Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şişman Bisiklet

ben de bayram öncesi alışveriş tecrübemi paylaşmak istedim. Bisiklete bakım yapmak için birkaç malzeme aldım kendilerinden. Yaklaşık 200 tl civarı tuttu kendi sitesinden aldığım için bir de #evdekal hatchtagli bir indirim oldu. Ama birçok arkadaşın belirttiği gibi 20 Mayısta (Çrş) sipariş vermeden aradım. Ama 25 dk beklememe rağmen açan kimse olmadı. Sonra kafama göre siparişi geçtim. O gün kargoya verilmesini beklerken 21 mayısta (Prş) siparişiniz hazılanıyor diye bir mesaj geldi. 23 Mayıs'ta (Cmt) ise sürat kargo tarafından teslim alınmıştır diye tekrar bir mesaj geldi. Ben sürat kargonun muhteşem teslim prosedürünü bildiğim için Haziran 15 gibi gelmesini beklerken şok bir şekilde 27 Mayıs (Çrş) günü arada 3 gün bayram olmasına rağmen malzemeler elime geçti. Bu arada 30 Mayıs Cmt günü malzemeleriniz size teslim edilmiştir diye yine bir mesaj geldi. Şimdi doğruları ve yanlışları ortaya koyalım.
1. Her aşamada mesajla bilgilendirme çok iyiydi. Bana teslim edildiğini iki gün sonra yine bana bildirmiş olsalar dahi :D
2. #evdekal indirimi iyiydi. Çok olmasa da gönül okşadı. Zaten fiyatlarda diğer firmalara göre iyiydi daha iyi oldu.
3. Otomasyon sistemine bağlı hanım ablamız telefonda bana önümde 3 kişi kaldı 2 kişi kaldı bekleme süreniz 2 dakika 40 saniyedir diye başlayıp 25 dk bekletti. o arada sıradaki ilk kişisiniz bekleme süreniz 45 sn dir. diye 15 dk filan beklemekteydim.
4. Gelen ürünlerle ilgili sorun yaşamadım. Ama keşke ulaşabilecek birileri olsaydı çok sevinirdim.
Sonuç olarak; acele malzeme beklemiyorsanız alınabilir, kendi sitesinden alacaksanız kesinlikle üye olun ki sipariş takibinde sorun yaşamayın. Riske atmaya gerek yok. Fiyat konusunda ciddi iyiler. Boşuna aramayın kimse yok.

Scudo
30 Mayıs akşamı itibarıyle de Emre Şişman Bey mailime dönüş yaptı, yoğunluklarını belirterek anlayış rica etti...Sağolsunlar, geçte olsa öksüz olmadığımızı anladık. Umarım toplumca çabucak eski hayat akışımıza geri döneriz..👍

Ben iki hafta önce moon marka ışık aldım.bir problem yaşamadım. Aradığım zamanda cok rahat ulaştım kendilerine. Motosiklet ilede uğraştıkları icin ve pandemi nedeniyle aksaklıklar normal karşılanmalı. Dukkan açılış kapanış saatleri vs hersey dusunulmeli.

@HakanAydn abi geri dönüş yaptıklarına maille dahi olsa sevindim. Benim bu firma ile gördüğüm tek eksik iletişim. Bende o sıkıntıda olmadı gerçi. İkinci pakette geldi. East power 900 lümen ön far. Kaliteli fener. Hesaplıda aldım. Direk mağazadan aldım.
Eğer bu mağaza iletişim sorununu çözerse Türkiyede aranan mağazalar listesinde üst yerlerde kendini bulur.

Bu sitede satilan "xlc jamaika beyaz gozluk 3 camli" urunu nasil sizce? Alinir mi? Fiyati 90 tl, uyeligim link atmayi henuz kabul etmedigi icin atamadim

@iodokumaci sapları cabuk kırılabilir. Dikkatli olmak lazım.

Pişmanlık!

