Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Siirt

Hoş bulduk. Bisiklete son iki yıldır ciddi ilgim oldu fakat bisikleti alıncaya kadar foruma üye olup da ne oluyor diye takip etmedim. Artık daha aktif olmak arzusu içerisindeyim. Siirt de bir grup oluşturabilirsek mutlu olarak ayrılacağım.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Scudo
@İbrahim Aslanhan

Teşekkür ederim hemşehrim diyorum(bende karadenizli Ordu-Korgan'lıyım). İnşallah...

@Ömer ÇOLAK

Ömer Bey,

Rica ederim hemşehrim. Bayburt benim de memleketim sayılır. Diyarbakırlıyım ben. Ama Bayburt'ta yaşıyorum görev gereği. Yine de hemşehrimsiniz. :)

Artık Kartal'dayım. Erkan hocam Siirt'de yalnız kaldınız ama yeni arkadaşlar bulursunuz inşallah...

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siirt'teki bisiklet tutkunu arkadaşlara selamlar. İsmim Özgür Siirtte ikamet eden bisiklet kullanıcısı arkadaşlarla görüşelim turlar yapalım Botana inelim :)

@İbrahim Aslanhan

Siirt i bisiklet cenneti yapacağız :harika:

Siirt li bisikletçiler nerdesiniz :)

Siirt şehir olarak geçmişe göre iyiye gidiyor daha önce spor yapan veya bisiklet sürene ne gerek var denilse de şimdilik sayı giderek artıyor ve bu bizleri mutlu ediyor

Bir sonraki turunuzu Hasankeyf 'e yapın , o kadim tarihin nasıl içine edildiğinin resimlerini bizlerle paylaşın diyecektim ama şimdi Siirt merkezde bulunduğunuzu farz edip aradaki mesafenin 110/120 km olduğunu anlayınca vazgeçtim. Bölgenin güzel fotoğraflarını bizimle paylaşmaya devam edin . Gençlere selam.

@Ronin45 Hasankeyfe değil de Batman'a tur yaptım gitmeyi düşündüm Hasankeyfe ancak hesapta olmayan şeylerle zamanım kısıtlı olduğu için dönüş yaptım ancak bidaha ki gidişimde tabi ki resimleri paylaşmaya devam A. Selam 🙏

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
Geri