Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme SIGMA SPORT ROX 11.1 EVO | Bisiklet Bilgisayarı

Scudo
Selamlar,
Ben sensör seti almıştım. İçinden çıkan bağlantı aparatını gidona takamadım. Mosso Lagerda 2330 trekking bisikleti kullanıyorum. Benim gidon borusunun kesiti sabit, kalınlaşan bir yeri yok. İçinden çıkan kauçuk?/plastik adaptörlerle bile yeterince tutuş sağlamıyor. Bu sorunla karşılaşan oldu mu, nasıl çözdünüz? Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Selamlar,
Ben sensör seti almıştım. İçinden çıkan bağlantı aparatını gidona takamadım. Mosso Lagerda 2330 trekking bisikleti kullanıyorum. Benim gidon borusunun kesiti sabit, kalınlaşan bir yeri yok. İçinden çıkan kauçuk?/plastik adaptörlerle bile yeterince tutuş sağlamıyor. Bu sorunla karşılaşan oldu mu, nasıl çözdünüz? Teşekkürler
Benim 31.8 mm kalınlığındaki yol bisikleti gidonuma da birebir oturmadı. Hatta daha ince gidona sahip mtb bisikletime hiç oturmadı. Birkaç kat bant doladım ve tam tutuşu elde ettim. Araya eski gidon bandınız varsa koyabilirsiniz, eski iç lastik koyabilirsiniz.

Düzeltme: Ben yazıyı biraz yanlış anlamışım. Benim cihazım sensör set değil yani tutucu aparat gelmiyor. Aliexpress'ten bar extender yani gidon genişleticiye taktım cihazı. Aslında tutucu ile çok benzer. Yine de dediğim gibi iç lastik vs. kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Selamlar,

Benim gidonuma uyuyor ancak şunun ile kullanıyorum, alt kısma da farı takıyorum: (link)

Benim 31.8 mm kalınlığındaki yol bisikleti gidonuma da birebir oturmadı. Hatta daha ince gidona sahip mtb bisikletime hiç oturmadı. Birkaç kat bant doladım ve tam tutuşu elde ettim. Araya eski gidon bandınız varsa koyabilirsiniz, eski iç lastik koyabilirsiniz.

Düzeltme: Ben yazıyı biraz yanlış anlamışım. Benim cihazım sensör set değil yani tutucu aparat gelmiyor. Aliexpress'ten bar extender yani gidon genişleticiye taktım cihazı. Aslında tutucu ile çok benzer. Yine de dediğim gibi iç lastik vs. kullanabilirsiniz.
Gidon bandım yok ama lastikle deneyeceğim. Uygun fiyatlı bir çözümmüş. Kutudan neden 22.2 gidon için parça çıkmaması ilginç. Yanıtınız için teşekkürler
Benim gidonuma uyuyor ancak şunun ile kullanıyorum, alt kısma da farı takıyorum:
Güzel ürünmüş. Lastikle çözemezsem bunu deneyeceğim. Yanıtınız için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: rroyy
Merhaba. İntervals.icu sitesinden .fit uzantılı olacak şekilde bir antrenman(structured workout) planlıyorum ve cihazıma yüklemeye çalıştığımda "invalid file format" hatası alıyorum. Seçtiğim dosya .fit uzantılı ama kabul etmiyor. Bunun çözümü ne olabilir acaba? Yanımda bilgisayarım yok usb üzerinden atamıyorum. Uygulama üzerinden antrenman yükleme imkanı var ama maalesef .fit dosyasını tanımıyor. Çözümü nedir?1000014929.jpg
Çözdüm. İntervals.icu'da oluşturduğum antrenmanı .erg uzantısı biçiminde indirip aşağıda verdiğim site üzerinden .erg to .fit convert işlemi uyguladım. Daha sonra uygulama üzerinden antrenmanı yükledim ve başarılı oldu. Eğer bu sıkıntıyı yaşayan olursa deneyebilir.

Dönüştürme sitesi:
(link)

1000014933.jpg
1000014936.jpg
1000014935.jpg

Dosyalar

• 1000014933.jpg
    1000014933.jpg
    32,6 KB · Okunma: 2
  • 1000014936.jpg
    1000014936.jpg
    42,6 KB · Okunma: 2
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: rroyy
Mobil bildirimlerin gelmesini nasıl sağlayacağım? Uygulama ve cihaz üzerindeki tüm ayarlar doğru görünüyor. Fikri olan var mıdır?

Mobil bildirimlerin gelmesini nasıl sağlayacağım? Uygulama ve cihaz üzerindeki tüm ayarlar doğru görünüyor. Fikri olan var mıdır?
Telefonunuzu bağlamanız gerekiyor. Bluetooth ve internet açık olmalı.

Hepsi bağlı ve açık durumda hocam.
Ben tavsiye etmem şahsen her bildirimde dit dit ötüyor, dakika başı ekrana mesaj düşüyor verileri göremiyorsun falan.. Bezip kapayanlardanım.

Sadece telefon bildirimlerini açmak en güzeli. Gerçi ben de henüz o ayarla uğraşma fırsatı bulamadığım için kökten kapattım.

Ben tavsiye etmem şahsen her bildirimde dit dit ötüyor, dakika başı ekrana mesaj düşüyor verileri göremiyorsun falan.. Bezip kapayanlardanım.
Hocam nasıl olduğunu bir çözsem, bezip kapatacağım ama işte :koptum:

• Beğen
Tepkiler: Jingim
Hocam nasıl olduğunu bir çözsem, bezip kapatacağım ama işte :koptum:

Youtube'da kendi kanallarında nasıl yapılacağına dair videoları var. Model adını yazarak aratabilirsin. Şirket bilgisayarından youtube'a giremiyorum yoksa ben linki direkt paylaşırdım. Yine olmazsa eve geçince bir bakar yazarım sana nasıl yapıldığını.

• Beğen
Tepkiler: BayCicik
Merhaba. Bu model ile Sigma Rox 4.0 arasında kararsız kaldım. Benim en fazla istediğim özellikler yükseklik ve eğim verileri. Sanırım bu iki model de bu verileri sağlıyor. Ancak modeller arasında veri sağlığı açısından fark var mı onu bilemiyorum. Aralarında 1700 TL civarı fark gözüküyor.
Sizlerin tavsiyesini alabilir miyim?

merhaba arkadaşlar bende sigma 11.1 evo var pilini değiştirmem gerekiyor değiştiren varmı saygılar

Geri