SerkanNamazcı
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.993
- İsim
- Serkan Namazcı
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
turu yaptınız mı , mesajınızı yeni görüyorum.Selamlar dostlar
Sinop'ta olup beni aydınlatmak isteyen kimse var mı? Veya daha önce Sinop'tan yolu geçmiş bildiği tanıdığı bisikletçi olan var mı?
Tur dönüşü uçağa binip İstanbul'a döneceğim ve bu yüzden bisikleti kolileyip paketleme lazım. Eğer bir bisikletçi varsa dedim daha kolay olur. Hem bisiklet kolisi bulmak hemde bisikleti sökmek için böyle bir imkanım olursa harika olur.
Şimdiden teşekkür ediyorum 🙏🙏
Selamlar dostum. Turu yaptım ama Sinop'a kadar gitmedim. Kimseyi bulamadım açıkçası. O yüzden rotayı değiştirdim. En iyisi Sinop'a gidip bisikleti kurup Bartın'a doğru gitmek diye düşündüm.
Harika bir karar adınıza çok sevindim, size mutlu bir hayat dilerim...Arkadaşlar bende İstanbul'un kalabalığından, gürültüsünden kaçarak Sinop'un güzel ilçesi gerzeye yerleştim. Ve trekking bisiklet alarak aranıza katıldım. Bu sıralar Gerze dışına çıkamıyorum. Gerze içinde bir fobiye gönül vermiş arkadaşlarla tanışmak, pedallamak isterim.
Arkadaşlar bende İstanbul'un kalabalığından, gürültüsünden kaçarak Sinop'un güzel ilçesi gerzeye yerleştim. Ve trekking bisiklet alarak aranıza katıldım. Bu sıralar Gerze dışına çıkamıyorum. Gerze içinde bir fobiye gönül vermiş arkadaşlarla tanışmak, pedallamak isterim.