Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şişli - Beşiktaş Civarı Yollar Bizim Grubu

Ayda kaç kere bisikletle dışarı çıkarsın

• Toplam katılım
    335
@Mesut Ağgez

özelden mesaj attım birkaç saat önce :)

@Mesut Ağgez

özelden mesaj attım birkaç saat önce :)

• Beğen
Tepkiler: Mesut YB
Scudo
@mozdemir ekledim :harika:

Yeni katılacak arkadaşlara da ricam whatsapa katılsınlar. Özelden tel no yollayın bana. Esas ayarlamalar oradan yapılıyor. Burada listeyi güncellemek bile mesele :)

önce yöneticiye mesaj atıyorum o düzenliyor. Çok yardımcı oluyorlar sağ olsunlar da uzun mesele

Dünkü turdan evden itibaren yaklaşık 35-40 km yaptık sanırım. Hafif bir tur oldu. Yavaş yavaş açılırız. Sercan elinin sakatlığına rağmen geldi ve azimle sürdü. 5 kişi katıldı hepsine teşekkürler:harika:

Fotoğrafsız olmaz. Katılımcı arkadaşların affına sığınıp paylaşıyorum. Maksat teşvik edici olsun :)
Bu fotoda görmemişin bisikleti olmuş gibi oldu ama :) Fotoğraf çeken arkadaşım güzel bir kare yakalamak derdinde idi o bakımdan ben de gaza geldim :D

http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/22/88801f5b9fa6365dd0b681bc39a1db4e.jpg

http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/22/5aff1adad804cf96d5e0a6eeb03e1ba5.jpg

Bende Şişli-Gülbağda oturuyorum, bisiklete Carraro 221 ile yeni başladım.

Bir bisiklet grubuna katılmak istiyorum. pm attım numaramı;)

asd.jpg

• Beğen
Tepkiler: Mesut YB
Evvet üye alimlar devam ediyor

ben her zaman gelemem ama gene de yazayım numaramı..

Mevzusu bisiklet olanın turu çok olurmuş:D daha çok bir arayageliriz bence biz:D
daha cumt, yol bisikleti alcak olan arkadaşımızın islatmasını yapıcaz:p:p:p

@Arslanturk kom mu almışsın yahu:D

• Beğen
Tepkiler: Alper Arslantürk
@Hilal Beder kısa bir yokuş o hızlı çıkınca vermiş işte sağ olsun :D

Bu arada bisikleti alacağım cumartesi herkes sakin olsun :D

Selamlar. Beşiktaş'tayım ben de. Acemiyim. Yeniköy'e, Bostancı tarafına geçtim en fazla.

• Beğen
Tepkiler: Hilal Beder
Merhaba, özelden mesaj gönderdim. Ortaköy'de oturuyorum, sahil turları ve Anadolu yakasına yapılacak turlara katılabilirim.

Merhabalar Balmumcu dayım benide ekler misiniz gruba

merhabalar, bende ortaköy'deyim lakin katlanırla sizin tempoya ayak uydurabilir miyim bilmiyorum :) sahilde ortaköy - sarıyer arası git gel 18 km ortalama ile turluyorum, biraz kondisyon kazandıktan sonra bende dahil olabilirim, mesajım bulunsun..

Merhaba arkadaşlar. Numaranızı isminizle birlikte bana ya da Mesut Hoca ya gönderirseniz whatsapp grubumuza ekleyebilliriz.

Hepinize selamlar

@Eznora Gel gel Nesli, 2 seferdir turlara katılan tek bayan olaraktan, bayanların da bizlerle olmasını çok mu çok istiyorum:)

@Arslanturk anladım kısa yokuş olduğunu, muhtemelen Sercanla kapıştığınız yerde aldın Kom'u:D:D

Geri