Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şile - Soulrider'dan Hazır Gravel Kadro

Hocam "Columbus borunun gelişi bu zaten" (link)(link)
Katılıyorum, bisikleti oluşturan ana malzemenin parasını ve güncel döviz kurunu düşündüğümüzde gayet normal.

Bence de pahalı ama bunun sebebi üretici değil. Alım gücümüzün düşmüş olması ve yapılan işin kişiye özel olması.
Keşke daha ulaşılabilir olsa da şurası şöyle burası böyle olsun diye bir deneyim yaşayabilsek. :)
Bu yeni kredi sizde geçiyor mu? 😂
Kesinlikle alım gücünün düşmüş olması. Örnek 1-2 yıl içinde bisikletin modelini yükseltmeyi düşündüğünüz de sattınız diyelim bu sefer ne alacağım ben elimdeki parayla sattığınız bisikleti dahi alamıyorsunuz. Tabi bunu fark edince de iş işten geçiyor. Ben yol bisikletini tam satıyordum kenardan döndüm.

Mesela Soulrider Yasin Bey'in yeni tamamlamış olduğu tandem efsane bir şey. @BerkEvren Bey kilosunu sorusuna cevap olarak 15kg demiş.Bir düşünün tandem (2 kişilik), custom çelik bir bir bisiklet 15 kilo. Benim ilk başladığımdaki bianchi alüminyum mtb 15.5 falandı. Yapılan işçiliğe ve emeğe bakarsanız aldığı parayı hak eden bir üretici. Soulrider kadro siparişi verseniz, sözde seri üretim olan bisan gt veya corelli goat 2.0 bekleyen birisine göre daha bekleyeceğiniz kesin. :)

Scudo
Merhaba, bu şile modeli için konuşursak toplanmış bir bisiklette kaç kilo geliyor?

Merhaba, bu şile modeli için konuşursak toplanmış bir bisiklette kaç kilo geliyor?

hocam bi kaç gündür görüyorum gravel bisiklet almak istiyorsunuz sanırım. soulrider için listede gördüğünüz sadece kadro fiyatı. bunun üzerine grup set ve jant gelecek. muhtemelen bakmış oldugunuz carrarodan çok daha pahalıya denk gelecek. agırlık olarak grup sete ve finishing kite bağlı olarak 9,5-11 arasında değişir.

hocam bi kaç gündür görüyorum gravel bisiklet almak istiyorsunuz sanırım. soulrider için listede gördüğünüz sadece kadro fiyatı. bunun üzerine grup set ve jant gelecek. muhtemelen bakmış oldugunuz carrarodan çok daha pahalıya denk gelecek. agırlık olarak grup sete ve finishing kite bağlı olarak 9,5-11 arasında değişir.
Standart bir donanım ile max 11 geliyor yani. Acaba kadroyu almak için kendimi zorlayıp kenarda tutsam, bir süre düz gidon ve t11x2 üzerindeki grup setle kullansam. Elimde maddiyat oldukça dropbara geçişe yönelsem diye düşündüm. Sahibine instagram üzerinden şile için de yazdım aslında hazır toplanmış bir dönem satılmış ama sitesinde fiyat göremedim. Kullandığım şehir bisikletim sanırım bana ufak geliyor. Yeni aldım bir de. Diz ağrısı çekiyorum. O yüzden bu sefer ince eleyip sık dokuyorum.

Gravelimin adı Soulrider Şile
Fiyatını gören kuşlar gelir dile
yarışma başladı vurdular zile
hadi ... artık sana güle güle
Dile gelen kuşlar toplanmış halinin fiyatını duysa edebiyatçı olurlar 😀

Standart bir donanım ile max 11 geliyor yani. Acaba kadroyu almak için kendimi zorlayıp kenarda tutsam, bir süre düz gidon ve t11x2 üzerindeki grup setle kullansam. Elimde maddiyat oldukça dropbara geçişe yönelsem diye düşündüm. Sahibine instagram üzerinden şile için de yazdım aslında hazır toplanmış bir dönem satılmış ama sitesinde fiyat göremedim. Kullandığım şehir bisikletim sanırım bana ufak geliyor. Yeni aldım bir de. Diz ağrısı çekiyorum. O yüzden bu sefer ince eleyip sık dokuyorum.
diz ağrısı sadece küçük kadrodan olmaz. bugün dizimin ön tarafı ağrıyordu, kal i biraz geri çektim düzeldi sol dizim. şuan drop bara geçmek 10 bin tl civarı tutuyodur. yarın birgün satmak istersen alıcı bulmanda zor olur o bisiklete. yol bisikletinin toplamasını aratanlar olur ama gravel i o şekilde aratan zor. t11 in jant qr galiba uyumsuzluk oradan başlıyor. ilk aşamada masraf düşündüğünden fazla olur

frenlerde uyumsuz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: -Deniz-
diz ağrısı sadece küçük kadrodan olmaz. bugün dizimin ön tarafı ağrıyordu, kal i biraz geri çektim düzeldi sol dizim. şuan drop bara geçmek 10 bin tl civarı tutuyodur. yarın birgün satmak istersen alıcı bulmanda zor olur o bisiklete. yol bisikletinin toplamasını aratanlar olur ama gravel i o şekilde aratan zor. t11 in jant qr galiba uyumsuzluk oradan başlıyor. ilk aşamada masraf düşündüğünden fazla olur

frenlerde uyumsuz
Pedallara zaten ayağım bazen tam oturuyor bazen yarım. Kilitli pedal şehiriçinde tehlikeli geliyor. Ama sanırım platform pedallardan almayı düşünüyorum. Belki o zaman ağrı geçer.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Geri