Arkadaşlar Yollar Bizim Bisiklet Grubu olarak turlarimiz durmaksızın devam ediyor. Burada pek paylaşmiyoruz. Aktif olan Whatsap grubumuzda halihazirda 62 uyemize duyurumuzu yapıp turluyoruz.
Anlik olarak ben çıkıyorum takılın Beşiktaş-yenikoy yapacağım gibi diyip cikanlar da oluyor. Eşlik edenler de oluyor. 3-5 kişi veya daha fazla veya 1-2 kişi olarak, değişiyor.
Mesela ben birazdan Beşiktaş'a inip tantunimi yiyip yeniköye süreceğim. Yeniköy-Sedona conseptte cayimi icip döneceğim.
Turlardan haber almak isteyenler bana telefon numarasini atsin grubumuza ekliyeyim
Kışın da turlarımiz devam edecek 5-6 arkadaşımız kışın turlara çıkıyor. Ki başka kardeş gruplarımiz da var onlarda da manyak cok kışın da yollardayiz
Kış bisikletçileri diye grup da kurdum, yakında orayi da aktif hale getireceğim.
"Yollar Bizim" ilçe grubu olmaktan çıkıp istanbul grubu olma yolunda ilerlemektedir. İlçe ayirmaksizin katilabilirsiniz. Anadolu yakasinda da bircok tur duzenledik. Riva ve pendik turları gibi. Yalova turlarına da karşıdan katılanlar oldu.
Turlamaya devam, kar kış bizi durduramaz
Daha onceki hafta Belgratta kamp yaptık daha ne yapalım
Sevgiyle...