mhtozel
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 857
- İsim
- Mehmet
- Bisiklet
- Giant
ben de bayram öncesi alışveriş tecrübemi paylaşmak istedim. Bisiklete bakım yapmak için birkaç malzeme aldım kendilerinden. Yaklaşık 200 tl civarı tuttu kendi sitesinden aldığım için bir de #evdekal hatchtagli bir indirim oldu. Ama birçok arkadaşın belirttiği gibi 20 Mayısta (Çrş) sipariş vermeden aradım. Ama 25 dk beklememe rağmen açan kimse olmadı. Sonra kafama göre siparişi geçtim. O gün kargoya verilmesini beklerken 21 mayısta (Prş) siparişiniz hazılanıyor diye bir mesaj geldi. 23 Mayıs'ta (Cmt) ise sürat kargo tarafından teslim alınmıştır diye tekrar bir mesaj geldi. Ben sürat kargonun muhteşem teslim prosedürünü bildiğim için Haziran 15 gibi gelmesini beklerken şok bir şekilde 27 Mayıs (Çrş) günü arada 3 gün bayram olmasına rağmen malzemeler elime geçti. Bu arada 30 Mayıs Cmt günü malzemeleriniz size teslim edilmiştir diye yine bir mesaj geldi. Şimdi doğruları ve yanlışları ortaya koyalım.
1. Her aşamada mesajla bilgilendirme çok iyiydi. Bana teslim edildiğini iki gün sonra yine bana bildirmiş olsalar dahi
2. #evdekal indirimi iyiydi. Çok olmasa da gönül okşadı. Zaten fiyatlarda diğer firmalara göre iyiydi daha iyi oldu.
3. Otomasyon sistemine bağlı hanım ablamız telefonda bana önümde 3 kişi kaldı 2 kişi kaldı bekleme süreniz 2 dakika 40 saniyedir diye başlayıp 25 dk bekletti. o arada sıradaki ilk kişisiniz bekleme süreniz 45 sn dir. diye 15 dk filan beklemekteydim.
4. Gelen ürünlerle ilgili sorun yaşamadım. Ama keşke ulaşabilecek birileri olsaydı çok sevinirdim.
Sonuç olarak; acele malzeme beklemiyorsanız alınabilir, kendi sitesinden alacaksanız kesinlikle üye olun ki sipariş takibinde sorun yaşamayın. Riske atmaya gerek yok. Fiyat konusunda ciddi iyiler. Boşuna aramayın kimse yok.
1. Her aşamada mesajla bilgilendirme çok iyiydi. Bana teslim edildiğini iki gün sonra yine bana bildirmiş olsalar dahi
2. #evdekal indirimi iyiydi. Çok olmasa da gönül okşadı. Zaten fiyatlarda diğer firmalara göre iyiydi daha iyi oldu.
3. Otomasyon sistemine bağlı hanım ablamız telefonda bana önümde 3 kişi kaldı 2 kişi kaldı bekleme süreniz 2 dakika 40 saniyedir diye başlayıp 25 dk bekletti. o arada sıradaki ilk kişisiniz bekleme süreniz 45 sn dir. diye 15 dk filan beklemekteydim.
4. Gelen ürünlerle ilgili sorun yaşamadım. Ama keşke ulaşabilecek birileri olsaydı çok sevinirdim.
Sonuç olarak; acele malzeme beklemiyorsanız alınabilir, kendi sitesinden alacaksanız kesinlikle üye olun ki sipariş takibinde sorun yaşamayın. Riske atmaya gerek yok. Fiyat konusunda ciddi iyiler. Boşuna aramayın kimse yok.