esref56
İNSTİGRAM : SİİRT BİSİKLET TOPLULUĞU
- Tepki
- 516
- İsim
- EŞREF
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Son düzenleme:
Aman Terör felan var. Dikkatli olun. Eşim siirt kurtalan da öğretmendi sıkıntı oluyor arada diyordu.Araçların yoğun olduğu bölgeler var tabi ki ama çoğunlukta trafikten uzak eski kullanılmayan yolar veya patika yollara giriyoruz
277823 dosyayı görüntüle
Aman Terör felan var. Dikkatli olun. Eşim siirt kurtalan da öğretmendi sıkıntı oluyor arada diyordu.
Ne mutlu keyifli pedallar.Hayır hocam hiç bir sıkıntı yok olumsuz hiç bir durumla karşılaşmadık bahsettiğiniz dönemler çok geride kaldı son 2 yıldır rahat bir nefes aldı herkes
Ne mutlu keyifli pedallar.
Askerliğimi Siirt'te yapmıştıum. Adeta ikinci memleketimdir güzelim Siirt. Sonra da Tillo Işık hadisesinin çözüme kavuşturulmasında çalışan ekipteydim, Tillo bambaşkadır benim için. 2016'dan beri tekrar gitmek nasip olmadı. Hep oralarda bisiklet sürmek istemişimdir...
Askerlikte gitmediğim yer kalmamıştı oralarda neredeyse, müthiş parkurlar var. Hele şimdi daha emniyetli olmuşsa pedallamanın tadına doyulmaz. Keyifli sürüşler oralarda...
2003 - 2005 arasında Mehmetçik İlkokulu'nda 7. ve 8. sınıflara gitmiştim. Lojman içinde bisiklet sürüyorduk.
Yazları acayip sıcaktı ve akşamları büyük çekirge kaynıyordu (sanırım göç zamanlarına denk gelmişti).
Arada haritadan bakıp bakıp nostalji yapıyorum yürüdüğümüz, gezdiğimiz sokaklarına. Tillo'ya biz de gitmiştik.
Güzel günlerimiz geçti. Konuyu da bu yüzden takip ediyorum.
Keşke o zamanlar biraz daha büyük olsaymışım da sizler gibi bisikletle gezip görebilseymişim etrafını. Yaşadığınız coğrafya ve paylaştığınız fotoğraflar çok güzel.
Siirt fıstığının kilosu ne kadar oldu?