• İnanılmaz
Tepkiler: Hami Bulut
Bu siteden bir kaç parça alışveriş yaptım ve siparişim onaylandı. Cuma günü verdiğim siparişi cumartesi olmasa da pazartesi gelir diye bekledim. Salı günü ne kargo takip numarası ne de sitede kargoya dair bir bilgi yoktu. Takip numarası almak için aradım. Motosiklet bölümünden bir arkadaş açtı ve bisiklet bölümüyle onların ilgilenmediğini söyledi. O zaman bisiklet bölümünü arayayım dediğimde yoğunluktan dolayı ulaşamayacağımı belirtti. Kendisi bana yardımcı oldu ve bilgilerimi alıp ileteceğini söyledi. Telefondaki bu arkadaşa buradan da teşekkürlerimi ileteyim.
Bir kaç saat geçtikten sonra siparişimin kargoya verildiğine dair bilgi mesajı geldi. Takip numarasını kontrol ettiğimde daha yeni kargoya verildiğini gördüm. Tüm bunları da siteyi kötülemek için yazmıyorum. Sipariş verecek arkadaşlara uyarı niteliğinde olsun. Belli bu adamlar çok yoğunlar ve kargolama sistemleri pek oturmamış. Sipariş verdiğinizde telefonla aramanız süreci hızlandırabilir.

bikeandoutdoor sitesi ile de buna benzer bir sorun yaşadım. Telefon etmek veya başka bir şekilde ulaşmak süreci hızlandırıyor. Siparişi verip kendi haline bırakmamanızı öneririm.

Pandemi öncesinde aynı gün kargolama yapıyordu Şiman bisiklet. Ancak geçen hafta benim verdiğim siparişi de üç gün sonra kargoladılar.
Başka bir başlığa yazmıştım, kargo firmaları artık son kullanıcıdan kargo bile kabul etmiyorlar, sadece kurumsal teslimatlara bakabiliyoruz yazısını gördüm.
Kurumsal firmaları da büyüklüğüne göre ayırmış, ufak satıcılara her gün uğramıyorlarmış. Detayları kendilerine sormadım ama bence aynı durum var.

Ben de istediğim lastikleri sadece bu mağazada buldum ama burayı da okuyunca sipariş vermek gelmedi içimden. 1 hafta beklememek için en iyisi gidip mağazadan alayım diyorum hemen haftasonu. Git gel 190 km falan ama napalım artık :)

Az önce kargomu aldım, sıcakken tecrübemi paylaşayım.

6 ağustos sabahı internet sitelerinden siparişimi verdim, ödememi yaptım. Aynı gün içinde onaylandı ve kargoya verildiğine dair mail geldi. Bugün, 8 ağustos cumartesi, öğleyin kargom evime ulaştı. Bence oldukça iyiydi.

Kargo paketini de beğendim; lastik sipariş etmiştim, acaba katlarlar mı falan diye de biraz tedirgindim. Olduğu gibi halka şeklinde geldi. Teşekkür ederim buradan, güzel bir alışveriş deneyimi oldu :)

Bugün sipariş verdim. Yine bugün siparişim kargoya verildiğine dair mail aldım. 3 güne gelirmiş. O da araya haftasonu girdiği için sanırım. Lastik gelince yine güncellerim.

Doların Tarkan'ın azılı düşmanı Wang Yu gibi hoplayıp zıpladığı bu dönemde mecburen bende yedek malzeme stoğu yapıyorum . Bu sebeple bir çok firmayla alışverişte bulunuyorum. Beni üzmeyen 3 5 firma arasında yerini alan bir firmadır.

• Hahaha
Tepkiler: ahmet1914
Bu ifadeyi kabul edemem.Tuğba Hatun ve Yiğit Altar'ın oğlu Tarkan'ın azılı düşmanı Kostok'tur.Ayrıca Genseriko'yu da unutmayalım

Ne desen haklısın Ahmet. Senin dolar başlığında Trek bisikletimi bıçakladığımdan beri aklım başımda değil. Saygılar , selamlar.

• Muhteşem
Tepkiler: ahmet1914
Ayın 7 sinde sipariş ettiğim zırhlı lastik(Cst 700x25 Xpedium Safe Zirhli Lastik C1880 Telli ) 10. unda geldi. Gayet güzel poşetlenmiş. Kıvırmamışlar. Araya pazar günü girmese bir günde gelirdi herhalde. Görsel de paylaşayım. Bu arada İzmit' ten kargolamışlar, Erzurum' a geldi.cst lastik.jpg

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Şişman Bisiklet, sevdiğim ve güvendiğim bir mağazadır.

Şu ana kadar onlardan yaptığım hiçbir alışverişte sorun yaşamadım. Hatta ürün kargolama konusunda son derece hızlılar.
Geçmişte birkaç ürün ile ilgili bilgi almak istediğimde, telefonla konuştuğum personelleri de en iyi şekilde yardımcı oldular.

Herkese öneririm. Bence güvenilir ve kaliteli bir işletme.

• Beğen
Tepkiler: efaruk
abi hala bisiklet parçaları satmaya devam ediyor musun. Gerçekten varsa satın almak istiyorum

Geri