Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şişli'de bisikletçi arıyorum.

Tepki
8
İyi geceler ben İstanbulda oturuyorum arada şişli osmanbeye gidiyorum acaba osmanbeyde şişlide veya taksimde bisikletci bildiğiniz yer var mı ama parça satışı olan yer olacak veya tamirci bilen varmı yardım lütfen

Scudo
@serhatdiken

o destinasyonda ne yazık ki yok veya bildiğim kadarıyla yok. En yakın gösterebileceğimiz yer Aktif pedal , yıldızda Bikeandoutdoor veya ortaköy dereboyu caddesi üzerinde sırasıyla Bahar bisiklet (trek) , Delta bisiklet ve Kaçkar bisiklet vardır.

Feriköyde behram çavuş camii etrafında iki tamirci var. Ancak Mahalle tamircisi olduğu için çok fazla bir şey beklemeyin.Çağlayandada bir salcano servisi var ancak baraka gibi bir yer girmeye korkarsınız.

Tarifini yaptığınız şekilde hizmet veren , osmanbeye en yakın yer barbaros yokuşundaki İstanbul ( Bikeandoutdoor ) bisiklet.

Bugun Bikeandoutdoor'a gittim bisikletimin vites ayarı yapılacak ve jant telleri gerilecek. Bana dediki bugun bırak pazartesi günü alırsın :D Dedim çok hızlısınız valla.. Bende servis aramaktayım, istediğim 2 şey var 1.si işini iyi yapsın yaptırdığımda arkama bakmayayım 2.si hızlı yapsın...

@Olcay S.

alibeyköyde şen bisiklet var (alibeyköy mısır ı bilmeyen yoktur oraya cok yakın biyerde) fiyat konusunda gördüğüm en uygunu diyebilirim:)

Hortladı konu ama bugün ne zamandır ciddi eğik olan jantımı önce bikeoutdoora, aktif pedala, velespite, aslıya vs bir sürü yere götürdükten ve sadece "abi bu çember adam olmaz, yenisini telleriyle vs komple alman lazım" gibi minimum 170TL'lik masrafla çözebileceğime ikna etmeye çalışanlara karşı, bir de Feriköy Behram camii yanındaki sokakta bulunan, maalesef yukarıda mahalle arası ustası diye tabir edilmiş İsmail ustaya götürdüm eski topraklar bakalım ne yorum yapacak diye. O da artık aynı cevabı verirse gidip bir çift jant seti alacaktım.

Navigasyonla yerini buldum. Fazla uzatmayalım, bir usta ki, ben bu kadar mütevazı, ama resmen bir sanatçı hassasiyeti ile çalışan, işine resmen imzasını atan biriyle daha önce karşılaşmadım. Yaptığı iş resmen 1 numara. O jant fabrikadan yeni çıkmış bir hale geldi. O kadar milimetrik çalışıyor ki, artık yeter bu kadar diye zorla elinden aldım jantımı.

Yolunuz düşerse bir gün muhakkak uğramalısınız.

Burayı okuduğunu sanmıyorum ama, dükkanında ettiğim teşekkür kadar bir de buradan teşekkür eder, ustalığına saygılarımı sunarım.

Ustayı kötülemek veya küçümsemek için değil , başlığı açan üyenin talebi olan parça , ekipman vs vs satışı olmadığı ve sadece tamirat yaptığı için mahalle arası bisikleçi tabirini kullanmayı uygun gördüm sayın YDS

• Beğen
Tepkiler: YSD
@serhat diken
Size tavsiyem fatihte dadaş bisiklet var.murat abi.iyidir kendisi fiyatida normaldir ve guzelde bakim yapar.:)gidin tanisin muhiddinden selam getirdin deyin.yardimci olacaktir:) taksimden asagi salar gidersiniz

Geri