Kıvanç Pürtelaş
Daimi Üye
- Tepki
- 93
- Bisiklet
- Orbea
Erdem, bisiklet konforlu bir sürüş sunuyor dersem çok doğru olmaz.Ufacık bir(1cm lik) çizgi üzerinden geçsem(çukur yada tümsek), bisikleti sarsıyor.
Fakat yarış bisikletine yakın bir inceliğe sahip lastikler.Sende sanırım 7.3 sahibisin, bilirsin.
Ama bugün 7.0' lara baktım, 7.3 kadar ince değildi lastikleri mesela.
Ve konfor beklentisi kişiden kişiye değişebilir.Bana konforlu gelmeyen bisiklet bir başkasına harika gelir.
Eski bisikletim binachi idi ama tam dağ bisikleti değildi.
Yine 7.3 gibi düz bir kadrosu(veya hafif meğilli) vardı.Lastikleri şu anki bisikletim ile dağ bisikletlerinin lastikleri arasında bir kalınlığa sahipti.Kısaca dağ ile şehir biiskleti kırması gibiydi.Onunla çıktığım hız neredeyse bu bisiklet kadardı.
Fakat az daha konforlu gibiydi o :rolleyes:
Hayır her kullanan memnun bisikletten, bende memnunum ama biraz sele popo ağrıttı alışık olmadığım için, biraz da konfor olarak beklentimi yüksek tuttum sanırım
Bak birde eski bisikletimde önde amortisörü vardı, bunda yok.
Yani ön maşa sabit olduğundan tekerlekteki sarsıntıyı aynen gidona iletiyor.
Bunu hiç düşünmemiştim.Eğer bu amortisörler bisikletin ağırlığını arttırmasalar ve kilitlenebilir olsalar, harika olurmuş trek 7.3' de.
Fakat yarış bisikletine yakın bir inceliğe sahip lastikler.Sende sanırım 7.3 sahibisin, bilirsin.
Ama bugün 7.0' lara baktım, 7.3 kadar ince değildi lastikleri mesela.
Ve konfor beklentisi kişiden kişiye değişebilir.Bana konforlu gelmeyen bisiklet bir başkasına harika gelir.
Eski bisikletim binachi idi ama tam dağ bisikleti değildi.
Yine 7.3 gibi düz bir kadrosu(veya hafif meğilli) vardı.Lastikleri şu anki bisikletim ile dağ bisikletlerinin lastikleri arasında bir kalınlığa sahipti.Kısaca dağ ile şehir biiskleti kırması gibiydi.Onunla çıktığım hız neredeyse bu bisiklet kadardı.
Fakat az daha konforlu gibiydi o :rolleyes:
Hayır her kullanan memnun bisikletten, bende memnunum ama biraz sele popo ağrıttı alışık olmadığım için, biraz da konfor olarak beklentimi yüksek tuttum sanırım
Bak birde eski bisikletimde önde amortisörü vardı, bunda yok.
Yani ön maşa sabit olduğundan tekerlekteki sarsıntıyı aynen gidona iletiyor.
Bunu hiç düşünmemiştim.Eğer bu amortisörler bisikletin ağırlığını arttırmasalar ve kilitlenebilir olsalar, harika olurmuş trek 7.3' de.