'ye aldığım da oldu.

Şarj edilen ürünler için ben şahsen sıfırı tercih ederim, bu elekrikli araba ya da bisiklet için de böyle, bisiklet bilgisayarı da. Önceki kullanıcısı ne koşullarda kullandı kestiemek zor. Ama 14.000 tl de vermem tabii bu cihaza. 6.5-7 gayet makul.

Düşük fiyat birkaç gün geçerli olmuştu ben cihazı aldığımda. Hatalı fiyatı hemen düzeltmeleri gerekmiyor muydu? Belki de hata değildi. Türkiye fiyatı 12 binden fazla sanırım. Ben bu fiyatın altıda birine yani toplam her şey dahil 2500 tlye almıştım. Fiyatını garminlerle kıyaslıyorum açıkçası. Aynı parayı verip bir yıl kullanılmış garmin mi yoksa sıfır kutusunda Sigma mı diye hesap yapıyorum. Açıkçası Garmin 830'lar falan 8-9 civarına bulunabilirken Sigma da almazdım. Bunun sebebi Sigma'nın kötülüğü değil Garmin'in bu cihazdan kat kat daha iyi olması.

alıntı yapmayı unutmuşum. :)

Bir de benim aldığımda hız ve kadans sensörü yok. Aşağıdaki ürünü alsam uyumla çalışır değil mi? Yol bisikletimde sorun olmamıştı ama Gravel bisikletimde Aynakol um ile kadro arası çok dar olduğu için CooSpo daki kadans sensörünü takamamıştım. O yüzden bu tarz sensör almam lazım alırsam.

318660 dosyayı görüntüle

Bike and Outdoor a sordum önce. Onlar uyumsuz dediler. Ama Sigma nın kendisine sorduğumda da uyumlu dediler. Enretesan.

Geri