MakRo
🤘Forever Metal🤘
- Tepki
- 9.430
- İsim
- Alperen Atman
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Katılıyorum, bisikleti oluşturan ana malzemenin parasını ve güncel döviz kurunu düşündüğümüzde gayet normal.Hocam "Columbus borunun gelişi bu zaten" (link)(link)
Kesinlikle alım gücünün düşmüş olması. Örnek 1-2 yıl içinde bisikletin modelini yükseltmeyi düşündüğünüz de sattınız diyelim bu sefer ne alacağım ben elimdeki parayla sattığınız bisikleti dahi alamıyorsunuz. Tabi bunu fark edince de iş işten geçiyor. Ben yol bisikletini tam satıyordum kenardan döndüm.Bence de pahalı ama bunun sebebi üretici değil. Alım gücümüzün düşmüş olması ve yapılan işin kişiye özel olması.
Keşke daha ulaşılabilir olsa da şurası şöyle burası böyle olsun diye bir deneyim yaşayabilsek.
Bu yeni kredi sizde geçiyor mu? 😂
Mesela Soulrider Yasin Bey'in yeni tamamlamış olduğu tandem efsane bir şey. @BerkEvren Bey kilosunu sorusuna cevap olarak 15kg demiş.Bir düşünün tandem (2 kişilik), custom çelik bir bir bisiklet 15 kilo. Benim ilk başladığımdaki bianchi alüminyum mtb 15.5 falandı. Yapılan işçiliğe ve emeğe bakarsanız aldığı parayı hak eden bir üretici. Soulrider kadro siparişi verseniz, sözde seri üretim olan bisan gt veya corelli goat 2.0 bekleyen birisine göre daha bekleyeceğiniz kesin.