Scudo Sports

Şile

@ÖMER DOĞAN

ömer b takımın fazla olması avantajınız ........... a takımından sadece 3 kişi var ....zati herkezin cebi bende ve shell benzinciye biz saat tam 09.00 dan önce varacağız tabi lastik patlamaları olmaz ise....evet sıkı bir tur olacak....

Scudo
Beklenen gün geldi..Herkese kazasız belasız pedallamalar....

@Kudret Kurtcebe
B Takımı şimdi kaç kişi ve Kudret Ağabey'i beklemeyeceğiz değil mi?

Arkadaşlar Cuma akşamı geçirdiğim trafik kazası yüzünden çok istediğim şile turuna katılamadım. Kusura Bakmayın....

@Kenan OZDEMIR
Kenan geçmiş olsun, çok ciddi bir şey yok inşaallah?

arkadaşlar şilede veya şileye yakın bir yerlerde oturanlar varmı acaba? varsa birgün antrenman veya tur tarzı birşeyler yapmak isterim

Ben de buradan bi arkadaş okul için gitti oraya yeni, onula iletişime geçin demeye girmiştim :D

Baran artık şile yollarındasın demek hafta sonları ordan buraya pedalla derim hem güzel antreman olmuş olur sana :)

abi yok kimse heralde :D gökhan sağolasın o arkadaş benim :D
caner abi yapmayı planlıyorum o işi aslında ya, buradaki yollarda tam tur için aslında ağvaya doğru gitmeyi düşünüyorum bir bisikletimi getireyim şileye :)

Var iki tane tanıdığım ama imkanları oldukça takılıyorlar şile cevresinde biraz kondisyon açmaları gerek güzel düşünceleri var ama önce kondisyon diyorlar..

Merhaba arkadaşlar. Bu tur çağrısı eski sanırım. Şile'den Ağva'ya hâlen tur düzenleniyorsa katılmak isterim.

Geri