Scudo Sports

Sirkeci

İyi günler arkadaşlar hepinize:) Lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, hepimiz bisiklet sevdalısıyız bu forumda bendede şu aralar aşırı bir bisiklet sevdası oluştu yani bisiklet sporuna başlangıç yapıcam :) yaşım henüz 15, şimdilik bu bisikleti yaptırıp biraz kondisyon artırmak istiyorum sonrasında iyi bir şehir bisikleti alacağım :) önceden aldığım bir bisikletim var elimde çok iyi bir bisiklet değil ama gerçekten işimi çok ama çok görüyordu, önceden biraz kullanıyordum şimdi tekrar başlamak istiyorum, ancak bisikletimin bazı sorunları var, jantlar gibi,yamuklar :( arka aktarıcı gibi :eek: vitesim tourney :D jantlarda normal çift kat aliminyum bunları temin edebileceğim uygun fiyata tavsiye ettiğiniz bisikletçi varmı acaba arkadaşlar bugün gidip yaptırmam lazım yardım edin lütfen bisiklet sürmek istiyorum :agla:

Scudo
sen sen ol sirkecı deki kron yetkili servisinden alma ben aldım ayarlarını düzgün yapmıyorlar beş para etmez ama bisiklet on numara kron alırsan sarıyerde ufakbir dükkan var yetkili servis olarak ben oraya götürüyorum sıkıntılarında çok iyi bir şekilde bakıyorlar bisiklete

Ebusuud Caddesi Atek Bike'a gitmeni tavsiye ederim:) Sedona ve Merida var.

Sirkeci de ürünü pahalıdan satan çok bisikletçi var. Almadan önce forumdaki 2. Elleri dolaş derim.

Sirkeciye gitmeden önce forumdaki 2.elleri dolaş derim.

@Barış Çavuş

Sirkeci cenahından bin kat daha iyidir, Sahibi ilgili birisi. Sıkıntı yaşamazsınız.

Sirkecideki dükkanlarda ışık bile yanmıyor, sanki mağaraya giriyorsunuz. Tek doğru düzgün dükkan delta vardı.

arkadaşlar anadolu yakasında oturuyorum ve pazar günü sirkecideki bisikletciler açıkmı bilmiyorum

pazar günü kapalıdır sadece 1 tanesi açık olabilir kanımca ben hep o şekilde denk geldim

Oncelikle iyi aksamlar
6 Eylul saat 9 civarinda Kennedy caddesindeki 30-35 kisilik bi grup vardi biz onlara selam verdik onlarda bize bu tura katilmis olan veya bilen varsa grubun ismini rota sini,hangi saatler arasinda oldugunu aktarabilirmi acaba

HAYIRLI FORUMLAR

(AYPG) Avrupa Yakası Pedal Grubu'dur onlar.Genelde 20:00 civarı Kabataş'a turlarlar...
Bir ihtimal, Küçükçekmece Bisiklet grubu da olabilir.

Floryaya dogru gidiyorlardi

Belki de donustelerdi

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Herkese merhaba , uzun süredir foruma girmiyordum bunda derslerim ve yogunlasan calisma hayati epey etkili oldu . fakat yurtdisindan aldigim bircok ucuz parcanin aslinda burada da satildigini keşfedince bunu foruma yazmaliyim diye dusundum. Gecenlerde sirkeciye dogubanka gitmistim hazir gelmisken aradigim bir parcayida orada bulunan bisikletcilere sorayim dedim . aradigim parca arka gobek icin bilya yatagiydi fakat bu kadar basit bir parcayi oradaki bisikletcilerin hicbirinde bulamadim . "tamir etme, yenisini al " cikmazinda buldum yine kendimi . tam umidimi kesmistim ki son girdigim dukkandaki satici , caddenin karsisindaki dar sokagi göstererek orada sokagin dibinde bir dukkan var aradigin parcayi orada bulabilirsin dedi . bende bakmakta fayda var deyip anadolu ticaretin kapisindan iceri girdim . iceride masada yaşlı bir amca oturuyordu hafif kilolu orta yaşlı biride ne istedigimi sordu . istedigim parcayi soyledim ve raftan cikardi verdi . aylardir aradigim ama bulamadigim parcayi tanesi iki liradan iki tane aldim . aldim ama dukkandan cikasim yok , soyle bir etrafa bakip bu kac lira bu ne kadar diye sorasim var cnku o dukkanda bulunan bir cok parcayi aliexpress yada ebaydan getirtmistim. Bisiklet restore ederken ve yenilerken hem hesapli hemde guzel parcalar bulabilmek cok zor olmuştu benim icin . o nedenle masadaki amca ne kadar hoşnut olmasada dukkani soyle bir kolaçan edip ne var ne yok diye baktım . oncelikle dukkanda guzel rulmanli gobekler var , qr uyumlu miller var bu miller ile sokma milli gobeginizi qr mandalli gobege donusturebilirsiniz . elektrikli kornalar , ucuz yollu camurluklar , bisiklet icin aynalar, eski tip kamalı aynakollar ne ararsan var . benim gibi ogrenci olup bisikletle ugrasanlar bu dukkandan alacagi urunu iyi secip!! alisveris yapabilirler.

Benimde bugün Bilya,yatak vs. almam lazımdı. Her yere baktım ama sadece Karaköy'de yaşlı bir amcanın dükkanında buldum :) Eski topraklar ne de olsa.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bende ugradım buraya kask bakmak ıcın gırmıstık @Alper Yıldız34 de hatırlar :D dukkanda baya sey var.

Ben de uzun zamandır bu amcalardan malzeme alırım sürekli. Fiyatları uygun ve eski parçalar falan da var. Açıkçası foruma yazmak hiç aklıma gelmemişti :) Düşünceniz için teşekkürler @furkan.zaman

Ooo alirim bi dal :D

@furkan.zaman Yıllardır, tatil günlerinde, ısındıktan sonra bu sokağın başındaki masalarda çay/kahve içip yola çıkarım. Ama Pazar günler kapalı olduğundan ancak geçen sene keşfettim burayı.

Dükkanı tarif etmek gerekirse 30 yaş civarındakiler bilir.. 12-14 yaşındayken toys r us'a girmek gibi.. :)

Geri