Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Single Speed Custom Bisikletler

@Insansevmem Barcelonadayken pek çok bisikletçi gezdim. içim gitti :(
Hatta şu fotografı orda çekmiştim
f308e884-fbc5-4efc-ac62-97733e8e42e4.jpg
Orada herkes böyle bisikletlere biniyor.

Siteler çok güzel bookmark yaptım. tesekkürler.

Bir de şuanki bisikletimi ben normal spray boya ile boyadım uzaktan guzel yakından kotu duruyor :D

Yine de ben 2. el bir kadro alıp onu sanayide veya bisikletçide boyatma taraftarıyım :)

Scudo
@İhsnn_zyvl Jant ördürmek. ilk defa duydum bunu.

Çünkü istediğim jant kesinlikle Aerospoke ve bunun 26 olanı lazım sanırım bana.

Evet boyuma buyuk kalacak gibi duruyor ama bu fixie olayı korede falan cok yaygın, oradaki kızlar muhtemelen ya benim boyumda ya da daha kısa
Onlar buluyorsa ben de buluurm :))
(link)bisikletin aynısını yapmak istiyorum ve bu kızlar muhtelemen en fazla 160 cm falandır.

önlerden yerimizi alalım
http://reactiongifs.me/wp-content/uploads/2013/07/Scarlett-Johansson-eating-popcorn.gif

bi de fixed ve singlespeed denmesi saçma
fixed ve freewheel denmeli gibi

Özetlemek gerekirse

Dosnoventa, 8 bar, hizoku cycles ve belki Leader markalarını inceleminizi öneririm.

@Berk Mercancı Tahmin ettim böyle birşey diyeceğini.
Çok güzel görünüyor gerçekten.

kaskla da uymuş :)

@Insansevmem yani tek tek toplamak yerine 'hazır yapılmışı var' şeklinde davranmayı öneriyorsunuz sanırım? :)
olabilir, bakayım o markalara da ben.

@Baki KAYAN Umarım istediğim bisikleti yapabilirim. Görsel olarak o kadar harikalar ki, şansım yaver giderse parçaları toplarım inşallah.
Çok teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Baki KAYAN
Bilmiyorum ama şu an bana en mantıklı gelen yurtdışına yakın bir vakitte çıkacaksanız o tarihe kadar beklemeniz ve yurtdışından almanız. Daha çok model bulabilirsiniz gibi geliyor yurtdışında. Türkiye'den toplayacaksanız da Allah kolaylık versin,zor iş.

@deniziko Bu markaların çoğu sadece kadroları satıyor. Diğer ürünler genelde hep toplanarak elde ediliyor. Bu bahsettiğim bütün markalar diğer componentleri dışardan tedarik ediyor. Klasik bir kadro ile de yapılabilinir. Ama bu sonu olmayan bir uğraş olacaktır.

Bu bir kültür ve bu sitelerdeki bisikletler bu işin en güzel örnekleri. Bir şeyler kendi yapacağınız bisiklet için yorumlanabilir,feyz alınabilinir bence.

Benim size sunduğum hazır alıp ilerlemek daha uygun maliyetli olacaktır. Mesela pure fix 1500 tl gibi, mesela thick slick lastikler ki çok severim, çift taraflı göbek vs.. Bir çok sizi uğraştırıcak ve hakim olmadığınız konuda bazen iyi ama bazen tanımlanamaz insanlarla muhattap olmanıza sebep olacaktır.

Bisikletten ziyade gösterdiğiniz jantlar hakkında şunu diyeyim.O tarz jantlar çok sayıda HED ve ENVE'de var.Ancak fiyatları oldukça pahalı.HED'in sitesine bakmanızı öneririm özellikle.Fiyatları uygun değil ancak olur da çok beğenirseniz ve fiyat sorun olmazsa, fixie ya da single speed için en güzel onlar duruyor.Ayrıca kalitesi de HED :cool: İstanbul trafiğinde bu tarz bisikletletler görmek keyifli olabilir :D kolay gelsin şimdiden

@Insansevmem Öneri ne peki?

Yani ben bi bisiklet alıp sadece jant ve lastiğine mi dokunmalıyım mesela?

ya da bir bisikletçi bulup bakın ben bu jantları aldım, bu frame i aldım gerisini sizle toplayalım mı demelyim?

@Uptown Cyclist Teşekkürler,

Ben 1.000TL 'ye kadar kota koydum kendime o jantla alakalı.

Araştırdığım kadarıyla Aerospoke janslat 300 küsur Euro zaten.

Yani gözden çıkardım, o derece begeniyorum :)

@deniziko Öneri bisikleti alıp, iyi bir bisikletçiye bütün parçaları ayırıp, kadroyu vs.. istediğiniz renge iyi bir boyacıda boyatmak.. Air brush yapan firmalar var onları araştırmak. Sonra güzel bir karbon jant almak. Bence adım adım güzel bir uğraş..

(link)

@Insansevmem Çok aklıma yattı bu fikir.
Neden olmasın, astarı yüzünden pahalıya gelir mi?
Bunları düşünüyorum yalnızca.

@deniziko Konuyu şimdi gördüm hepsini okuma fırsatı bulamadım henüz fakat aradığınız parçalarla ilgili buradan yazarsanız ingilizceleri konusunda ebay vb sitelerde yardımcı olurum...Ama benim tavsiyem öncelikle renkler konusunda kafanızda bir şablon oluşturun ona göre parça bakalım...

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0371/2945/products/2016_creme_vinyl_solo_gray_large.jpg?v=1442484419

bayanlara single ve fixie de track kadro lar çok yakışıyor :) umarım yurtdışından bir track kadro bulup toplarsınız bisikletin açıları yüzünden biraz agresif pozisyon oluyor ama eminim alışırsınız :)

http://40.media.tumblr.com/9bac693b70ef73b20c207c21f6a71c2e/tumblr_nmt1u0wPC11r0ntu4o1_500.jpg

http://myfixedgear.ru/common/htdocs/upload/thumbs/gallery_full/fixed_gear_girls_529345_7.jpg

@Anonim Şablonum net :)
(link) görebilirsiniz.
Çok sevindim yardım edebilirseniz cok sevinirim.

Çek firması olan Fetska kişiye özel kadrolar üretmekte. Biraz pahalılar ancak bu konuda etkili olduklarını sosyal mecralardan takipteyim. Ben Fetskanın ürettiği kadroları takip etmenizi tavsiye ediyorum. Şöyle bir custom kadro tasarımları mevcut incelemenizi tavsiye ederim …

10653346_816329741740174_4416868530898339977_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
@Yağız Gökmen

Evet bunlar güzel, fakat ben ince boru istiyorum sanıırm :)

Çok agresif geliyor bunlar bana nedense

Ama paylastığın için teşekkürler yukarda bir arkadas daha bu tarz bir kadro paylastı o da renkleriyle o kadar guzel olmuştu ki bi an dsuunmedim degil :)

• Beğen
Tepkiler: Yağız Gökmen
Geri