Scudo Sports

Şişman Bisiklet

Scudo
ben dün meteor c3 400 lambasını sipariş verdim dün rica etmiştim kargoya verebilirmisiniz diye verildi dediler bu sabah verilmiş bakalım

Merhaba,

İlk kez Şişman Bisiklet'ten alışveriş yaptım ve bence oldukça olumluydu. Pandemi surecinde alışveriş yapan bazı arkadaşlarımız mağdur olmuş sanırım. Ancak şu an için bir problem yok görünüyor. Aradığım ürünlerin hepsini N11 uzerinde Şişman Bisiklet satışında bulamadım. Ancak kendi sitelerinde tamamı çok uygun oldugu ve 100 TL uzeri kargo bedava seceneği için sitelerinden almaya karar verdim.
23.09.2020 gecesi sipariş verdim
24.09.2020siparişim kargoya verildi
26.09.2020kargo bana ulaştı

26.09.2020 Cumartesi - Siparisimde 2 adet olan vites teli 1 adet geldi.Mali tutarı çok küçükte olsa ihtiyaç olan bir urun için tekrar uğraşacak olmanın uzuntusunu belirten bir email attım.
29.09.2020 Pazartesi - Cevap olarak nazik bir özür email ile eksik urun tutarı kadar indirim kupon kodu yolladilar.

Acikcasi kucuk bir aksilik olsa dahi fiyat, hız ve çözüm odaklı yaklaşimlari ile memnun ve tekrar alışveriş yapacak bir müşteri kazandılar.

(link)

Şu gidondan sipariş verdim. Bir günde elime geçti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Gidon, alüminyum 7050'den yapılma 278 gram ağırlığında, Tayvan üretimi ve çok şık. Fiyatı da güzel 145 TL.

Son düzenleme:
Diğer sitelere göre az daha uygun gözüküyor.Aklımda ki bazı ürünleri burdan almayı düşünüyorum.Yorumlarda olumlu gözüküyor.Bakalım bahar gelsin 😉

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
3 - 4 defa farklı zamanlarda alışverişim oldu. Hem aradığımda hem de alışveriş sonrasında yardımcı oluyorlar. Fiyatları da genel olarak uygun.

Daha geçen gün alışveriş yaptım. Gayet memnun kaldım. Diğer sitelere göre fiyatları daha uygun bana kalırsa. İlk üye olduğunuzda kullanabileceğiniz 5tl indirim kuponu veriyorlar hesabınız kısmından görebilirsiniz.

Alış veriş yapmadan önce stok durumunu ve fiyatın güncelliğini sorun geçen yıl yaptığım bir alış verişin tecrübesidir.

Bu yorumun karalama olarak değil yapıcı bir eleştiri olarak değerlendirilmesini rica ediyorum. Başarılar.

Diğer sitelerde bulamadığım birkaç ürünü uygun fiyata aldım. Fiyat politikasını takdir ediyorum.

Ekim ayında dağ bisikletim için Polisport X-Cape Arka Çamurluk sipariş etmiştim Şişman Bisikletten, siparişi verdikten 25 saat sonra kargo elime ulaşmıştı ve şaşırmıştım açıkçası. Kargo ücreti ödememe rağmen diğer sitelerden daha ucuza gelmişti.

D1G.png

Geçtiğimiz Cuma günü de katlanır bisikletim için 2-3 parça aksesuar & yedek parça sipariş ettim. Özellikle son siparişimin kalemlerinden biri olan (link) kontrol ettiğim tüm diğer bisikletçilerde 166 TL'ye satılıyor, Şişman Bisiklette ise 96 TL. Siparişi verdikten sonra "'stokta var' yazıyor ama ya yoksa, ya da sitedeki fiyat güncel değilse, şimdi sipariş iptali falan kim uğraşacak yahu" diye düşünüyordum ki taahhüt ettikleri gibi aynı gün kargoya verdiler paketi ve bu sabah bana ulaştı. Bu arada @Emert20 nickli arkadaş sağolsun daha önce farkında olmadığım 5 TL indirim kuponumu da kullandım. 😅 info@sismanbisiklet.com adresine atılan emailleri de oldukça hızlı cevaplıyorlar. Ürün çeşitliliği, ürün kalitesi, fiyatlandırma politikası ve müşteri hizmetleri konularında kendilerinden çok memnunum, umarım böyle devam ederler.

Ülkedeki 3 bisikletçiden biri.
Abi diğer ikisini de söyle sana zahmet , arkadaşlar gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilsinler.
Benim alış veriş yaptığım , Emre Bisiklet (Ankara), Erdoğanlar Bisiklet(Ankara) ve Şişman Bisiklet (Kocaeli ) diyebilirim. Bir iki firma daha var ama nasip olmadı.

Abi diğer ikisini de söyle sana zahmet , arkadaşlar gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilsinler.
Benim alış veriş yaptığım , Emre Bisiklet (Ankara), Erdoğanlar Bisiklet(Ankara) ve Şişman Bisiklet (Kocaeli ) diyebilirim. Bir iki firma daha var ama nasip olmadı.
Olmaz. O zaman büyüsü bozulur mesajın. Hem diğerleri alınır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
İletişim hızlı ve güzel
Kargolama süreci hızlı paketleme güzel
İşçilik hizmeti de kullanmıştım hidrolik fren kablosu kısaltmak için kusursuzdu.
Siteleri üzerinde puan birikiyor açıkçası benim işime yaradı iyi düşünülmüş bir sistem.

Özetle tavsiye edilir :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Benim de kendi sitelerinden alışveriş yapmışlığım var Kasım 2020 de. Hem üründen hem fiyattan memnunum. Tavsiye ederim

Şişman bisikleti tavsiye ederim. Bu başlık onları öven ve varsa yerenlerin yeri. Başka firmaların reklamını yapmayın lütfen. Örnek olarak bhsettiğiniz yerleri gezdim, siteleri varsa hiç güzel değil oraların. Kusura bakmayın, gözü kapalı ürün alınacak 3 yerden biri şişman bisiklet.

Yüklü miktarda siparişlerim oldu şişman bisikletten.geç keşfettim, iyi bir firmadır.indirim kuponu,hızlı kargo, ücretsiz kargo,iyi paketleme, güzel iletişim..

Şişman bisiklet, Erdoganlar bisiklet ve pedalturk sitelerinden alışveriş yaptim. Hepsinden memnun kaldim. Erdoganlar bisiklet özellikle cok kibar ve ilgili firma.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Geri