Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şişli - Beşiktaş Civarı Yollar Bizim Grubu

Ayda kaç kere bisikletle dışarı çıkarsın

• Toplam katılım
    335
Beni de ekleyin arkadailar, Okmeydanı'ndayım.

Scudo
@Eznora@ali umur@gunce@angrist @delann Numaralarınızı isminizle beraber bana gönderirseniz Whatsapp a ekleyebilirim arkadaşlar. Mesut Hoca müsait değil muhtemelen.

Aranızda karateciler de olduğuna göre ekibin güvenlik seviyesi yüksek.

Hafta için mesai sonrası da gezinti var mı ?

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/uploadfromtaptalk1432586910662-jpg.19520/

Arkadaşlar direk özelden numranızı verin Whatsapa ekleyelim. Tüm paylaşımlar Whatsaptan oluyor. Buraya arada 3-5 fotoğraf atıyoruz

• Beğen
Tepkiler: veyselozcelikk
Cuma günü de turumuz var. Beşiktaş-Sariyer vs.
Bekleriz...

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Whatsap kullanmıyorum. Cuma turuna katılmak isterim. Cuma günü saat kaçta ne , nerede toplanılacağını belirtirseniz , gelmeye gayret ederim.

Cuma 20.00'de Beşiktaş sahilde. Sariyere süreceğiz

grup baya kalabalık oldu whatuppda kaç kişi katılacak belli mi?

@Arslanturk valla yazışmalara göre maksimum 15-20 kişi gelebilir sanki , bakalım göreceğiz. normalde cuma çıkmazdım ama spor programımı ona göre ayarladım

ben grupta yazdım zaten geleceğimi , ucu ucuna yetişirim diye düşünüyorum.. tabi aşırı trafik olur ise arkanızdan pedallamak zorunda kalırım :)

Şu anda 10 kişi gibi görünüyor. Daha da kalabalık olur muhtemelen. Grubumuz güzel, gayet iyi efendi, neşeli arkadaşlar.

Yarın akşam (28.05.2014 Cuma) saat 20.00'de Beşiktaş sahilde buluşuyoruz. 30A'nın kalktığı durağın karşısı, iskelenin yanı :)

Herkesi bekleriz. Kask ve ışık mutlaka olsun. Bunlar önemli... Önce güvenlik.

En en geç 20.10'da hareket ederiz daha da beklemeyiz biline. Evimize çok da geç dönmeyelim karımızdan merdaneyi yemeyelim :D

• Beğen
Tepkiler: veyselozcelikk
@Mesut A.. Abi günaydın, daha uyku bünyeyi terketmedi herhalde:)
"Bu akşam (28.05.2014 Cuma) saat 20.00'de Beşiktaş sahilde buluşuyoruz. "
Bugün 28.05.2015 perşembe, buluşma yarın değil mi?

Geri