Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şişli - Beşiktaş Civarı Yollar Bizim Grubu

Ayda kaç kere bisikletle dışarı çıkarsın

• Toplam katılım
    335
@aliondr hatırladığım kadarıyla ....yanlışım var ise düzeltsin arkadaşlar :(

gidon, gidon boğazı, furç takımı lazım, furç'un yatağına uygunluğu(ölçüleri var) önemli bide maşa hepsine uygun mu olur mu o kısmı bilmek lazım :)

masraf çıktı :) kalsın bence :)

birde grup olarak gezi planlarını facebook üzerinden mi paylaşıyorsunuz arkadaşlar ?

Scudo
Bugün ki rotamız tabi şarj olayı yüzünden kayda geçmedim.

Grup olarak etkinlikleri nasıl yapıyorsunuz anlam veremedim. Facebook da bir etkinlik önerisi geliyor ama geldiğiyle kalıyor.

Check out this route on Strava: (link) — R740

• Beğen
Tepkiler: Mesut YB
22 Mayıs Pazar Riva Turu
25km ortalama hız ile gidilecek, zorlu rampalar var. Yarı performans yapılacak. Rivada çılgın sandviçç partisi var :)

(link)

Düşünülen saat 9.40 Beşiktaş buluşma, ve vapurla Üsküdara geçilecek.

Nostalji: 3 Ekim 2015 Riva Turu fotoğraf ve videolar :)

(link)
Burada sucuk mangal var sucuktan artık gına geldi sandviçe çevirdik hem daha sağlıklı...

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Ekledim ekledim herkesi ekledim gecikmeden dolayı özür dilerim. Bu aralar foruma pek bakamadim.

Bu arada bu akşam 20.30 beşiktaşta buluşup yeniköye süreceğiz.

Ve haftaya oazar yagmur olma ihtimali var. Perşembe-Cuma günü netleşir. Bu durumda cumartesi ogleden sonra yesilkoye surelim derim ne dersiniz

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
bu grup yaşıyor mu yahu onlarca insan var ama daha güzel bir toplanış yapılamadı ?

Bu Grubun AktiviteLeri Whatsapp Ve Facebook Üzerinden oLuyor, AsLında Bütün YıL Aktif oLan Bir Grup Burada Ki ArkadaşLar ..

• Beğen
Tepkiler: Mesut YB
@Aykuttasdelen Biz sık sık çıkıyoruz. Grup etkinlikleri whatsap üzerinden duyuruluyor. Çoğu kez de "Ben çıkıyorum, siz de katılın" deniliyor ve uygun olanlar eşlik ediyor. Zaten ilk sayfada da grubun kuruluş amacını açıklamıştım ;)

@Aykuttasdelen 10'dan fazla belgrat turu yaptık. Yine de yaparız ;)

@Mesut A..

o süper eğer bir tur yapar isek arkadaşları da alır gelirim :)

ben genelde buradan takip ediyorum çünkü hafta içi işlerden dolayı her şeyi hafta sonuna en müsait vakitlerimize atıyoruz :) yani salı çarşamba konuşup ayarlıyor gibiyiz, gerçi ramazandayız pek etkinlik olmaz gibi :) bir süre

Bende size katılmak istiyorum beşiktaştan yaşar whatsapp vs. yardımcı olursanız sevinirim ;)

Bu güzergah üzerinde süren var mı arada bir yarış bisikleti kullanan arkadaşlar görüyorum :)

Dosyalar

• Screenshot_2016-06-09-23-11-26.png
    Screenshot_2016-06-09-23-11-26.png
    49,6 KB · Okunma: 21
@Aykuttasdelen Biz sürüyoruz ekip olarak ;) o güzergahta, Onun dışında Rumeli feneri ve Sarıyer sabit.

@Kaplan53
@Gökhan Kuş

ramazan geldiği için bir arkadaşım süremiyor artık :) bu aralar tek çıkıyorum

denk gelirsek eşlik ederim :)

mtb ile ne kadar iyi gelirim bilemedim ama bu aralar performansım arttı ^^

Merak etme bende durumlar farkli deyil genelde yolum kurtuluş sondurak ile bomonti arasi arada iste taksime kaciyorum

Beşiktaş benide alın kimsem yok yalnızım be abicim yokmu sesimi duyan heey :mad:

• Beğen
Geri