Hortladı konu ama bugün ne zamandır ciddi eğik olan jantımı önce bikeoutdoora, aktif pedala, velespite, aslıya vs bir sürü yere götürdükten ve sadece "abi bu çember adam olmaz, yenisini telleriyle vs komple alman lazım" gibi minimum 170TL'lik masrafla çözebileceğime ikna etmeye çalışanlara karşı, bir de Feriköy Behram camii yanındaki sokakta bulunan, maalesef yukarıda mahalle arası ustası diye tabir edilmiş İsmail ustaya götürdüm eski topraklar bakalım ne yorum yapacak diye. O da artık aynı cevabı verirse gidip bir çift jant seti alacaktım.
Navigasyonla yerini buldum. Fazla uzatmayalım, bir usta ki, ben bu kadar mütevazı, ama resmen bir sanatçı hassasiyeti ile çalışan, işine resmen imzasını atan biriyle daha önce karşılaşmadım. Yaptığı iş resmen 1 numara. O jant fabrikadan yeni çıkmış bir hale geldi. O kadar milimetrik çalışıyor ki, artık yeter bu kadar diye zorla elinden aldım jantımı.
Yolunuz düşerse bir gün muhakkak uğramalısınız.
Burayı okuduğunu sanmıyorum ama, dükkanında ettiğim teşekkür kadar bir de buradan teşekkür eder, ustalığına saygılarımı sunarım.