Scudo Sports

Şimdi ne yapacağım :(

@timelapse

İğrençsizsiniz, bu forumda yazdığım en ağır yorum olacak belki ama yazıyorum.Biz aynı ülkede yaşayan, aynı atalara sahip , farklı görüşleri olan , farklı partilere oy veren bir avuç insanız. Yahu sen kim oluyorsun da bu arkadaşımıza hükümeti eleştirdi diye " hapiste düşünürsün bol bol " diyebiliyorsun ? Utanmadan demişsin ki Türkiye hukuk devleti neredeymiş ya hukuk, hukuk devleti olduğumuz mu kaldı ? KHK' lar dışında hangi anayasa maddelerini biliyoruz, KHK lar ile yönetiliyoruz be. Sınır falan yok bu ülkede kim ki bu ülkenin-ülkemin kurucusuna " ayyaş " diyecek kadar alçalacak ( buraya hiç bir şey yazamıyorum kusura bakmayın :/ ) işte ben onu diyen adama istediğim şeyi söylerim.

Scudo
@Tolga Çelebi konu sahibi 4-5 ay önce bu hakaretinden dolayı dava açıldığını yazmıştı forumda. hem dava açılmasından yakınmış hemde gereksiz hakaret ettiğini söylemişti. bundan sonra başka bir başlık altında hakaret,küfürlü bir yorumunu daha gördüm. akıllanmamış belli ki.

eleştirdiği için hapse girmediğini sende biliyorsun. ana avrat sövmek midir eleştiri

Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz.. Lan bu kadar * çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz?
Demiş vatandaşın biri zamanında. Hep bu geliyor aklıma hakaret mevzusu açılınca, konudan bağımsız konuşuyorum. Tam vakıf değilim zaten.
Oysa ki Aktifbank'a bir miktar para bayılıp, binlerce kişi ile birlikte bağırarak küfür edebilirdi. Yol gösteren olmadı herhalde. Dur ya belki de tam da bunun için etmiştir. Bilemiyorum.

@mümtaz öztürk
Ne kadar ferasetli,iyi niyetli,duyarlı,olgun bir yaklaşım.Mümtaz ağabey saygılar.Ben de size katılıyorum.
Arkadaş, doğru yanlış;haklı haksız diye bakmıyorum.Hangi görüşten olduğu da umrumda değil.Sonuçta genç bir arkadaşımız herşey herkesin başına gelebilir

@timelapse

Hangi konuda ceza almisim? Ve hangi konuda hakarete varan sozler sarfetmisim? Turkiyenin hukuk devleti oldugu konusunda eminmisiniz? Bir kez daha dusunun derim... Bu arada ceza evinden denetimli serbestlikle ciktim... Dikkatimi ceken tek sey benim gibi hakaret edenlerin tamami AKP'yi elestirdigi icin icerideydi mesela Ataturk'e hakaret yada Kilictarogluna sovdu diye iceride olan birine rastlamadim hic gayet hukuk devletiymis :)

@aytacaltay geçmiş olsun merak içindeydim. Şartlar nasıl, başımıza bir şey gelirse en azından yadırgamayalım. Ne oldu ceza, süreç nasıl işliyor?

@aytacaltay
bu kafada olan birine destan yazsam da fayda etmez

bf gg.png

@Rip Hocam pazartesi teslim oldum bugun denetimli serbestlikle ciktim... Acik ceza evindeydim sartlar zor degil askeriye gibi ama yemekler askeriyeyi aratiyor :) Ancak kapali ceza evinde olanlar acigi tatil olarak goruyor. 73 yasinda cinayetten giren amca vardi 8 sene kapalida kalmis dun aciga geldo konustuk biraz kapalidan cikinca ilk defa ufku gordum, topragi gordum demisti.

@timelapse Hakaret nerede? Bunu bile hakaret olarak algiladiginiz icin suan icinde bulundugumuz baski rejimini yasiyoruz cunku sizler gibi, dusunce ozgurlugunden ve demokrasiden anlamayan insanlar oy veriyor belki sizin icin o yazdigim idam sebebim olabilir ama buna avrupada fikir ozgurlugu deniliyor.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@aytacaltay davalık olduğunuz mesajdan 7 sene sonra hala neden küfretmeyeyim jipe mercedese binene gibi üslubunuz devam ediyor. belli ki daha akıllanmamışsınız. kanunlar da yasak olduğu yazan suçu işlediğiniz halde bu neyin rahatlığı?

@timelapse Evet kufur etmekte haksiz miyim? Bana ve benim gibi bu halka yapilana ne olacak? Ayrica dikkat edersen kufur etmedim sadece icimden geleni soyledim ama belli sizler buna bile tahamul edemiyorsunuz sizin bu zihniyetiniz zaten bizi buna zorluyor. Bu acidan hic baktin mi? Bakmadin. Eger bakabilseydin Turkiye KHK devleti degil hukuk devleti olacati.

@aytacaltay ben size şimdi suç işlediniz demiyorum. hala meyilli olduğunuz belli. küfrederek seviyenizi belli etmişsiniz zaten.

@timelapse Eger suc islersem konusunuz beyfendi icimizden gecenidemi soylemeyelim.

@Tolga Çelebi @aytacaltay Sırf öyle olmadığını düşündüğünüz, sandığınız için hukuk devleti olmayacak mı size mi kaldı hukuk devleti mi değil mi diye. Kılıçdaroğlun'a chp'ye küfür edecek kadar alçak insanlar değildir akp ve diğer partiyi tutanlar. Chpciler kadar sorunlu insanlar açıkçası bilmiyorum. Anaya babaya yasaya sövmek içinden gelense bana laf düşmez

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@aytacaltay geçmiş olsun, dediğim gibi olmuş:) yalnız denetimli serbestlik süresi içerisinde (trafik kazası üzerinden de olsa) açılabilecek bir ceza davasından ceza almamaya çalışın.

• Beğen
Tepkiler: aytacaltay
@JusTiMe
''Takım tutar gibi parti tutmak'' parti liderlerinin kimseyi polarize etmesine gerek yok ki.Zaten tarafgir olunca ancak herkes karşı kaleye gol atmaya çalışır .Doğruyu yanlışı göremez yaz yaz bitmez ama...

Geri