Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şişman Bisiklet

Şişman bisikletten henüz alışveriş yapmadım ancak incelediğim kadarıyla fiyatları diğer birçok siteye göre daha uygun. Ayrıca Erdoğanlar'ın hafta sonu ve özel günlerde indirimi oluyor, takip ederseniz fırsat alımları yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Scudo
Dün şişman bisikletten üç parça ürün siparişi verdim, hala kargoya verilmemiş.

Belki kargoya vermiş ama kendi sistemlerine girişini yapmamışlardır. Gerek Şişman gerek başka yerlerde kargoyu teslim aldıktan sonra kargoya verilme bildirimini aldığım çok oldu.
Şişman Bisiklet alışveriş için iyi bir yer. Ürünlerinin epey kısmının fotoğrafı yok, soru sorarsın cevap vermez ama hem çoğu üründe fiyatları piyasanın en iyisi, hem ne satıyorsa o geliyor.

Pandemide alisverisim oldu. İyi fiyat, makul sureli kargo. Hatta siparisimde 2 adet istedigim vites teli 1 adet gelmis. O zaman ocin cok kucuk bir meblag olmasina ragmen durumu ilettigimde ondirim kuponu tanimladilar.

sabah verdiğim sipariş öğlen kargoya verildi.

Bugün şişman bisiklet bana forum ve telefon aracılığı ile ulaştı, kendileri çok güzel bir şekilde ilgilendiler benim ile. Aldığım ürünlerden birisi stokta olmadığı için o ürünün para iadesini gerçekleştirip, diğer ürünlerimi normalde ücretli kargo ile alacağıma ücretsiz kargo ile gönderdiler. Buradan kendilerine çok teşekkür ederim.

Okuduklarımdan etkilendim açıkçası. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan satıcının her zaman kazanacağını düşünüyorum.

Bir saat önce ürünler elime ulaştı, paketlenme çok titiz yapılmış ürünlere zarar gelmesin diye.

Birçok ürün diğer mağazalara göre uygun. Doğa ve Erdoğanlar da iyi ancak çok zam yaptılar son zamanlarda. Bu arada ham dağ/şehir kadrosu satıyorlar. Bisiklet toplamak isteyen cesur arkadaşlar değerlendirebilir;

(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Ali Eren
Birkaç farklı alışverişimde memnun kaldığım bir mağaza. Hızlı ve özenli gönderim ve satış sonrası destekten memnun kaldım.

Sık alisveris yaptiğim bir firma. Güvenilir ve oldukça ilgililer

Ben de bu firmadan alış veriş yapıyorum. Fiyatları genellikle makul oluyor. Onlardan kaynaklı bir sorunla karşılaşmıştım (sipariş eksik gönderilmişti). Çözdüler.

Hızlı kargo, makul fıyatlar bazen outlet ındırımlerı oluyor tavsıye ederım. Buradan okuyan varsa havale ıle ödemede ındırım yapılabılırse çok ıyı olur.

Hızlı kargo, makul fıyatlar bazen outlet ındırımlerı oluyor tavsıye ederım. Buradan okuyan varsa havale ıle ödemede ındırım yapılabılırse çok ıyı olur.
Hocam aradan baya süre geçmiş ama şişman bisikletten bisiklet almayı düşünüyorum havale ile yaklaşık 1000 tl daha ucuza geliyor siz daha önce havale yapmış gibisiniz bi sorunla karşılaştınız mı güvenilir mi

Bir şey alacaksam önceliğim her zaman Şişman bisiklet oluyor. En kaliteli satıcı bence Şişman bisiklettir.

Şişman iyidir, dibimde olduğunu bilmeden birçok online sipariş verdim kargoyla geldi, sonradan İzmit'te olduklarını farkettim. Gayet ilgililer, ürün çeşitliliği yüksek ve fiyat konusunda oldukça rekabetçiler. Bir matarayı ağızlığının arkasındaki köprü kırıldığı için geri götürdüm, ikiletmeden hemen değiştirelim diyerek yenisini verdiler. Tecrübem şu ana kadar hep olumlu oldu.

Bende öneririm. Fiyatlarında Rekabetçi olmaları öne geçiriyor firmayı otomatik olarak.

Geri