24 Temmuz Pazar günü Silivri Belediyesi 50.Yoğurt Festivali kapsamında geçtiğimiz sene olduğu gibi bu senede Gazitepe köyüne tur düzenlenecektir.Her yaştan herkes davetlidir.Toplam mesafe 20 km,yol durumu asfalt.Turun hemen ardından herkesin adının içinde bulunduğu kavanozdan çekilecek kağıtta yazan isimlere hediyeler verilecektir.1000 tl değerinde bir bisiklet hediye edilecektir.Tura katılım ücretsizdir.Kesinlikle yarış havasında olmayıp festivalin son gününde küçük bir eğlence ve bisikletin tanıtımına yönelik bir organizasyondur.Belediye önünden başlanacaktır.Kask zorunlu olmayıp kullanılması ısrarla tavsiye olunur.
Başlama saati 18:00' dir.
Sahil Heykel'de son bulacaktır.Detayları ve aklınıza takılan soruları facebooktaki Silivri Bisiklet Grubu sayfasından takip edebilirsiniz.
Mustafa Çakmak Silivri/İstanbul 0554 380 90 68...
Bayram süresince silivri uyum kent tarafında olacağım oralarda bisiklete binme heveslisiyim.. dağ bisikleti ile yapabileceğim 30-40 km'lik önerebileceğiniz rota var mıdır?
Aramıza hoşgeldin. Umarım keyifli vakit geçirirsin Bende Üsküdar'dan silivriye bir tur oluşturmak istiyorum. Bakalım ne zamana nasip olur kolay gelsin.
Gencer, ben Silivri Maxi taraflarındayım, yakın olması sebebiyle sıklıkla Sinekli yolunu kullanıyorum. Şehir/tur bisikletim var, tek başıma turluyorum, dilersen beraber turlarız.
İletişim için, messenger kullanıyorsan adresini özelden atabilirsin.
Ben tam olarak Selimpaşa da ikamet ediyorum.Fakat Silivri ye sıklıkla geliyorum.Maxinin oraya da gelebilirm.Birlikte köylere gidebilirz.Msn adresim yok facebokk kullanıyorsanız birbirimizi eklersek haberleşmemiz kolay olur.
arkadaşlar istanbul.un bisikletle gezilecek en güzel bölgelerinden biri de silivri-çatalca köyleridir diye düşünüyorum.Umarım havaların düzelmesiyle birlikte bir tanışma ve tur organizesi yapılır.